35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Helka wstaje sama przy sofie
chwieje sie jeszcze ale dojdzie do wprawy 
brawo Helka
i wszystkiego naj... naj.. naj.. z okazji roczku
rośnij zdrowa, śliczna i mądra, niech mamusia bedzie z ciebie dumna
anna prosze ucałować Helcie od forumowej ciotki http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
dorbie, moremi, Sabina, Simba, BISCA, stara.krycha, gosia7122, Mega, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to ja może jednak wezmę jeden
Simba wrote:Wiesci z domu:
Jak tam u ciebie, Kochanie? U mnie trochę skomplikowane - zjedli po 210, zrobili po kupie, zostali położeni do łóżeczek, Max zaczął krzyczeć - więc głodny - dałem mu 60, potem jeszcze 60. I teraz nadal krzyczy w łóżku. A Leon zjadł dodatkowe 60 i teraz podrywa się ze snu przy każdym krzyku Maxa.

To ja moze popracuje.
moremi, dorbie, efcia, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię
Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba
efcia, Simba, moremi, BISCA, paszczakin, Dziobak, ania.g, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Umawiałam, bo umawiałam wstępnie, bez konkretów. A jest to nadal aktualne, bo niczego nie odwoływałammoremi wrote:A widzisz - "umawiałam" - czas przyszły niedokonany. Umawiac to się możesz, ale umówić się raz, a porządnie nie możesz? Ściema

A zamieszała dzisiaj Reni, bo ona w weekend nie może. A ja moge
moremi, Dziobak, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i posłuchaj domowników
Bazyli ..smok Bazyli
dorbie wrote:Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
dorbie, Sabina, Simba, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na stówe będą na niego wołać Bazyliszek
dorbie wrote:Nie wiem czy poslucham, bo Kuba upiera sie przy Aron, brr
No, dobra, moze odpuszcze tego Bazylego, może dziwny
kapturnica, dorbie, paszczakin, ania.g, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie zamieszała, nie zamieszała
data nie była ustalona
Dzisiaj dostałam od Dziobaka wiadomość, ze zmianiają plany i tylko w niedziel mogą.
caffe wrote:A zamieszała dzisiaj Reni, bo ona w weekend nie może. A ja moge
moremi, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bazyli bardzo mi sie podobadorbie wrote:Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię
Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba

Po francusku tez ladnie brzmi
dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH