35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj zgubiłam kotleta. Autentycznie. Smażę, smażę i kurcze, brakuje jednego. Już psa zaczęłam podejrzewać, ale Suczysława była na polu. Rozejrzałam się za kotami, bo dwa z nich są zdolne świsnąć kawał mięcha. Ale żeby w panierce? Też mi przemknęło, ze może m-wróg zaiwanił. Przetrząsnęłam całą kuchnię, za szafkami, pod szafkami. I znalazłam!
Był w misce z bułką tartą tak przysypany, że go nie było widać
moremi, Sabina, Dziobak, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Zofia8, stara.krycha, malgos741, paszczakin, Simba, Reni, Bozia3, Natka_79, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Tylko jednego, ale wiesz...paszczakin wrote:Morek, Wyście dziecia większość przez internet zrobili?! To już jest wyższa Szkoła jazdy!

Zaraz po tym miałam już męża codziennie
Ale przez rok mieszkaliśmy oddzielnie. Praca... Ech, proza życia
Sabina, dorbie, Mega, kkisia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPrzynajmniej mam pewność, że okres góra za 2 dni. Fundują mi takiego wkurwa, że masakra.kapturnica wrote:To te co Ci wmawiały ze masz duzy brzucho ???
D o piwnicy z nimi!
A tu jeszcze tydzień....
kapturnica, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCudnie! Złote dzieci maszDziobak wrote:Wrocilam wlasnie od kosmetyczki z pieknymi pazurkami i henna. Corka nakarmila, wykapala i polozyla Adasia spac. Bez cycka!!
Coz, pozostaje mi tylko otworzyc piwko na tarasie. Nie tam, zebym narzekala...
Mega, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
U mnie zapewne bedzie jutroSabina wrote:Przynajmniej mam pewność, że okres góra za 2 dni. Fundują mi takiego wkurwa, że masakra.
A tu jeszcze tydzień....
a chciałam małża gdzieś nad wodę wyciągnąć, bo biała jestem jak córka piekarza... Ale z @ raczej na słońcu nie wysiedze....
Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taaa....genialnie....wyrazy współczucia dla dziecka z powodu głupoty rodzicowSabina wrote:Padłam i powstać nie mogę!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aee3901426d8.jpg
Sabina, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wzielabym. Pod warunkiem, ze juz spia, bo wlasnie zamierzam. To co, wymianka? Ja Ci pare stopni z termometra (qrwa, zeby o tej porze jeszcze czydziesci bylo!), a Ty mnie te dwojke. Deal?Sabina wrote:Mam 3dzieci w domu. Chce któras? Mam 2 do opchania bo zabije....
Mega, Sabina, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy sie i bez swiadkow obeszli, bo tu nie trzeba do urzedu. W kosciele za to zaszalelismy, bylo z 20 luda! Tesciowa wqrwiona, ze nie 200 i ze bez mszy i bez oczepin i w ogole wszystko bez. Az mi sie japa na wspomnienie cieszySolarPolar wrote:My tez minimalistycznie i tylko swiadkowie.
Mega, Sabina, moremi, kkisia, kapturnica, Bliska 77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny6 i 10 lat, dziewczynka i chłopiec. Odchowane, same się myją, jedzą, ubierają. Tylko być może ich rodzice zażądają zwrotu, istnieje takie ryzykostara.krycha wrote:A wzielabym. Pod warunkiem, ze juz spia, bo wlasnie zamierzam. To co, wymianka? Ja Ci pare stopni z termometra (qrwa, zeby o tej porze jeszcze czydziesci bylo!), a Ty mnie te dwojke. Deal?

malgos741, stara.krycha, Mega, Zofia8, Krakonka, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ha ha dobreSabina wrote:6 i 10 lat, dziewczynka i chłopiec. Odchowane, same się myją, jedzą, ubierają. Tylko być może ich rodzice zażądają zwrotu, istnieje takie ryzyko

Sabina, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyZa granice wywiezeSabina wrote:6 i 10 lat, dziewczynka i chłopiec. Odchowane, same się myją, jedzą, ubierają. Tylko być może ich rodzice zażądają zwrotu, istnieje takie ryzyko

Sabina, Mega, Zofia8, moremi, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze Ci ich nakarmię, żeby w drodze na MCDonaldsa Cię nie naciągałystara.krycha wrote:Juz som moje
Usypiam i ja. Jutro odbiore. Dobranoc!
Mega, malgos741, anna maria, Krakonka, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, kapturnica, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mówiłam że cię uwielbiamSabina wrote:Jeszcze Ci ich nakarmię, żeby w drodze na MCDonaldsa Cię nie naciągały

Sabina, anna maria, Krakonka, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, stara.krycha, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH