35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wiedzą, że się staracie? To moze zwyczajnie, bez wdawania się w szczegóły powiedziec, że masz akurat wtedy kompleksowe badania.Reni wrote:bo mój mąż robi z tego wielką tajemnicę
on nawet swoim rodzicom nie powiedział (a ma z nimi zajebisty kontakt)
efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć
Mlody zaczął o 3 w nocy kichać wiec włączyło mi sie nasłuchwianie czy nie chory, ale wstał ok. Za to ja nie wyspana bo do 5 wszystko mi przeszkadzało zasnac: ptaki za oknem, samochody i na końcu młody nr 2 który to od 4 postanowił sie powiercić w brzuchu
jemu wybaczę
czuje go coraz mocniej i mam z tego wielka radochę i ulgę
Wieczór miałam nerwowy. Chłop mi pobladł i serce zaczęło mu walić. Ma arytmię ale mówił ze cos jest inaczej. Ciśnieniomierz pokazał lekko podwyższone ciśnienie i tętno 170.... Teściowa zawiozła go do lekarza ale ten nie bardzo wierzył w to tętno. Cos jednak ekg pokazało bo dostał skierowanie do kardiologa, ale i tak pójdzie prywatnie do swojego. Ech...
Dorbie, bidulo... Współczuje stresu.... Mam nadzieje ze to juz ostatni raz...
Simba, kapturnica, ania.g, efcia, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
No patrz, chyba nasi się razem na jakąś imprezę szykowali, bo mój też o 4 mnie kopałNatka_79 wrote:Cześć
Mlody zaczął o 3 w nocy kichać wiec włączyło mi sie nasłuchwianie czy nie chory, ale wstał ok. Za to ja nie wyspana bo do 5 wszystko mi przeszkadzało zasnac: ptaki za oknem, samochody i na końcu młody nr 2 który to od 4 postanowił sie powiercić w brzuchu
jemu wybaczę
czuje go coraz mocniej i mam z tego wielka radochę i ulgę
Natka_79, Simba, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Bisca a to duży chłopak? ile ma lat? lubicie się?
Ma 14 lat. Swietnie sie dogadujemy, mimo, ze jestem dosc, jakby to powiedziec, wymagajaca
On mnie lubi i jest bardzo posluszny. Troche niezreczny ale chetnie pomaga w domu itd. Bedzie OK
moremi, Reni, gretka, Dziobak, ComeToMeBaby, paszczakin, Simba, Zofia8, efcia, Bozia3, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Też mi się wydaje, że by chcieli poczekać aż Ci przejdzie.Reni wrote:1. my jedziemy po nich i ich bagaże
2. sraczka..hmm ..weź nifuroksazyd, gorzka herbata - poczekamy aż przejdzie
jak tak bardzo boli, to może pojedźmy do lekarza
chyba wymyślę, że muszę z szefową pojechać w sobotę na jakieś uroczystości
Reni lubi tę wiadomość
-
No! Czyli zachodzisz! Wszystko sie zgadzaSabina wrote:Nie widzę nic głupiego. Prawdę napisałam. W lipcu mąż pewnie nie bedzie chciał, w sierpniu po prostu nie widzę się w starankach, chce pojechać na urlop w góry. I tu proszę trzymać swoje fantazje na wodzy! Z moich wyliczeń wynika, że pojedziemy idealnie na mój okres. Mąż o tej wspaniałej wiadomości jeszcze nie wie. Co mu będę psuć plany?

Sabina, BISCA, efcia, Magdala, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie no o takich rzeczach nie rozmawiamy tak wprost przy Wigilii

a jak tam drogie dzieci wasza prokreacja? będzie coś z tego? badacie się? a moze prowadzicie wykresy
nie nie oficjalnie się o tym nie mówi, a oni nie pytają, bo wiedzą, że pewne tematy mnie wkurwiają
moremi wrote:Ale wiedzą, że się staracie? To moze zwyczajnie, bez wdawania się w szczegóły powiedziec, że masz akurat wtedy kompleksowe badania.
ComeToMeBaby, Simba, efcia, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ona ma w tygodniu NIKReni wrote:Caffe żbiku jesteś?
Czy Ty w tygodniu po pracy masz czas? Mnie w weekendy nie ma w WWie, a mamy się spotkać
BISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hehemoremi wrote:No patrz, chyba nasi się razem na jakąś imprezę szykowali, bo mój też o 4 mnie kopał

Noo kto wie
w sumie po raz pierwszy miałam taka akcje
w sumie to trz coraz ciężej znaleźć mi dobra pozycje do spania, coraz bardziej niewygodnie sie robi i młody na niektóre ułożenia sie buntuje
Bisca, dzięki... Mam nadzieje ze u mojego chłopa z tym serduchem bedzie lepiej... A kopania wkrótce doświadczysz
BISCA, Sabina, kapturnica, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Amen.moremi wrote:Mogłabym sporo opowiedzieć o babkach robiących na złość (mimo ułożenia sobie życia z innym facetem, płacenia przez faceta alimentów, rachunków, dbania o dziecko). Zosia ma rację. Baby nie są lepsze, tylko stoją zwykle na lepszej pozycji, bo to im przyznawane jest dziecko.
kapturnica, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ale jak baba jest zla to za 10 facetow.Magdala wrote:No widzisz, a ja nie znam osobiscie czy tez ze slyszenia zlych kobiet, a o nieciekawych facetach slysze bez przerwy.We wlasnym gronie, ale nie tylko. Rowniez w gazetach, na forach itp. Mnostwo tego. I stad moja opinia, ktora podtrzymuje. Naprawde moim zdaniem zla kobieta jest wyjatkiem.
Edytuje. Oczywiscie poza ekstremalnym przypadkiem Katarzyny W. czy jak jej tam bylo.
Natomiast nie wyjatkiem sa kobiety po prostu glupie. To przykre, ale prawdziwe.
moremi, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdyby nie to, że wyjezdżam w nieco innym kierunku pojechałabym prosto do Ciebie. Wiesz... Skopanie Ci dupy w tym przypadku to czysta przyjemnośćSabina wrote:jakby Ci to powiedzieć. Już nie wierzę, wiesz. Za długo to wszystko trwa
Simba, BISCA, Sabina, Arwena, dorbie, paszczakin, ania.g, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Amen bisReni wrote:zła kobieta nie jest wyjątkiem
kobiety są zawistne i złośliwe,w sądach łżą, odgrywają rolę pokrzywdzonej biduli
na placu boju nie ustępują miejsca facetom
są w lepszej sytuacji, bo prawo z reguły jest po ich stronie i bardzo często walczą dzieckiem
znam sporo takich przypadków, niestety panowie byli na przegranej pozycji
witam się
Reni, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Tak to wygląda, bo z Dziobakiem nie chciała się spotkać. Ty, a może to wymówka? Może ona nie chce oglądać tego wychudzonego ciała?Reni wrote:przez całą dobę?
ComeToMeBaby, Simba, Reni, BISCA, efcia, Dziobak, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH