35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
rozruszać chciałam foruma ciekawostką, która zwabić Was tu wszystkie miała, ale widzę, że wszystkim chyba dziś za gorąco i pochowały się po basenach czy gdzie tam...
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/stoned/stoned03 watermark.gif[/img]
Nie licząc Magdali, która wpadła na chwilę
no to ten... to ja chyba wezmę zimny prysznic.
moremi, stara.krycha, kapturnica, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dorbie Ty mysl nad imieniem dla corki
ja ogolnie nic nie mam do imion ale Bazyli to nie za bardzo ,beda wolali bazyliszek
Czekaj, czekaj w damskiej wersji to brzmi ladnie. Bazylia.
ComeToMeBaby, anna maria, moremi, stara.krycha, kapturnica, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
tia, a dla dziewczynki to Bazyliaanna maria wrote:Dorbie Ty mysl nad imieniem dla corki
ja ogolnie nic nie mam do imion ale Bazyli to nie za bardzo ,beda wolali bazyliszek
Dorbie- daj spokój Bazylemu. Wykreśl z listy
A Mieszko? Naszemu pokoleniu będzie się kojarzyć z kabaretową piosenką "Mieszko Mieszko, nasz koleżko"
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dobra, to teraz pora na prawdziwy, staraniowy nius.
Otóż...
W tym cyklu pierdolę. Znaczy nie pierdolę, ale i tak wychodzi na to, że nie mierzę temperatur. Nie ma po co, więc robię sobie urlop od mierzenia. Wróci chłop będę mierzyć. Dłuuuugo to jeszcze. Eh. No- to tyle w temacie. Dziękuję za uwagę. -
Staram sie jak moge. Jestem u Sowy 2 razy dziennie. Uda juz grubsze!moremi wrote:Tak to wygląda, bo z Dziobakiem nie chciała się spotkać. Ty, a może to wymówka? Może ona nie chce oglądać tego wychudzonego ciała?
moremi, MartaDidi, stara.krycha, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zamow sobie wedlug własnego widzimisie. Mozesz wybrać obcas, kolor, kształt noska, klamerki itp.ComeToMeBaby wrote:hmmm hmmmm hmmmm
no okazało się, że decyzja podjęta, bilety promowe przebukowane. mój m wraca dopiero 26go lipca.
biorąc pod uwagę, że ślub 22.08, a my się najpierw będziemy długo witać, to.... kiedy pozałatwiamy resztę??!!
kuźwa, wszystko na mojej biednej głowie teraz będzie.
hehehe ja pierdzielę, no muszę iść jutro na miasto szukać butów. ale jak tu łazić po mieście jak taki żar z nieba się leje?
poza tym- buty to dość pilna sprawa, muszę je mieć do 22.07 max. patrzyłam na zalando, ale tam średnio coś interesującego znalazłam. ktoś pomoże?...
http://bialebuty.com.pl/
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
chu z tym ślubem, no nie o to chodzi... przyjdzie i będzie.SolarPolar wrote:Ale budowalas nijusa. Jak masz sie starac jak chlopa nie ma a poza tym pisalas ze odkladasz do poslubie- swoja droga wez juz ten slub bo ciagnie sie niczym ciaza Paszczaka no ale Adas musial dojrzec i byc perfekcyjny ale zeby tyle z slubem sie certolic tego nie rozumiem.'
ja doszłam do prostego wniosku, że skoro m nie ma przez cały następny cykl jeszcze to mam gdzieś prowadzenie wykresu, chociaż raz od początku tutaj.
a to nie to że ja odkładam starania na po ślubie, tylko to się tak samo ułożyło. siła wyższa.
po prostu ogłaszam, że w tym miesiącu mam wakacje od wykresowania i wkładania codziennie rano termometru do piczkinsa
o.
-
o, dzięki, przepatrzęmoremi wrote:Zamow sobie wedlug własnego widzimisie. Mozesz wybrać obcas, kolor, kształt noska, klamerki itp.
http://bialebuty.com.pl/ -
Jeszcze jedno Kometa - nie spinaj się tak. Ja miałam swojego tylko raz na dwa tygodnie przez półtorej dnia, a bywało, że raz na dwa miesiące. Załatwilismy większość przez internet i dało się.
ComeToMeBaby, stara.krycha, Sabina, kapturnica, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nom, masz rację.moremi wrote:Jeszcze jedno Kometa - nie spinaj się tak. Ja miałam swojego tylko raz na dwa tygodnie przez półtorej dnia, a bywało, że raz na dwa miesiące. Załatwilismy większość przez internet i dało się.
a bo mnie dzisiaj dobił wiadomością, że wraca tydzień później niż miał. no cóż... tęsknię.
a ja z terminami zawsze tak mam, bo niby wszystko załatwione a czuję presję że termin zero się zbliża i w końcu i tak się spóźniam
spinam się pewnie na zapas.
jak jestem marudna to proszę o wybaczenie- za gorąco mi dzisiaj
MartaDidi, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH