X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Kapta juz jadzie? No to czekam na relacje, co tam u Maksa :-)
    Jeszcze nie JAdzie.Na razie Kapta przerzuca resztki ubrań , ktore jeszcze sa mozliwe do zalozenia XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:56

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oćcie jest tyle ,ze każda może jesc , jesc i jesc i tak na drzewach śladu nie bedzie ,ze obżarte XD
    Boszz co to ubrac coby sie nie zapocic ?? Buu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:59

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandalki Kazar, sezon 2014. Cena 415 zl, kupione na wyprzedazy za 170 zl.
    A do nich
    - plastry na odciski (gdzie tam na odciski - na otwarte rany!) 50 zl
    - spray zeby przestaly farbowac stopy na czarno 48 zl
    - spray do zmiekczania zapietkow 35 zl

I nie da sie w tym chodzic. Zloty interes.

Magdala, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic, jakby sie ktos pytal, to my z segregatorem siedzimy za drzwiami

SolarPolar, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy :-( ,przykro mi .Milego dnia

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Moze bedzie to dla niektorych smieszne ,wczoraj Hela skonczyla roczek i wszystkie forumowe ciotki zapomnialy :-( ,przykro mi .Milego dnia

No. Ale kicha.
    Ale moja babcia sp zawsze mowila, ze do tygodnia sie liczy.
    I wiesz, ze wszystkie jej zycza jak najlepsiejszego.

Kajac sie. (ja nowa i pewnie zostanie mi wybaczone).

Simba, anna maria, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Anna, ja zapominam o urodzinach swojej przyjaciółki taką mam sklerozę albo tak jestem zakręcona albo do dupy ze mnie przyjaciółka.
    Najlepsze życzenia dla Heli, zdrowia, szczęścia i radości <3

anna maria, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Ups.
    To ja. Chcesz kocyk?

Simba lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jeszcze nie JAdzie.Na razie Kapta przerzuca resztki ubrań , ktore jeszcze sa mozliwe do zalozenia XD
    Oj, ja mam tez taki problem, póki było zimno to ok, teraz mam problem

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Sto lat dla Heli!!! Dużo zdrówka i radości !!!

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie tu nudy :-) Zaraz zwijam sie z pracy. Jak ja uwielbiam jak ludzie przychodza sobie jak chcą. Pól godziny wcześniej i zdziwiona ze ma poczekac na swoja godzine, bo nikogo nie ma w tej chwili przed gabinetem albo ostatnio pacjent się spóżnia... A my zwyczajowo czekamy tyle co wizyta 1 czlowiek tj 10 minut i koniec, bez przesady. I mnie łapie pacjent na schodach... Szanujmy się
    I własnie tak mi się ostatni ababka spóźnia...

moremi, Reni, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Oj Kochanie, nie gniewaj sie :(
    To wszystko przez to ze to pierwszy dzien wakacji. Chodz daj pychola! Wiesz przeciez ze Helka to nasz forumowy rodzynek, nasza ksiezniczka! Wszystkiego najlepszego dla naszego Mini Sloneczka <3 <3 <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ee0a1177de5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:08

nick nieaktualny, anna maria, gretka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, BISCA, malgos741, gosia7122, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ups.
    To ja. Chcesz kocyk?
    Kocyk? Kocyk grzeje. Nol fenks
    U Was tez dzisiaj tropiki?

PS Walnelas mnie drzwiami w kolano, ale wybaczam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 14:44

nick nieaktualny, moremi, Reni, Magdala, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, dobra, lecę, Trzymajcie kciukasy :-)

anna maria, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gniewam sie przeciez :-) wyprasujemy cos razem i gra :-) dzieki za zyczenia
    Simba wrote:
    Oj Kochanie, nie gniewaj sie :(
    To wszystko przez to ze to pierwszy dzien wakacji. Chodz daj pychola! Wiesz przeciez ze Helka to nasz forumowy rodzynek, nasza ksiezniczka! Wszystkiego najlepszego dla naszego Mini Sloneczka <3 <3 <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ee0a1177de5.jpg

gretka, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Mega, BISCA, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Nie gniewam sie przeciez :-) wyprasujemy cos razem i gra :-) dzieki za zyczenia
    To Hela juz prasuje? Jak Ty dziecko wychowujesz!

anna maria, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Reni, nick nieaktualny, BISCA, malgos741, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moc buziakow dla Heli :-)

anna maria, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prasowanie,waga i Forum ,to musi znac :-)
    Simba wrote:
    To Hela juz prasuje? Jak Ty dziecko wychowujesz!

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Simba, Magdala, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jezu, to przez upal! Helus, wybacz! Stoweczka kochanie! :-)

anna maria, ComeToMeBaby, Magdala, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bez
    nikogo z szefostwa nie ma do poniedziałku
    yuuupi
    Simba wrote:

Simba, moremi, Magdala, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 10280 10281 10282 10283 10284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ