35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:To pewnie przez te ciemności w nocy

ale moze byc serio.. sprobuj mu jakas mala lampke zapalic, jak Ci przeszkadza, to w IKEA sa super sciemniacze
jade dzis tam znowu, moge Ci kupic..
jade, bo kupilam chu***we panele, co slonca nie zaslaniaja.. trza oddac..
sie wurwie i pierwsze w zyciu zaslony zamontuje, choc nienawidze!
moremi, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Bisca, wiesz czemu "tak jest lepiej dla wszystkich"?
Trudno mi sobie wyobrazić, żeby matka dla wygody oddawała swoje dziecko...
No i ten wiek i nowa sytuacja i wspólne mieszkanie... Uzbrój się w ogromną cierpliwość i wyrozumiałość. Chłopak pewnie przeżyje taką zmianę z okolicznościami towarzyszącymi. Ale na pewno sobie wszystko poukładacie i będzie dobrze
Wiem dlaczego. Bo ona sobie z nim rady nie daje. Tak jak mowilam, od zawsze sa w konflikcie. Juz kilka razy sie "odgrazala" ze nam odda syna (co jest bardzo waloryzujace .... : za kare bedziesz mieszkal u taty) i za kazdym razem zmeiniala zdanie w ostatniej chwili. Tym razem jest inaczej. Wypisala go ze szkoly i jest juz prawie zapisany w naczym miasteczku. Nie ma odwrotu.
A mlody jest ponoc zupelnie inny z matka i z nami. Wierze w to, my nie mamy z nim zadnych problemow. Ja od zawsze nauczylam go szacunku i posluszenstwa. Zawsze bylam wg niego konsekwentna i nauczylam go, ze nigdy nie rzucam slow na Wiatr. Jak cos obiecam, to on wie, ze spelnie ibietnice. À le tez jak go ostrzegam, ze bedzie kara jak cos tam nabroi, to wie, ze sie nie ugne i ze nie bedzie negocjacji. To ja jestem ta "zla" . Chuop jest stanowczy ale latwo mieknie. À le ogolnie jak jest z nami to jest naprawde ok. Rodzina z mojej strony bardzo go chwali. Jest pupilkiem moich ciotek
Simba, moremi, paszczakin, ania.g, Krakonka, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z tego co kojarzę, to nie ma przeciwwskazań. Przecież często po transferze dziewczyny wracają do swoich domów z kliniki odległej o kilkaset kilometrów.
Paszcza chyba w dzien transferu imprezę dla setki osób przygotowała
ale to przed transferem.. 3 h po wpadla rodzina i udawalam przez 5 dni, ze niby nic, tylko korzonki napierdzielaly- wiec nie nosilam, i nie skakalam za duzo.. ale nastepnego dnia np pojechalismy autem do Aachen
moremi, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
O właśnie Reni. A może atak korzonków? To nie można przecież w długie podróże się wybierać.paszczakin wrote:ale to przed transferem.. 3 h po wpadla rodzina i udawalam przez 5 dni, ze niby nic, tylko korzonki napierdzielaly- wiec nie nosilam, i nie skakalam za duzo.. ale nastepnego dnia np pojechalismy autem do Aachen-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:to jak będzie w piątek to pojadę
jak w sobotę to niestety nie
mnie sie wydaje, ze to wszytko bedzie szybciej, bo ta twoja punkcja za 2 tygodnie to jakas przesadzona jest.. kiedy masz nastepny podglad?
moremi, BISCA, efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jakim Jacku? Ostatnio był Mietek z "fuck you" na czole.BISCA wrote:Jak tak mozesz o Jacku ?!?!?

Ja tesknie za tamtym ale ten pasuje do pogody
Pogoda tak na Ciebie działa, czy nie powiedziałaś nam o transferze i teraz w ciąży jesteś?
A to jest Jack
wakacyjny
BISCA, kapturnica, efcia, Magdala, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:A mlody jest ponoc zupelnie inny z matka i z nami. Wierze w to, my nie mamy z nim zadnych problemow. Ja od zawsze nauczylam go szacunku i posluszenstwa. Zawsze bylam wg niego konsekwentna i nauczylam go, ze nigdy nie rzucam slow na Wiatr. Jak cos obiecam, to on wie, ze spelnie ibietnice. À le tez jak go ostrzegam, ze bedzie kara jak cos tam nabroi, to wie, ze sie nie ugne i ze nie bedzie negocjacji. To ja jestem ta "zla" .
i tak jest wlasnie dobrze, a nie jakas tam choragiewka.. bedziesz super mama dla niego i dla wszytkich nastepnych dzieciorow!
ja tez taka bede!
Simba, BISCA, moremi, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie nie i jeszcze raz nie
jak nie ma upałów to jeżdzę w kurtce motocyklowej i skórzanych adidasach
zawsze coś tam ochronią
widzę czasami jak ludzie jeżdzą ubrani i chyba nie zdają sobie sprawy z tego jak łatwo się przewrócić
moremi wrote:Przypomniałaś mi
Przedwczoraj jechałam swoim zaopatrzonym w klimatyzację autem, a przede mną dwóch chłopaków na skuterze. Gdyby nie to, że nie używam telefonu podczas jazdy, to bym cyknęła fotkę.
Ten z tyłu miał czarne dresy z paskami adidasa, a kierujący krótkie czarne spodenki, białe skarpetki i czarne klapeczki. Aż specjalnie jechałam za nimi, bo zastanawiałam się kiedy mu te klapeczki spadną
Czy Ty też masz takie klapeczki?
Simba, moremi, efcia, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakim Jacku? Ostatnio był Mietek z "fuck you" na czole.
Pogoda tak na Ciebie działa, czy nie powiedziałaś nam o transferze i teraz w ciąży jesteś?
A to jest Jack
wakacyjny 
Ide po test.
Wroc, nie mam "sznorkow" w ciazy nie moge byc.
Alzheimer ?
moremi, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
To ja tez bo ja wszystko to co Wypaszczakin wrote:i tak jest wlasnie dobrze, a nie jakas tam choragiewka.. bedziesz super mama dla niego i dla wszytkich nastepnych dzieciorow!
ja tez taka bede!
BISCA, moremi, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, Magdala, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
jutro
paszczakin wrote:mnie sie wydaje, ze to wszytko bedzie szybciej, bo ta twoja punkcja za 2 tygodnie to jakas przesadzona jest.. kiedy masz nastepny podglad?
moremi, paszczakin, Simba, efcia, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i tak jest wlasnie dobrze, a nie jakas tam choragiewka.. bedziesz super mama dla niego i dla wszytkich nastepnych dzieciorow!
ja tez taka bede!
Rozczulilam sie.
Hormony ?
Dobra ide na obiad. Jak wroce to nie badzcie glodne bo bede opowiadale co jadlam
Reni, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dostałam smsa
Na Miłość Boską wysłuchaj mnie wreszcie! Karty wskazują PIENIĄDZE i szczęśliwe życie na BOGATO! Lecz Ty ciągle działasz wbrew KARMIE! Slij DAR na itd..
skoro karty pokazują kase i bogactwo to chyba już nie muszę pisać nie?
ktoś chyba wstydliwy, bo się nie podpisał. Brak kultury!
moremi, Simba, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Własnie to mnie fascynuje. To, że jedziesz na skuterze w adidasach, to zrozumiałe. Za to zupelnie nie rozumiem ludzi jeżdżących na ścigaczach w spodenkach i trampkach. Albo w chinskich kaskach rozsypujących się przy uderzeniu dłonią.Reni wrote:nie nie i jeszcze raz nie
jak nie ma upałów to jeżdzę w kurtce motocyklowej i skórzanych adidasach
zawsze coś tam ochronią
widzę czasami jak ludzie jeżdzą ubrani i chyba nie zdają sobie sprawy z tego jak łatwo się przewrócić
A te klapeczki... Miodzio
Na jachcie nie pozwalam chodzić w klapkach. Sandały tylko trekkingowe lub inne mocno trzymające stopę. Za to kolezanka (kapitan psia mac) znana jest z chodzenia w japonkach i wiele razy frunęły za burtę, a ona wiele razy zaliczyła przez nie glebę - dokladnie to pokład.
Kalpki tylko na basenie, albo na plaży.
Reni, Simba, efcia, Magdala, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
albo jeszcze lepiej
skuter niby tak nie pędzi
ale często na ścigaczach widzę
on krótki rękaw i kask
ona kask, koszulka na ramiączka, spódnica albo krótkie spodenki i klapki
pomijając złamania, przy upadku przy takiej prędkości skóra złazi jak z cebuli
zero wyobraźni
moremi wrote:Własnie to mnie fascynuje. To, że jedziesz na skuterze w adidasach, to zrozumiałe. Za to zupelnie nie rozumiem ludzi jeżdżących na ścigaczach w spodenkach i trampkach. Albo w chinskich kaskach rozsypujących się przy uderzeniu dłonią.
A te klapeczki... Miodzio
Na jachcie nie pozwalam chodzić w klapkach. Sandały tylko trekkingowe lub inne mocno trzymające stopę. Za to kolezanka (kapitan psia mac) znana jest z chodzenia w japonkach i wiele razy frunęły za burtę, a ona wiele razy zaliczyła przez nie glebę - dokladnie to pokład.
Kalpki tylko na basenie, albo na plaży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:27
moremi, Simba, efcia, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

były?