35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Helka wstaje sama przy sofie
chwieje sie jeszcze ale dojdzie do wprawy 
brawo Helka
i wszystkiego naj... naj.. naj.. z okazji roczku
rośnij zdrowa, śliczna i mądra, niech mamusia bedzie z ciebie dumna
anna prosze ucałować Helcie od forumowej ciotki http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Simba, BISCA, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to ja może jednak wezmę jeden
Simba wrote:Wiesci z domu:
Jak tam u ciebie, Kochanie? U mnie trochę skomplikowane - zjedli po 210, zrobili po kupie, zostali położeni do łóżeczek, Max zaczął krzyczeć - więc głodny - dałem mu 60, potem jeszcze 60. I teraz nadal krzyczy w łóżku. A Leon zjadł dodatkowe 60 i teraz podrywa się ze snu przy każdym krzyku Maxa.

To ja moze popracuje.
moremi, nick nieaktualny, efcia, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię
Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba
efcia, Simba, moremi, BISCA, paszczakin, Dziobak, ania.g, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Umawiałam, bo umawiałam wstępnie, bez konkretów. A jest to nadal aktualne, bo niczego nie odwoływałammoremi wrote:A widzisz - "umawiałam" - czas przyszły niedokonany. Umawiac to się możesz, ale umówić się raz, a porządnie nie możesz? Ściema

A zamieszała dzisiaj Reni, bo ona w weekend nie może. A ja moge
moremi, Dziobak, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i posłuchaj domowników
Bazyli ..smok Bazyli
dorbie wrote:Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na stówe będą na niego wołać Bazyliszek
dorbie wrote:Nie wiem czy poslucham, bo Kuba upiera sie przy Aron, brr
No, dobra, moze odpuszcze tego Bazylego, może dziwny
kapturnica, nick nieaktualny, paszczakin, ania.g, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nie zamieszała, nie zamieszała
data nie była ustalona
Dzisiaj dostałam od Dziobaka wiadomość, ze zmianiają plany i tylko w niedziel mogą.
caffe wrote:A zamieszała dzisiaj Reni, bo ona w weekend nie może. A ja moge
moremi, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bazyli bardzo mi sie podobadorbie wrote:Co myślicie o imieniu Bazyli? Tak mi sie spodobało...
A poza tym podoba mi się Mieszko, ale połowa domowników tzn starsi dwaj sa przeciwni...
A jeszcze podoba mi się Adam, to jest uniwersalne imię
Tak, tak Dziobak, bardzo mi się podoba

Po francusku tez ladnie brzmi
nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny