35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Caffè, to go tak całkiem do siadu nie podciągac, tylko tak powiedzmy 45 stopni? Bo ona w gabinecie równo do siadu go ciągnęła.. Moze dlatego, że strzelił popis, na brzuchu podniósł się na łapkach, w domu nigdy tak wysoko tego nie robił..caffe wrote:chodzi o to żeby podnosił głowę, natomiast absolutnie nie moze sidać
Sabina, anna maria, moremi, kkisia, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySilaczpaszczakin wrote:Caffè, to go tak całkiem do siadu nie podciągac, tylko tak powiedzmy 45 stopni? Bo ona w gabinecie równo do siadu go ciągnęła.. Moze dlatego, że strzelił popis, na brzuchu podniósł się na łapkach, w domu nigdy tak wysoko tego nie robił..
anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Hela wazyla 1670 i 42cm dluga,musialam miec cc bo cisnieni 190na120 i pomimo tabletek nie spadalo ,przeplywy tez chujowe i hellp Syndrom ktory po porodzie powinnien spadac a u mnie oczywiscie nie .Ogolnie malo sie nie przekrecilamkapturnica wrote:Anna a ile mała ważyła i mierzyła po porodzie ?? Ty miałas indukowany poród czy sama sie pospieszyła ?
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy
,przykro mi .Milego dnia
Pieprzona robota. Spoznione, ale o jakie szczere : wszystkiego najlepszogo nasza mala forumowa ksiezniczko
anna maria, Mega, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
teraz ma 71 cm ,drobna ,niewysoka, niebieskooka
paszczakin wrote:Anna Maria, a Helka ile teraz?
Mój po nas to ma, ja wysoka, mauż tez, mój ojciec 2metry prawie..
Zofia8, moremi, gosia7122, kkisia, Mega, Magdala, kapturnica, stara.krycha, megan8, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabcia luz poczekam za obrazkiem ,a Ty idz walcz z ta swieta trojca
Sabina wrote:Ania wybacz, ale chcę ładny obrazek dla Helci znaleźć, a to bedzie możliwe jak zagonie moją czerede do łóżek
wybaczysz? Mam 3 dzieci na głowie, nie jest ti dla mnie chleb powszedni 
Sabina, Mega, kapturnica, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Pisałam, że byłam na chrzcinach? Chlopak z 15 maja i... ciuchy na 68 są takie akuratpaszczakin wrote:Jedyne 65 cm.. Od ostatniej wizyty, miesiąc temu wrzucił 6.. A mówiłam, że miał skok technologiczny

Lekarka kazali mi go za łapki do pozycji siedzącej podnosić.. Nie za wcześnie to? Tak mu się pacyn ciągnie.. Ciężki
ale on jak się urodził to juz miał 60
anna maria, Mega, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Też mi się wydaje, że to głupoty. Jak można coś takiego w ogóle pisać?Simba wrote:Możesz Sabina te głupoty ze stopki wyrzucić?
Sabina, anna maria, Mega, Magdala, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHej!
U mnie wszystko ok.
Dziec rośnie, po krwiaku został ślad, ale może się zdarzyć, ze jeszcze bede plamic.
Szyjka twarda, długa, zamknięta.
Nie spytałam się o wielkość malucha, nie pomyślałam, a tydzień temu miałam b.dokładne prenatalne, to nie pomyślałam
zrobiłam sobie zakupy, kupilam w HM dwie sukienki i w C&A spódnice. Jedna sukienka to raczej nie do pracy
malgos741, Sabina, BISCA, anna maria, ania.g, gosia7122, Zofia8, kkisia, Dziobak, moremi, paszczakin, Mega, peppapig, Krakonka, Magdala, kapturnica, stara.krycha, megan8, Simba, ComeToMeBaby, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Dorbie super wieści, grunt że krwiaka nie ma

Hela milion całusków od cioci
A ja po pracy na zakupy, pierwsze to na koniec miasta dla męża kupiliśmy świetną marynarę i koszulę, a póżniej odebraliśmy nie daleko lodóweczkę do salonu bo była w naprawie u kumpla, a dalej to były moje zakupy lubego odwiozłam do domu i na szaber do galerii. Kupiona koszulka w Sansey, długa koszulka ale tunika Berneshka a marynarka w New Yorkerze jestem heppy
Sabina, anna maria, SolarPolar, dorbie, kkisia, moremi, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
właśnie!!moremi wrote:Też mi się wydaje, że to głupoty. Jak można coś takiego w ogóle pisać?
anna maria, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyNie widzę nic głupiego. Prawdę napisałam. W lipcu mąż pewnie nie bedzie chciał, w sierpniu po prostu nie widzę się w starankach, chce pojechać na urlop w góry. I tu proszę trzymać swoje fantazje na wodzy! Z moich wyliczeń wynika, że pojedziemy idealnie na mój okres. Mąż o tej wspaniałej wiadomości jeszcze nie wie. Co mu będę psuć plany?Simba wrote:Możesz Sabina te głupoty ze stopki wyrzucić?
ania.g, moremi, Mega, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe, Simba, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH