35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anna Maria najlepsze choć spóźnione życzenia dla Helci!
Kapta, super wyniki. Młody dorodny rośnie, będzie kawał chłopa. A ospa się nie przejmuj jak miałaś..
anna maria, kapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Pogoda dziś galancik, 31 stopni teraz, ale wiater jest, więc cudo. Suniemy powolutku z Adasiem na spacerze, przed chwilą poslalam evil look Panu w ciezarowce ze zbiorem złomu, bo napier**al przez głośnik a mi dziecko śpi. Zadziałało z odległości 30m, wygląda na to, że nie wyszłam z wprawy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 18:55
anna maria, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, moremi, gosia7122, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
I jeszcze- zapomniałam Wam powiedzieć, że chyba mamy rekord (jak nie, to się zgłaszać). Młody od urodzenia urósł 11 cm i wyrósł z siatki centylowej. Lekarka powiedziała, że by go nie poznała. Waga na 80 centylowej, także gruby nie jest, tylko dluuuugi
anna maria, kapturnica, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, moremi, gosia7122, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
jezusicku kochany on przerosnie moja Hele
o ile juz tego nie zrobil ,ile mierzy ?
paszczakin wrote:I jeszcze- zapomniałam Wam powiedzieć, że chyba mamy rekord (jak nie, to się zgłaszać). Młody od urodzenia urósł 11 cm i wyrósł z siatki centylowej. Lekarka powiedziała, że by go nie poznała. Waga na 80 centylowej, także gruby nie jest, tylko dluuuugiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 18:59
kapturnica, Mega, kkisia, moremi, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Miałam od przyszłego tygodnia isc do szkoły rodzenia i urde powaznie sie zastanawiam czy jest sens w tym upale tam siedziec.Bo jakos wątpie ,zeby klima tam byla.Ugotowac sie bedzie mozna.
No nic , zobacze jeszcze ale jak zapał kilka tygodni był tak teraz bryndza z nYndza...
stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

-
Jedyne 65 cm.. Od ostatniej wizyty, miesiąc temu wrzucił 6.. A mówiłam, że miał skok technologiczny

Lekarka kazali mi go za łapki do pozycji siedzącej podnosić.. Nie za wcześnie to? Tak mu się pacyn ciągnie.. Ciężki
Mega, anna maria, moremi, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Anna Maria, a Helka ile teraz?
Mój po nas to ma, ja wysoka, mauż tez, mój ojciec 2metry prawie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:30
anna maria, moremi, kkisia, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
chodzi o to żeby podnosił głowę, natomiast absolutnie nie moze sidaćpaszczakin wrote:Jedyne 65 cm.. Od ostatniej wizyty, miesiąc temu wrzucił 6.. A mówiłam, że miał skok technologiczny

Lekarka kazali mi go za łapki do pozycji siedzącej podnosić.. Nie za wcześnie to? Tak mu się pacyn ciągnie.. Ciężki
paszczakin, anna maria, moremi, kkisia, Mega, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie że nam dziś ktoś ukradł w pracy dozownik na mydło z ubikacji?! Ludzie to mają pomysły
kilka lat temu buchneli deskę klozetowa z publicznej ubikacji
malgos741, paszczakin, Simba, anna maria, moremi, kkisia, dorbie, Mega, stara.krycha, caffe, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH