35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:O tak, choć ja ostatnio sobie odmawiam. Podobno tuńczyk nie jest najzdrowszy

To zalezy gdzie zlowiony, z jak bardzo zatrutej wody. To duza ryba wiec kumuluje rtec I inne zanieczyszczenia.
stara.krycha lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
No pacz Pani, Pani się też ciaglo?SolarPolar wrote:Ale budowalas nijusa. Jak masz sie starac jak chlopa nie ma a poza tym pisalas ze odkladasz do poslubie- swoja droga wez juz ten slub bo ciagnie sie niczym ciaza Paszczaka no ale Adas musial dojrzec i byc perfekcyjny ale zeby tyle z slubem sie certolic tego nie rozumiem.'
SolarPolar, Mega, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jeszcze jedno Kometa - nie spinaj się tak. Ja miałam swojego tylko raz na dwa tygodnie przez półtorej dnia, a bywało, że raz na dwa miesiące. Załatwilismy większość przez internet i dało się.
Morek, Wyście dziecia większość przez internet zrobili?! To już jest wyższa Szkoła jazdy!
kapturnica, Zofia8, SolarPolar, kkisia, Mega, Simba, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Był kiedys taki program dla dzieci, Domisie bodajże, mieli takie kolorowe włosy i chłopak miał na imię Bazylidorbie wrote:Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię
Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba
kapturnica, dorbie, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry wieczor

Lenistwo uskuteczniam
leze na hamaku i prasuje zolta koszulke
Byla dzis u mnie kumpela ze swoim 4 miesiecznym szkrabem
Spadam doczytac co tam naskrobalyscie
A i chyba dzis spie na tym hamaku jest tak cieplo
Mega, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krychaaa, poplułam siestara.krycha wrote:A tak w ogole to dzien dobry bo jeszcze dzis nie mowilam. Upal kulture zajebal. Trudno

SolarPolar, Sabina, paszczakin, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wrocilam wlasnie od kosmetyczki z pieknymi pazurkami i henna. Corka nakarmila, wykapala i polozyla Adasia spac. Bez cycka!!
Coz, pozostaje mi tylko otworzyc piwko na tarasie. Nie tam, zebym narzekala...
anna maria, Sabina, Mega, moremi, dorbie, stara.krycha, malgos741, Simba, SolarPolar, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
Czekaj, czekaj! Czy ona nie miała byc u nas na wakacje? Wiedziałam, że był powód dla którego mam te 17 kradzionych koni w ogrodzie..Dziobak wrote:Wrocilam wlasnie od kosmetyczki z pieknymi pazurkami i henna. Corka nakarmila, wykapala i polozyla Adasia spac. Bez cycka!!
Coz, pozostaje mi tylko otworzyc piwko na tarasie. Nie tam, zebym narzekala...
kkisia, Dziobak, Mega, Krakonka, moremi, dorbie, Simba, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Daj spokoj, bierz przyklad ze starszej kolezanki- czyli mla- cala ceremonia trwala 15 min... Mialam mega luz- ja nas zawiozlam do urzedu... Przyszedl jakis gostek- czy mam grac?- pyta
- Graj pan- mowie
- 3 dychy- on na to- i marsza weselnego na casio na 2 baterie pieknie zagral!!!
aaach... co to byl za slub...
Marta, kiedy Ty do nas przyjedziesz? Bo ja Cię kocham.. Może podróż poślubna do BE?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 20:58
macduska, moremi, kkisia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Jeeezu, faktycznie!! Pakowac ja juz?paszczakin wrote:Czekaj, czekaj! Czy ona nie miała byc u nas na wakacje? Wiedziałam, że był powód dla którego mam te 17 kradzionych koni w ogrodzie..

paszczakin, moremi, dorbie, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mam 3dzieci w domu. Chce któras? Mam 2 do opchania bo zabije....
A kładą niemowlaki spać? Albo chociaż je myją?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 21:06
kapturnica, moremi, dorbie, Mega, kkisia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH