X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela, to ja na Twoją cześć otwieram butelkę mineralnej :-) sto lat piękna :-)

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, anna maria, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    prasowanie,waga i Forum ,to musi znac :-)
    Tez racja :)

nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANia przecież wiesz, że nie specjalnie
    to przez te moje jaja i wakacje, a niektórym słońce przygrzało
    najlepszego dla Heleny
    buziaki i niech będzie zawsze szczęśliwa
    anna maria wrote:
    Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy :-( ,przykro mi .Milego dnia

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Magdala, anna maria, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno u nas na polu (dziwnie to brzmi w Stolicy)..no to ten tego..u nas na dworze podobno tak
    niestety w pracy mam zimno i palce mi skostniały O.o czujesz to?!
    Simba wrote:
    Kocyk? Kocyk grzeje. Nol fenks
    U Was tez dzisiaj tropiki?

PS Walnelas mnie drzwiami w kolano, ale wybaczam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:52

nick nieaktualny, Simba, Krakonka, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb14c3d642ad.jpg

SolarPolar, Mega, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze i ja, ja!
    Sto lat Helce życzę,
    w darze niosę piękne misie http://gifynaforumanowi.blox.pl/resource/bam57.gif
    Niech w życiu dobrze darzy Ci się :-D

nick nieaktualny, anna maria, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie!!!
    Najlepszego dla Helki!!!¨:-)
    Przegapilam,ale wczoraj zdazylam sie tylko przywitac...
    Tort byl????
    wczoraj ratowalam m - po 13 godz na sloncu
    Kto narzeka na 35 ???
    Auto w cieniu- i co 41 stopni!!!no ale co jak juz o 6 rano bylo 22!
    A i zaiwanialam w tym ukropie dzisiaj w fabryce.
    Wymyslilam jeszce zakupy ale juz zmienilam zdanie- upal zdecydowane mnie przerasta....

megan8, efcia lubią tę wiadomość

gretka
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tia, trening w taki upał to też średni pomysł, okazało się.
    Muszę zmienić porę dnia, bo ledwie dałam radę.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kocyk? Kocyk grzeje. Nol fenks
    U Was tez dzisiaj tropiki?

PS Walnelas mnie drzwiami w kolano, ale wybaczam

Bo to celowe, sarkastyczno-ironiczne ups bylo.:-)

U nas dzis lzej troche. Mowia, ze jutro powrot tropikow, ale mi to nie straszne poniaeaz w moim ogrodeczku jest cien i tam sie jutro zadekuje.
    Btw. Nie uwierzycie. Przyszla druga tura slimakow i pozarla druga ture aksamitek. Wczoraj obsypalam calosc granulkami tymi niebieskimi. Nie wytrzymalam. Piwo i kawa im widocznie smakowaly.

moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już kawał baby z tej Helci :)
    Niech rośnie zdrowo i szczęśliwie i niech mamie też daje dużo szczęścia.

anna maria, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria, duuuzo zdrówka i usmiechów dla pieknej Helene odemnie oraz Tomka :)

anna maria, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymyśliłam, że będę się kładła i 21 i wstawała o 3-4 rano, żeby pracować. Kto wie, może się uda... :) Dzisiaj przetestuję.

U nas chyba tez gorąco. W domu chłodno. Suczysława dostała dyspensę od pilnowania domu i też siedzi w środku. Jutro jej kupię to coś do ogryzania, żeby się nie nudziła.

Tak sobie pomyślałam, że w mieszkaniu to będę miała naprawdę pięknego rasowego kota, a nie wymoczka z kołtunami najeżonego kleszczami, który znosi do domu pół pola zielska. Księciuno, kurcze. Wczoraj jak zostawiłam na tarasie karton z ziemią po przesadzaniu kwiatków, to oczywiście się w nim uwalił i wmasował w siebie ten syf.
    Mój słodki dachowiec-znajda nie położy się nawet na dywanie. Tylko pościel go zadowala... Biała kotka preferuje czarne ubrania w garderobie :)

moremi, Reni, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wchlaniam kalafiora z ziemniakami :-P moje kubki smakowe są w niebie :-D

ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka moja kocica, rasowy dachowiec uwielbia spać na białych krzesłach ;-) ale nigdy jej brudnej nie widziałam :-O

moremi, nick nieaktualny, Krakonka lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Właśnie wchlaniam kalafiora z ziemniakami :-P moje kubki smakowe są w niebie :-D
    to smacznego :-) ja na razie kawalek arbuza, na nic innego nie mam sily....

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie dołączam do życzeń dla Helci.100lat!! A skleroze zrzuce na budyn ciążowy! Więc proszę o wybaczenie i uniewinnienie =D

My po wizycie młody wazy prawie 1400gram idealnie miesci sie w normach .Zero wpływu cukrzycowego .Ani łepetyna nie za duza ani nogi nie za krótkie .Jest gitara. Tylko zrobił psikusa i sie łajza obrócił.Siedzi pośladkowo i nogami wali mnie po prawym jajniku. A przez ostatnie 2miesiace siedział głowa w dół. Ma jeszcze czas na odwrócenie więc nie siejemy jeszcze paniki.
    W poniedziałek wizyta u gina na nfz to zobaczymy czy to co mierzy ordynatorek pokryje sie z wymiarami drugiego lekarza .

nick nieaktualny, gretka, Magdala, ania.g, ComeToMeBaby, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, anna maria, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Mega, beates, gosia7122, Krakonka, megan8, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To i ja sie dołączam do życzeń dla Helci.100lat!! A skleroze zrzuce na budyn ciążowy! Więc proszę o wybaczenie i uniewinnienie =D

My po wizycie młody wazy prawie 1400gram idealnie miesci sie w normach .Zero wpływu cukrzycowego .Ani łepetyna nie za duza ani nogi nie za krótkie .Jest gitara. Tylko zrobił psikusa i sie łajza obrócił.Siedzi pośladkowo i nogami wali mnie po prawym jajniku. A przez ostatnie 2miesiace siedział głowa w dół. Ma jeszcze czas na odwrócenie więc nie siejemy jeszcze paniki.
    W poniedziałek wizyta u gina na nfz to zobaczymy czy to co mierzy ordynatorek pokryje sie z wymiarami drugiego lekarza .
    Super:-) swoja droga " masz oko"- zdajesie tyle obstawialas wagi?

efcia lubi tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    to smacznego :-) ja na razie kawalek arbuza, na nic innego nie mam sily....
    To tak jak ja :-) deserek :-) dziewczyny też wysuwają :-)

gretka, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta super :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Dorbie? :-)

‹‹ 10281 10282 10283 10284 10285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ