35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no nic, spadam, bo szefo zaczyna jednym okiem na mnie lypac dalej chrapiac
miłego moje drogie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:55
anna maria, moremi, Reni, Sabina, kapturnica, Simba, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Caffe żbiku jesteś?
Czy Ty w tygodniu po pracy masz czas? Mnie w weekendy nie ma w WWie, a mamy się spotkać
Chujowo z tym czasem, bo ja nie wiem jak teraz będzie od poniedziałku z mały. Mój miał być z nim podczas urlopu, a urlopu niet. Ma zostać z sąsiadką chyba przez poniedziałek i wtorek. A dalej, to nie wiem...
Może ustalmy przybliżony termin, godzinę i miejsce. Bo ja wczesniej niż o 19 nie dam rady. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
moremi, Reni, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Z Dziobakiem się umawiałam na niedzielę.moremi wrote:Tak to wygląda, bo z Dziobakiem nie chciała się spotkać. Ty, a może to wymówka? Może ona nie chce oglądać tego wychudzonego ciała?
To są pomówienia
Sabina, moremi, BISCA, Bozia3, Dziobak, stara.krycha, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wiesci z domu:
Jak tam u ciebie, Kochanie? U mnie trochę skomplikowane - zjedli po 210, zrobili po kupie, zostali położeni do łóżeczek, Max zaczął krzyczeć - więc głodny - dałem mu 60, potem jeszcze 60. I teraz nadal krzyczy w łóżku. A Leon zjadł dodatkowe 60 i teraz podrywa się ze snu przy każdym krzyku Maxa.

To ja moze popracuje.
Sabina, moremi, Reni, efcia, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, Dziobak, ania.g, stara.krycha, gosia7122, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Co za chuje!caffe wrote:No mam od środy... Mieli być przez miesiąc, a już coś planują na 11 sierpnia. Na urlop miałam iść pod konie lipca i na cały sierpień i szlag wszystko trafia...
I kto jest winien? NIKt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:59
caffe, moremi, Reni, efcia, BISCA, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
A widzisz - "umawiałam" - czas przyszły niedokonany. Umawiac to się możesz, ale umówić się raz, a porządnie nie możesz? Ściemacaffe wrote:Z Dziobakiem się umawiałam na niedzielę.
To są pomówienia
efcia, Simba, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

tfu, wroc! juz jestesmy!

były?