35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:To ja tez bo ja wszystko to co Wy
szystkie bedziemy zajebiste
tfu, wroc! juz jestesmy!
anna maria, nick nieaktualny, Simba, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no nic, spadam, bo szefo zaczyna jednym okiem na mnie lypac dalej chrapiac
miłego moje drogie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:55
anna maria, moremi, Reni, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Helka wstaje sama przy sofie
chwieje sie jeszcze ale dojdzie do wprawy
paszczakin, Reni, Simba, moremi, caffe, nick nieaktualny, efcia, gretka, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, Dziobak, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe żbiku jesteś?
Czy Ty w tygodniu po pracy masz czas? Mnie w weekendy nie ma w WWie, a mamy się spotkać
Chujowo z tym czasem, bo ja nie wiem jak teraz będzie od poniedziałku z mały. Mój miał być z nim podczas urlopu, a urlopu niet. Ma zostać z sąsiadką chyba przez poniedziałek i wtorek. A dalej, to nie wiem...
Może ustalmy przybliżony termin, godzinę i miejsce. Bo ja wczesniej niż o 19 nie dam rady. -
nick nieaktualny
-
Sabina, nie przerwa wakacyjna, tylko "inwentaryzacja" albo "renament"Sabina wrote:Zaraz w pracy jestem!

(tak, wiem jest blad - specjalnie)
moremi, nick nieaktualny, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
moremi, Reni, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Z Dziobakiem się umawiałam na niedzielę.moremi wrote:Tak to wygląda, bo z Dziobakiem nie chciała się spotkać. Ty, a może to wymówka? Może ona nie chce oglądać tego wychudzonego ciała?
To są pomówienia
nick nieaktualny, moremi, BISCA, Bozia3, Dziobak, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wiesci z domu:
Jak tam u ciebie, Kochanie? U mnie trochę skomplikowane - zjedli po 210, zrobili po kupie, zostali położeni do łóżeczek, Max zaczął krzyczeć - więc głodny - dałem mu 60, potem jeszcze 60. I teraz nadal krzyczy w łóżku. A Leon zjadł dodatkowe 60 i teraz podrywa się ze snu przy każdym krzyku Maxa.

To ja moze popracuje.
nick nieaktualny, moremi, Reni, efcia, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, Dziobak, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Co za chuje!caffe wrote:No mam od środy... Mieli być przez miesiąc, a już coś planują na 11 sierpnia. Na urlop miałam iść pod konie lipca i na cały sierpień i szlag wszystko trafia...
I kto jest winien? NIKt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:59
caffe, moremi, Reni, efcia, BISCA, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A widzisz - "umawiałam" - czas przyszły niedokonany. Umawiac to się możesz, ale umówić się raz, a porządnie nie możesz? Ściemacaffe wrote:Z Dziobakiem się umawiałam na niedzielę.
To są pomówienia
efcia, Simba, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!

były?