35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie JAdzie.Na razie Kapta przerzuca resztki ubrań , ktore jeszcze sa mozliwe do zalozeniastara.krycha wrote:Kapta juz jadzie? No to czekam na relacje, co tam u Maksa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:56
dorbie, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-
Oćcie jest tyle ,ze każda może jesc , jesc i jesc i tak na drzewach śladu nie bedzie ,ze obżarte

Boszz co to ubrac coby sie nie zapocic ?? BuuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:59
stara.krycha, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

-
Sandalki Kazar, sezon 2014. Cena 415 zl, kupione na wyprzedazy za 170 zl.
A do nich
- plastry na odciski (gdzie tam na odciski - na otwarte rany!) 50 zl
- spray zeby przestaly farbowac stopy na czarno 48 zl
- spray do zmiekczania zapietkow 35 zl
I nie da sie w tym chodzic. Zloty interes.
Magdala, SolarPolar, dorbie, Sabina, gretka, stara.krycha, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy
,przykro mi .Milego dnia
No. Ale kicha.
Ale moja babcia sp zawsze mowila, ze do tygodnia sie liczy.
I wiesz, ze wszystkie jej zycza jak najlepsiejszego.
Kajac sie. (ja nowa i pewnie zostanie mi wybaczone).
Simba, anna maria, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Anna, ja zapominam o urodzinach swojej przyjaciółki taką mam sklerozę albo tak jestem zakręcona albo do dupy ze mnie przyjaciółka.anna maria wrote:Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy
,przykro mi .Milego dnia
Najlepsze życzenia dla Heli, zdrowia, szczęścia i radości
anna maria, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfaktycznie tu nudy
Zaraz zwijam sie z pracy. Jak ja uwielbiam jak ludzie przychodza sobie jak chcą. Pól godziny wcześniej i zdziwiona ze ma poczekac na swoja godzine, bo nikogo nie ma w tej chwili przed gabinetem albo ostatnio pacjent się spóżnia... A my zwyczajowo czekamy tyle co wizyta 1 czlowiek tj 10 minut i koniec, bez przesady. I mnie łapie pacjent na schodach... Szanujmy się
I własnie tak mi się ostatni ababka spóźnia...
moremi, Reni, kkisia, Mega, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
Oj Kochanie, nie gniewaj sieanna maria wrote:Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy
,przykro mi .Milego dnia
To wszystko przez to ze to pierwszy dzien wakacji. Chodz daj pychola! Wiesz przeciez ze Helka to nasz forumowy rodzynek, nasza ksiezniczka! Wszystkiego najlepszego dla naszego Mini Sloneczka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ee0a1177de5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:08
dorbie, anna maria, gretka, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Heretyczka, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega, BISCA, malgos741, gosia7122, efcia, mama78 lubią tę wiadomość
-
Kocyk? Kocyk grzeje. Nol fenksMagdala wrote:Ups.
To ja. Chcesz kocyk?
U Was tez dzisiaj tropiki?
PS Walnelas mnie drzwiami w kolano, ale wybaczamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 14:44
stara.krycha, moremi, Reni, Magdala, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie gniewam sie przeciez
wyprasujemy cos razem i gra
dzieki za zyczenia
Simba wrote:Oj Kochanie, nie gniewaj sie
To wszystko przez to ze to pierwszy dzien wakacji. Chodz daj pychola! Wiesz przeciez ze Helka to nasz forumowy rodzynek, nasza ksiezniczka! Wszystkiego najlepszego dla naszego Mini Sloneczka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ee0a1177de5.jpg
gretka, Simba, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega, BISCA, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
To Hela juz prasuje? Jak Ty dziecko wychowujesz!anna maria wrote:Nie gniewam sie przeciez
wyprasujemy cos razem i gra
dzieki za zyczenia
anna maria, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, Reni, kkisia, BISCA, malgos741, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu, to przez upal! Helus, wybacz! Stoweczka kochanie!anna maria wrote:Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy
,przykro mi .Milego dnia
anna maria, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
ja bez
nikogo z szefostwa nie ma do poniedziałku
yuuupiSimba wrote:No nic, jakby sie ktos pytal, to my z segregatorem siedzimy za drzwiami
Simba, moremi, Magdala, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH