35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wpierdzielam indyka z pieczarkami i surówkę z kapusty pekińskiej....ComeToMeBaby wrote:Hmm... Co by tu...
Szukałam sposobu na transferowanie waluty i swobodny dostęp do niej to się okazało, że bank którym byłam zainteresowana zrobił sobie fuzję z innym i już go nie ma, w innych bankach nie ma tej opcji, pozostają kantory internetowe. Poszukiwanie informacji mnie zmęczyło. Czas na kawę i ciasteczko. Ktoś coś?
ten montignac nawet jak na razie może być..
aha- paszcza - chleb to takie sklejone ziarna, ale mi pasują. Łowicz wypuścił serię dżemów 100% owoców bez cukru, z dodatkiem zagęszczonego soku z jabłek - wiec wpierdzielam ten dżem na śniadanie z twarogiem 0% i ten chleb.....dobrze robię - prawda?
Choć ten chleb oprócz ziaren - ma w skladzie do przyrządzenia 50 ml oleju i 4 jajka - to nie przeszkadza?
paszczakin, ania.g, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
Twaróg 0%? Fatalnie. Tłuszcz zastępowany jest węglowodanami. Lepiej kup zwykły półtłusty, czy nawet chudy, ale z zawartością jakiegokolwiek tłuszczu.Bozia3 wrote:ja wpierdzielam indyka z pieczarkami i surówkę z kapusty pekińskiej....
aha- paszcza - chleb to takie sklejone ziarna, ale mi pasują. Łowicz wypuścił serię dżemów 100% owoców bez cukru, z dodatkiem zagęszczonego soku z jabłek - wiec wpierdzielam ten dżem na śniadanie z twarogiem 0% i ten chleb.....dobrze robię - prawda?
Choć ten chleb oprócz ziaren - ma w skladzie do przyrządzenia 50 ml oleju i 4 jajka - to nie przeszkadza?
kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, Reni, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Yyy, chyba tak. Owoce w takim zestawie byłyby ok, ale dżem to na 100% nie wiem. Może na tym forum zapytaj czy on do tłuszczowego posiłku pasi.Bozia3 wrote:ja wpierdzielam indyka z pieczarkami i surówkę z kapusty pekińskiej....
Choć ten chleb oprócz ziaren - ma w skladzie do przyrządzenia 50 ml oleju i 4 jajka - to nie przeszkadza? -
czyli taki chleb - to jest tłuszczowy posiłek? Bo ja myslalam, ze on jest na śniadanie ok - bo to posilek wegle i bialka...a tłuszczowy mam obiad... o maj gad - ja sie tego nie naucze chyba nigdy....paszczakin wrote:Yyy, chyba tak. Owoce w takim zestawie byłyby ok, ale dżem to na 100% nie wiem. Może na tym forum zapytaj czy on do tłuszczowego posiłku pasi.
te dżemy na forum są podane jako ok... -
ale takie ma byc sniadanie - węgle i białko, obiad wegle, białko, tłuszcz i kolacja wegle i białko...moremi wrote:Twaróg 0%? Fatalnie. Tłuszcz zastępowany jest węglowodanami. Lepiej kup zwykły półtłusty, czy nawet chudy, ale z zawartością jakiegokolwiek tłuszczu.
-
hmmm hmmmm hmmmm
no okazało się, że decyzja podjęta, bilety promowe przebukowane. mój m wraca dopiero 26go lipca.
biorąc pod uwagę, że ślub 22.08, a my się najpierw będziemy długo witać, to.... kiedy pozałatwiamy resztę??!!
kuźwa, wszystko na mojej biednej głowie teraz będzie.
hehehe ja pierdzielę, no muszę iść jutro na miasto szukać butów. ale jak tu łazić po mieście jak taki żar z nieba się leje?
poza tym- buty to dość pilna sprawa, muszę je mieć do 22.07 max. patrzyłam na zalando, ale tam średnio coś interesującego znalazłam. ktoś pomoże?...
-
ComeToMeBaby wrote:hmmm hmmmm hmmmm
no okazało się, że decyzja podjęta, bilety promowe przebukowane. mój m wraca dopiero 26go lipca.
biorąc pod uwagę, że ślub 22.08, a my się najpierw będziemy długo witać, to.... kiedy pozałatwiamy resztę??!!
kuźwa, wszystko na mojej biednej głowie teraz będzie.
hehehe ja pierdzielę, no muszę iść jutro na miasto szukać butów. ale jak tu łazić po mieście jak taki żar z nieba się leje?
poza tym- buty to dość pilna sprawa, muszę je mieć do 22.07 max. patrzyłam na zalando, ale tam średnio coś interesującego znalazłam. ktoś pomoże?...
Idz do klimatyzowanego centrum handlowego
ComeToMeBaby, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
wiem wiem widziałam brawo Ty
nie, bo my przecież w pon do pracy idziemy, więc tylko sobota pasuje
Bozia3 wrote:Ale tu tez troszkę podziałałam - usunęli juz kilka niepotrzebnych wątków, które zgłosiłam...
a nie możecie przelozyc tego wyjazdu z rodzicami o kilka dni później?
moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię
Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba
Dorbi,ale Bazyli to chyba nie tylko Bazyl.
Mi sie wydaje smieszno-krzywdzace. Sorry.
Witam sie.
I musze. Wiecie co. To ja chyba zycia nie znam, albo wychowwali mnie w jakims kloszu. Bo dla mnie baby so kul a faceci nie kul. Jezeli mialabym generalizowac oczywiscie.
Przykro mi, nie przekonal mnie pan (powidziala kiedys ekspedientka do wymyslajacego klienta).
anna maria, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH