35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Chyba na tego stresa zrobię trening. Ale jakiś taki lżejszy, bo gdyby nie to, że wczoraj posmarowałam uda bengayem to dziś bym nie miała siły usiąść na kiblu

Hehehe te kochane zakwasy... Chyba jednak dwa treningi dziennie to za dużo
więcej tego błędu nie popełnię, nawet gdybym miała bardzo ochotę na trening - posiedzę i poczekam aż mi przejdzie.
no mam to samo właśnie
mam wrażenie ,że w udach mam ogień
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla naszej Gwiazdki, spóźnione (wstyd), ale szczere
Najlepsze życzenia dla Helenki, wielu przygód i wspaniałego dzieciństwa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43b4b8f8ab33.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d15c1fd74440.jpg
anna maria, stara.krycha, kapturnica, Mega, moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Tak.Oby bylo lepiej.
Dzieki baby.
Krakonka. Faceci to swinie. Sa wyjatki. Ale ogolnie to swinie.
Polubilam pierwsza czesc.
Co do drugiej, baby czesto nie sa lepsze.
anna maria, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Zofia8
-
anna maria wrote:krakonka 300zl ,to luksus
moj byly m na Michala co 4,5 miesiecy dawal 100,200 zl i to dlatego ze go telefonami bombardowalam .A zarabial dobrze .
Wydaje mi się (bo nie wiem, nie byłam w takiej sytuacji), że jak bym wiedziała, że facet stoi dobrze finansowo, to bym mu nie odpuscila-jakby mi kasy nie chciał dawać, to na konto dla dziecka jakieś blokowane kazała wpłacać. Nosz kurde, gdzie tu odpowiedzialność..
Sabina, anna maria, Krakonka, megan8, Magdala, stara.krycha, kapturnica, Mega, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, nie idzie. To miała być przerwa na poukładanie własnych i wspólnych spraw. Ale M poszedł w bój (ze sobą głównie) i zawalił na całej linii. Teraz to ja już nie mam ochoty na układanie wspólnych spraw.
I żeby nie było, to nie jest żadne marudzenie. Już dawno, dawno nie czułam się tak dobrze, jak teraz. Nie mam też obaw, co do przyszłości, dam sobie radę.
Sabina, Zofia8, Heretyczka, stara.krycha, megan8, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, caffe, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:piekny chcialabym Taki zrobic sama dla Helci

Ania, wbrew pozorom taki tort nie jest trudny.. Ciocia Paszczak by jej zrobiła..
anna maria, stara.krycha, Mega, kkisia, moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wydaje mi się (bo nie wiem, nie byłam w takiej sytuacji), że jak bym wiedziała, że facet stoi dobrze finansowo, to bym mu nie odpuscila-jakby mi kasy nie chciał dawać, to na konto dla dziecka jakieś blokowane kazała wpłacać. Nosz kurde, gdzie tu odpowiedzialność..
No ale właśnie po takich sprawach widać, że decyzja o rozstaniu była słuszna. Bo przecież często właśnie chodzi o odpowiedzialność.
Sabina, anna maria, Zofia8, Heretyczka, Magdala, Mega, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dlugo by opowiadac (o moim przypadku)ale jest kurwa naprawde jazda jak nie mozesz wegzekwowac alimentow.Na szczescie mam za soba .paszczakin wrote:Wydaje mi się (bo nie wiem, nie byłam w takiej sytuacji), że jak bym wiedziała, że facet stoi dobrze finansowo, to bym mu nie odpuscila-jakby mi kasy nie chciał dawać, to na konto dla dziecka jakieś blokowane kazała wpłacać. Nosz kurde, gdzie tu odpowiedzialność..
Sabina, Heretyczka, stara.krycha, kapturnica, Mega, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tez ledwo do drugiego starcza. A Matki Boskiej Pienieznej mam pierwszegoanna maria wrote:Powiedzcie mi jak to jest moj synus mial 3 dni temu wyplate ,a dzisiaj juz mnie na kase naciaga

anna maria, Mega, moremi, SolarPolar, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

oby było lepiej