35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krem do opalania - jest
Kawa - jest
Woda - jest
Okulary przeciwsloneczne - sa
Slonce - jest
Ide sie opalac.
(Mowilam ze mam w pracy taras?)
moremi, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, Sabina, Arwena, paszczakin, ania.g, efcia, stara.krycha, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja bym nie chciala.moremi wrote:Tak to wygląda, bo z Dziobakiem nie chciała się spotkać. Ty, a może to wymówka? Może ona nie chce oglądać tego wychudzonego ciała?
moremi, Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, paszczakin, efcia, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
tym bardziej, że Dziobata chce się też z Chodakowską spotkać
a może boi się, że Dziobak przyjedzie zapocona?

moremi wrote:Tak to wygląda, bo z Dziobakiem nie chciała się spotkać. Ty, a może to wymówka? Może ona nie chce oglądać tego wychudzonego ciała?
Simba, moremi, kapturnica, BISCA, efcia, Bozia3, stara.krycha, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
to jak będzie w piątek to pojadę
jak w sobotę to niestety nieSimba wrote:Renek - mozesz smialo jechac. Nie ma zadnych przeciwskazan. Ja po transferze mialam przeprowadzke firmy
efcia, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
może coś zjem, a może się zdrzemnę
nuda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/375bcd62d90f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:44
efcia, kapturnica, BISCA, Simba, moremi, paszczakin, SolarPolar, stara.krycha, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Heloł juz piateczek

wczorajsze szkolenie udane, po nim oczywiście było utrwalanie wiedzy (czytaj maaaaaglowanie)
no i jestem pod wrażeniem, bo dotrzymywałam dzielnie kroku i dzisiaj funkcjonuje normalnie
o i troche naskrobałyście lece nadrabiac
Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bisca, wiesz czemu "tak jest lepiej dla wszystkich"?
Trudno mi sobie wyobrazić, żeby matka dla wygody oddawała swoje dziecko...
No i ten wiek i nowa sytuacja i wspólne mieszkanie... Uzbrój się w ogromną cierpliwość i wyrozumiałość. Chłopak pewnie przeżyje taką zmianę z okolicznościami towarzyszącymi. Ale na pewno sobie wszystko poukładacie i będzie dobrze
efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyPisałam przecież, że czekam kiedy przyjedzieszmoremi wrote:Gdyby nie to, że wyjezdżam w nieco innym kierunku pojechałabym prosto do Ciebie. Wiesz... Skopanie Ci dupy w tym przypadku to czysta przyjemność

a Ty tylko obiecujesz i oczy mydlisz
moremi, Simba, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Je czekam na 12H. Idziemy do dobrej knajpy. Bedziemy zegnac stazystke. Byla u nas 8 tygodni i gdyby nie chciala sie dalej uczyc to bym ja zatrudnila bo jest super dziewczyna. Przywiazalismy sie do niej.
Wczoraj przyniosla wlasnorecznie upieczone kopkejki, na ktorych npisala literki tworzaca nazwe nazej firmy. Fajni, nie ?
Glodna jestem. Ide rzucic okiem na menu
moremi, Simba, dorbie, Sabina, Reni, ania.g, Krakonka, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
o KURWA! Chyba mi sie spirala nie przesunela? Ide wyrzygac ten budynReni wrote:transfer SImbo, transfer

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:56
moremi, paszczakin, BISCA, Sabina, Reni, efcia, Bozia3, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Przypomniałaś miReni wrote:może coś zjem, a może się zdrzemnę
nuda
Przedwczoraj jechałam swoim zaopatrzonym w klimatyzację autem, a przede mną dwóch chłopaków na skuterze. Gdyby nie to, że nie używam telefonu podczas jazdy, to bym cyknęła fotkę.
Ten z tyłu miał czarne dresy z paskami adidasa, a kierujący krótkie czarne spodenki, białe skarpetki i czarne klapeczki. Aż specjalnie jechałam za nimi, bo zastanawiałam się kiedy mu te klapeczki spadną
Czy Ty też masz takie klapeczki?
Simba, BISCA, paszczakin, Reni, kapturnica, ania.g, efcia, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj tez dostanie, a co ,niech ma. Potem go na wszelki wypadek starymi gacmi przetre!kapturnica wrote:To ja po przeczytaniu tego wszystkiego o tych złych babach , wstrętnych ojcach ide dac wielkiego kissa mojemu sprawdzonemu , wysłużonemu chUopu za to jaki jest .

kapturnica, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrypa zoladkowa.Reni wrote:dobra laski a teraz czas na burzę mózgów
za tydzień mamy zawieźć moich rodziców na wakacje i zostać tam z nimi na weekend
ale .. wychodzi na to, że w tym czasie wypadnie transfer, więc o podróżach raczej chyba nie ma mowy
i teraz myślimy ..co powiedzieć, dlaczego ja nie jadę
jakieś pomysły? -
nick nieaktualnyTwoje doświadczenie trzyma mnie przy nadzieimoremi wrote:Dorbie, jest ok. Jakby co to pamiętaj, że ja miałam dziewięciodniowe plamienie na rozpoczęcie piątego miesiąca. Teraz czysto

Mi też lekarz mówił, że plamienie się powtórzy.
Zobafczysz, że to będzie zdrowy, silny chłopak
moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Spoko, do końca ciąży daleko, później połóg, oksytocyna, buzujące hormony. Pewnie jeszcze wrócę kilka razy do pana Mietkadorbie wrote:Morka, fajnie, że zmieniłaś Awatar, bo już mialam tego gościa dosyc

Simba, BISCA, paszczakin, kapturnica, ania.g, efcia, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH