35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu się dzieje, a ja dostęp do internetu będę miała dopiero około pierwszej.Reni wrote:Witam się
Krew oddana. Czekam na wyniki i usg
Ale pomyśl - w trakcie Twojego usg będę w samolocie trzymać kciuki. Moze to będzie pierwszy Szopimir pilot?
Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, stara.krycha, kkisia, Sabina, Magdala, Mega, efcia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Może tak być
wiesz, że zawsze chciałam być pilotem śmigłowca?moremi wrote:Znowu się dzieje, a ja dostęp do internetu będę miała dopiero około pierwszej.
Ale pomyśl - w trakcie Twojego usg będę w samolocie trzymać kciuki. Moze to będzie pierwszy Szopimir pilot?
moremi, stara.krycha, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja też, ale wiesz... Wzrok nie tenReni wrote:Może tak być
wiesz, że zawsze chciałam być pilotem śmigłowca?
Dobra, idziemy do bramki. To nerka :-*
Ps. Magdala, mam nadzieję, że Twój ojciec trafił jednak do lekarza i już jest ok.
Reni, kapturnica, stara.krycha, kkisia, Sabina, Mega, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry bedzie znowu wrzatek z nieba, nawet dobrze ze nie mam termometru na zewnatrz, bo na "chlodnym" parterze w mieszkaniu jeszcze 26..
Ale pokciukam- Reni?
Morka spokojnego lotu
Udanego weekendu dla wszystkich
stara.krycha, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
Ja nie wyprasowalam (doslownie) zadnego ubranka dziecięcego od urodzenia młodego. Nie widzę sensu w prasowaniu bawełny. Jakbym mu jaka koszule czy normalne spodnie miała założyć to może. Ale on i tak wiecznie ino w bodziaku w tych tropikach..kapturnica wrote:Jako ,że upały dzis to plan mam na wybielenie i wypranie białych ubranek.Dobry plan ?? Obawiam sie ,ze prasowania nie zniese i waham czy nie ejbnac tym pomysłem

stara.krycha, Bozia3, kkisia, ania.g, Sabina, Mega, efcia, Simba, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
Mnie jakoś Adaś nie walił koszmarnie. Czy już zapomnialam? Kopał mocno, ale to nie bolało.. Natomiast teraz napieprza stopkami za pięciu..kapturnica wrote:To sie prZyzwyczajaj ,ze slabiej kopał juz nie bedzie tylko jak Ci dowali to chwilami zgina w połowie .
Dzień doberek moje panie !
kapturnica, Sabina, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Usg I krew w pon
Punkcja w środę
W aptece 300 zł już z tymi lekami po
kapturnica, caffe, Dziobak, gretka, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, efcia, gosia7122, BISCA, moremi, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mówiłam! Mówiłam, że będzie szybciej!Reni wrote:Usg I krew w pon
Punkcja w środę
W aptece 300 zł już z tymi lekami po
Jak jajka i endo?
anna maria, Sabina, kapturnica, Bozia3, kkisia, SolarPolar, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Doobry
Przyszłam do was z kawa
Za potrzebujące trzymam kciukasy
Młody dał mi dzis pospać, ale i tak wstałam o 6:30 zeby zakupy zrobic. Chyba całe miasto pomyślało o tym samym a przynajmniej pokolenie emeryckie, błąkające sie po sklepie trochę działało mi na nerwy. 10 min czekałam aż odsunie sie ktoś od stoiska z pomidorami-zabarykadowali wózkami i zaczęli przebierać w poszukiwaniu pomidora idealnego
zaraz przygotuje ogory małosolne i jeszcze ogarnę łazienkę.
Kapta a nie lepiej prac ciuszki po remoncie?? Nie wiem czy dobrze pamietam ze sie przymierzacie do demolki
Miłego dnia!!
kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH