35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
E, bez przesady. Może po prostu faceci są większymi egoistami. Albo więcej z nich jest egoistami. W porównaniu do kobiet, które mają "wklejone" pewne rzeczy. Instynkt macierzyński nam każe chronić dziecko, dbać o dziecko nawet kosztem siebie, brać odpowiedzialność za dziecko. W końcu mamy dużo mniej jajek, niż faceci plemników i dużo mniej szans na dziecko. A facet nie musi być odpowiedzialny żeby narobić dziesiątki dzieci
stara.krycha, Sabina, Zofia8, anna maria, Magdala, Mega, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Heh, a ja właśnie się żegnam. Robię dzisiaj test porannej pracy. Idę spać, mam budzik nastawiony na 4 i plany, żeby popracować.stara.krycha wrote:Krakonka is back, bedzie komu nocke ciagnac. Milej zycze i tradycyjnie juz odplywam.
Ktoś w końcu musi te dzieci utrzymywać
Jak rozwiąże sprawę czasu, to się muszę rozejrzeć za jakimś etatem, nawet w sklepie czy coś, żeby choć na rachunki było co miesiąc. Oprócz tego będę się modliła o zlecenia i próbowała z własną firmą.
Może uderzę do Einsteina w zaświatach, żeby mi pomógł rozciągnąć dobę
Ale i tak jest mi dobrze
I wcale nie uważam, żeby mój m był świnią. Prędzej leniwcem
Sabina, Mega, kkisia, Magdala, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, paszczakin, BISCA, stara.krycha, gretka, Bozia3, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dla nas wszystkichSabina wrote:Dziewczęta
oby było lepiej 

Tez podlapalam jakiegoś dola...pewnikiem to dol @-owy
echh
Sabina, Magdala, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No...niech ci bedzieSabina wrote:Czy nowy tekst w stopce zaakceptowano? Żeby znowu nie było, że po 3 dniach się odważycie odezwać

Sabina, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:
Ale i tak jest mi dobrze
I wcale nie uważam, żeby mój m był świnią. Prędzej leniwcem 
Bardzo sie ciesze, ze nie jest swinia.
Jak to jest, ze wiekszosc z nas dopiero za drugim razem trafila na lepszy model. Czy to nie dowod, ze to podgatunek jest?
Nad nami kobietami, dobre duchy czuwaja, ze nas obdarzyly instynktem. Gdyby nie to, marnie przyszlosc ludzka by wygladala.
moremi, Mega, Krakonka, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mogłabym sporo opowiedzieć o babkach robiących na złość (mimo ułożenia sobie życia z innym facetem, płacenia przez faceta alimentów, rachunków, dbania o dziecko). Zosia ma rację. Baby nie są lepsze, tylko stoją zwykle na lepszej pozycji, bo to im przyznawane jest dziecko.Magdala wrote:Tak. Ale...
Baba swinia to wyjatek.
Oraz facet nie swinia to wyjatek.
Magdala, Krakonka, stara.krycha, Zofia8, kkisia, kapturnica, Reni, gretka, Simba, Arwena, Bozia3, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mogłabym sporo opowiedzieć o babkach robiących na złość (mimo ułożenia sobie życia z innym facetem, płacenia przez faceta alimentów, rachunków, dbania o dziecko). Zosia ma rację. Baby nie są lepsze, tylko stoją zwykle na lepszej pozycji, bo to im przyznawane jest dziecko.
No widzisz, a ja nie znam osobiscie czy tez ze slyszenia zlych kobiet, a o nieciekawych facetach slysze bez przerwy.We wlasnym gronie, ale nie tylko. Rowniez w gazetach, na forach itp. Mnostwo tego. I stad moja opinia, ktora podtrzymuje. Naprawde moim zdaniem zla kobieta jest wyjatkiem.
Edytuje. Oczywiscie poza ekstremalnym przypadkiem Katarzyny W. czy jak jej tam bylo.
Natomiast nie wyjatkiem sa kobiety po prostu glupie. To przykre, ale prawdziwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 00:22
Krakonka, stara.krycha lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jeszcze w sprawie facetów. Źle wypowiadają się o nich kobiety. My postrzegamy mężczyzn inaczej niż sami mężczyźni. Dla nas są źli, oni uważają siebie za... zaradnych(?) / jakkolwiek. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Co oczywiście nie tłumaczy takich zachowań jak unikanie odpowiedzialności chociażby.
Mega, Krakonka, moremi, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH