35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie, jest ok. Jakby co to pamiętaj, że ja miałam dziewięciodniowe plamienie na rozpoczęcie piątego miesiąca. Teraz czysto

Mi też lekarz mówił, że plamienie się powtórzy.
Zobafczysz, że to będzie zdrowy, silny chłopak
Zofia8, BISCA, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, Simba, Arwena, dorbie, efcia, Magdala, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
zła kobieta nie jest wyjątkiem
kobiety są zawistne i złośliwe,w sądach łżą, odgrywają rolę pokrzywdzonej biduli
na placu boju nie ustępują miejsca facetom
są w lepszej sytuacji, bo prawo z reguły jest po ich stronie i bardzo często walczą dzieckiem
znam sporo takich przypadków, niestety panowie byli na przegranej pozycji
witam się
Magdala wrote:No widzisz, a ja nie znam osobiscie czy tez ze slyszenia zlych kobiet, a o nieciekawych facetach slysze bez przerwy.We wlasnym gronie, ale nie tylko. Rowniez w gazetach, na forach itp. Mnostwo tego. I stad moja opinia, ktora podtrzymuje. Naprawde moim zdaniem zla kobieta jest wyjatkiem.
Edytuje. Oczywiscie poza ekstremalnym przypadkiem Katarzyny W. czy jak jej tam bylo.
Natomiast nie wyjatkiem sa kobiety po prostu glupie. To przykre, ale prawdziwe.
moremi, gretka, Sabina, Simba, stara.krycha, efcia, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
dobra laski a teraz czas na burzę mózgów
za tydzień mamy zawieźć moich rodziców na wakacje i zostać tam z nimi na weekend
ale .. wychodzi na to, że w tym czasie wypadnie transfer, więc o podróżach raczej chyba nie ma mowy
i teraz myślimy ..co powiedzieć, dlaczego ja nie jadę
jakieś pomysły?
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Pies? Nagly telefon, ze mieszkanie sasiedzi zalewaja ( potem powiesz, ze pomylka)? Zatrucie pokarmowe? Cos w pracy meza? Najprostsze beda najlepsze. Jak powiesz, ze wracacie, bo kosmici atakuja, to moga zaczac cos podejrzewac...Reni wrote:dobra laski a teraz czas na burzę mózgów
za tydzień mamy zawieźć moich rodziców na wakacje i zostać tam z nimi na weekend
ale .. wychodzi na to, że w tym czasie wypadnie transfer, więc o podróżach raczej chyba nie ma mowy
i teraz myślimy ..co powiedzieć, dlaczego ja nie jadę
jakieś pomysły?
BISCA, ComeToMeBaby, efcia, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wiem, wiemDziobak wrote:Pies? Nagly telefon, ze mieszkanie sasiedzi zalewaja ( potem powiesz, ze pomylka)? Zatrucie pokarmowe? Cos w pracy meza? Najprostsze beda najlepsze. Jak powiesz, ze wracacie, bo kosmici atakuja, to moga zaczac cos podejrzewac...
NIK Cię w pracy od poniedziałku atakuje i masz masę rzeczy do przygotowania
efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mąż musi sam z nimi jechać
i nie mogę powiedzieć, że musimy wracać, bo..
bo transfer pewnie będzie rano, więc nawet nie zdążę wyjechać
mieszkamy obok, więc z tym zalaniem tez nie bardzo, bo przecież facet będzie musiał zostać nie?
kurcze nie wiemDziobak wrote:Pies? Nagly telefon, ze mieszkanie sasiedzi zalewaja ( potem powiesz, ze pomylka)? Zatrucie pokarmowe? Cos w pracy meza? Najprostsze beda najlepsze. Jak powiesz, ze wracacie, bo kosmici atakuja, to moga zaczac cos podejrzewac...
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Znaczy zostaje sraczka. Oni wpadaja po was, ty zamykasz sie w kiblu i glosno jeczysz. Mama wspolczuje, proponuje miete i kleik, dziekujesz, mowisz, ze masz. Mama z ulga wychodzi.Reni wrote:mąż musi sam z nimi jechać
i nie mogę powiedzieć, że musimy wracać, bo..
bo transfer pewnie będzie rano, więc nawet nie zdążę wyjechać
mieszkamy obok, więc z tym zalaniem tez nie bardzo, bo przecież facet będzie musiał zostać nie?
kurcze nie wiem
Kurtyna. Oklaski.
Reni, Sabina, paszczakin, Zofia8, Arwena, efcia, Bozia3, Magdala, stara.krycha, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jestem w temacie.
Kilka dni temu, dowiedzielismy sie, ze syn mojego meza bedzie u nas na stale od wrzesnia. Oboje sie bardzo cieszymy ale bardzo nie spodobal mi sie sposob, w jaki decyzja "zapadla". Jego byla wyslala na SMS-a, ze tak bedzie lepiej dla wszystkich (?!?!?!). No i dla mlodego moze byc ciezko, bo jak przeanalizuje (predzej czy pozniej) to wyglada tak, ze ona go z domu wyrzucila. Po prostu sie go pozbyla. Moze nie byc mu latwo sie z tym pogodzic. Co prawda, stosunki miedzy nimi byly zawsze bardzo napiete i od zawsze jest miedzy nimi konflikt. Moze to jest dobre wyjscie z sytuacji ale powinno to byc zadecydowane w inny sposob.
No coz, zobaczymy jak to bedzie. Troche sie boimy, bo od zawsze jestesmy tylko we dwoje. À le jestesmy dobrej mysli. I
I moj chuop jest super tata. À le wiem to od dawna, dlatego go "wybralam"
moremi, gretka, SolarPolar, ComeToMeBaby, Simba, paszczakin, Krakonka, Arwena, ania.g, efcia, Bozia3, Magdala, stara.krycha, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
1. my jedziemy po nich i ich bagaże
2. sraczka..hmm ..weź nifuroksazyd, gorzka herbata - poczekamy aż przejdzie
jak tak bardzo boli, to może pojedźmy do lekarza
chyba wymyślę, że muszę z szefową pojechać w sobotę na jakieś uroczystości
Dziobak wrote:Znaczy zostaje sraczka. Oni wpadaja po was, ty zamykasz sie w kiblu i
glosno jeczysz. Mama wspolczuje, proponuje miete i kleik, dziekujesz, mowisz, ze masz. Mama z ulga wychodzi.
Kurtyna. Oklaski.
moremi, paszczakin, efcia, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Z tego co kojarzę, to nie ma przeciwwskazań. Przecież często po transferze dziewczyny wracają do swoich domów z kliniki odległej o kilkaset kilometrów.Reni wrote:nawet jak punkcja mi się przesunie to może transfer wypadnie w piątek
ale to i tak chyba nie jest wskazane, żeby podróżować??
jak to jest? trzeba leżeć i pierdzieć pod siebie?
Paszcza chyba w dzien transferu imprezę dla setki osób przygotowała
Reni, Simba, efcia, stara.krycha, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bez sensu
wyjeżdzamy 8 rano
i co z drogi mają nas zawrócić? a skoro zalano nas wcześniej, to w takim razie mąż powinien zostać, żeby się tym zająć a ja ich zawiozę sama
śliski temat
BISCA wrote:Reni, jak dla mnie "alarma" o zalane mieszkanie jest OK
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 10:00
Mega lubi tę wiadomość
-
oooo widzisz
jutro się jeszcze dopytam
co jak i dlaczegomoremi wrote:Z tego co kojarzę, to nie ma przeciwwskazań. Przecież często po transferze dziewczyny wracają do swoich domów z kliniki odległej o kilkaset kilometrów.
Paszcza chyba w dzien transferu imprezę dla setki osób przygotowała
-
To dlaczego szukasz wymowek?Reni wrote:a wystarczyłoby powiedzieć rodzicom
to nie jakieś chore tajemnice
ja tam się nie wstydzę tego
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
bo mój mąż robi z tego wielką tajemnicę
on nawet swoim rodzicom nie powiedział (a ma z nimi zajebisty kontakt)
moremi wrote:To dlaczego szukasz wymowek?
efcia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH