35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ANia przecież wiesz, że nie specjalnie
to przez te moje jaja i wakacje, a niektórym słońce przygrzało
najlepszego dla Heleny
buziaki i niech będzie zawsze szczęśliwaanna maria wrote:Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy
,przykro mi .Milego dnia
stara.krycha, ComeToMeBaby, Magdala, anna maria, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
podobno u nas na polu (dziwnie to brzmi w Stolicy)..no to ten tego..u nas na dworze podobno tak
niestety w pracy mam zimno i palce mi skostniały
czujesz to?!
Simba wrote:Kocyk? Kocyk grzeje. Nol fenks
U Was tez dzisiaj tropiki?
PS Walnelas mnie drzwiami w kolano, ale wybaczamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:52
stara.krycha, Simba, Krakonka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jeszcze i ja, ja!
Sto lat Helce życzę,
w darze niosę piękne misie http://gifynaforumanowi.blox.pl/resource/bam57.gif
Niech w życiu dobrze darzy Ci się
stara.krycha, anna maria, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam sie!!!
Najlepszego dla Helki!!!¨
Przegapilam,ale wczoraj zdazylam sie tylko przywitac...
Tort byl????
wczoraj ratowalam m - po 13 godz na sloncu
Kto narzeka na 35 ???
Auto w cieniu- i co 41 stopni!!!no ale co jak juz o 6 rano bylo 22!
A i zaiwanialam w tym ukropie dzisiaj w fabryce.
Wymyslilam jeszce zakupy ale juz zmienilam zdanie- upal zdecydowane mnie przerasta....
megan8, efcia lubią tę wiadomość
gretka -
Simba wrote:Kocyk? Kocyk grzeje. Nol fenks
U Was tez dzisiaj tropiki?
PS Walnelas mnie drzwiami w kolano, ale wybaczam
Bo to celowe, sarkastyczno-ironiczne ups bylo.
U nas dzis lzej troche. Mowia, ze jutro powrot tropikow, ale mi to nie straszne poniaeaz w moim ogrodeczku jest cien i tam sie jutro zadekuje.
Btw. Nie uwierzycie. Przyszla druga tura slimakow i pozarla druga ture aksamitek. Wczoraj obsypalam calosc granulkami tymi niebieskimi. Nie wytrzymalam. Piwo i kawa im widocznie smakowaly.
moremi, ComeToMeBaby, stara.krycha, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Wymyśliłam, że będę się kładła i 21 i wstawała o 3-4 rano, żeby pracować. Kto wie, może się uda...
Dzisiaj przetestuję.
U nas chyba tez gorąco. W domu chłodno. Suczysława dostała dyspensę od pilnowania domu i też siedzi w środku. Jutro jej kupię to coś do ogryzania, żeby się nie nudziła.
Tak sobie pomyślałam, że w mieszkaniu to będę miała naprawdę pięknego rasowego kota, a nie wymoczka z kołtunami najeżonego kleszczami, który znosi do domu pół pola zielska. Księciuno, kurcze. Wczoraj jak zostawiłam na tarasie karton z ziemią po przesadzaniu kwiatków, to oczywiście się w nim uwalił i wmasował w siebie ten syf.
Mój słodki dachowiec-znajda nie położy się nawet na dywanie. Tylko pościel go zadowala... Biała kotka preferuje czarne ubrania w garderobie
moremi, Reni, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja sie dołączam do życzeń dla Helci.100lat!! A skleroze zrzuce na budyn ciążowy! Więc proszę o wybaczenie i uniewinnienie

My po wizycie młody wazy prawie 1400gram idealnie miesci sie w normach .Zero wpływu cukrzycowego .Ani łepetyna nie za duza ani nogi nie za krótkie .Jest gitara. Tylko zrobił psikusa i sie łajza obrócił.Siedzi pośladkowo i nogami wali mnie po prawym jajniku. A przez ostatnie 2miesiace siedział głowa w dół. Ma jeszcze czas na odwrócenie więc nie siejemy jeszcze paniki.
W poniedziałek wizyta u gina na nfz to zobaczymy czy to co mierzy ordynatorek pokryje sie z wymiarami drugiego lekarza .
Sabina, gretka, Magdala, ania.g, ComeToMeBaby, SolarPolar, stara.krycha, moremi, anna maria, Simba, kkisia, Arwena, paszczakin, Mega, beates, gosia7122, Krakonka, megan8, efcia lubią tę wiadomość

-
Super:-) swoja droga " masz oko"- zdajesie tyle obstawialas wagi?kapturnica wrote:To i ja sie dołączam do życzeń dla Helci.100lat!! A skleroze zrzuce na budyn ciążowy! Więc proszę o wybaczenie i uniewinnienie

My po wizycie młody wazy prawie 1400gram idealnie miesci sie w normach .Zero wpływu cukrzycowego .Ani łepetyna nie za duza ani nogi nie za krótkie .Jest gitara. Tylko zrobił psikusa i sie łajza obrócił.Siedzi pośladkowo i nogami wali mnie po prawym jajniku. A przez ostatnie 2miesiace siedział głowa w dół. Ma jeszcze czas na odwrócenie więc nie siejemy jeszcze paniki.
W poniedziałek wizyta u gina na nfz to zobaczymy czy to co mierzy ordynatorek pokryje sie z wymiarami drugiego lekarza .
efcia lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

moje kubki smakowe są w niebie
ale nigdy jej brudnej nie widziałam