35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
16 sztuk mi zostało, wpadajstara.krycha wrote:A Ty nie zagaduj. Ty mnie czeresnie obiecalas...

Musisz mi uwierzyc na słowo bo nawet jakbym zrobiła fotę telefonem to nie wiem jak ją potem wydobyć na zapodaj.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakis adres czy cus? Z buta mam ciac? Czy autobusem? Konkrety, szczegoly poprosze. No i mozesz zjesc jeszcze 11, bo ja sie wczoraj na 5 zapisalamComeToMeBaby wrote:16 sztuk mi zostało, wpadaj

Musisz mi uwierzyc na słowo bo nawet jakbym zrobiła fotę telefonem to nie wiem jak ją potem wydobyć na zapodaj.
-
Wrocilam z PL sklepu, przy okazji zrobilam zakupy na dzisiejsza salatke Waciowa. Przedtem zjadlam tatara z lososia, a teraz bede pic kawe i doczytywac. Mam tu tropiki. 35 stopni.Reni wrote:weszłam w powiadomienia
no tak czytać, to wszystkie ale pisać, to już się nie chce
SImba co robisz?
stara.krycha, Reni, moremi, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA przez Ciebie to ja sie od czech dni salatkom z tunczyka odzywiam. Tera mnie z lososiem wyskakujesz. Biedny ten moj maz, oj biedny! Ciagle ino ryby i rybySimba wrote:Wrocilam z PL sklepu, przy okazji zrobilam zakupy na dzisiejsza salatke Waciowa. Przedtem zjadlam tatara z lososia, a teraz bede pic kawe i doczytywac. Mam tu tropiki. 35 stopni.

Mega lubi tę wiadomość
-
Kometa przecież to proste jest
wstawisz na zapodaj (bo rozumiem, że mówisz o komórce)
wstawiasz kursor w rubryce BBCode i wciskasz zaznacz, potem kopiuj lub do schowka (nie wiem co tam masz w telefonie
potem włazisz na forum, wstawiasz kursor i przytrzymujesz dłużej dotyk pojawi się wklej lub wstaw ze schowka
i taaaadam jest
ComeToMeBaby wrote:16 sztuk mi zostało, wpadaj
Musisz mi uwierzyc na słowo bo nawet jakbym zrobiła fotę telefonem to nie wiem jak ją potem wydobyć na zapodaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:31
Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
O, mogę już odpisać, bo mi się coś zblokowało. Ok, nie musisz dwa razy mówićstara.krycha wrote:Jakis adres czy cus? Z buta mam ciac? Czy autobusem? Konkrety, szczegoly poprosze. No i mozesz zjesc jeszcze 11, bo ja sie wczoraj na 5 zapisalam

mapę wyślę ci GPS'em.
Szykuje się dziś grill u koleżanki. Pięknie, będzie prasowanie, proszę pani.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Hmmoremi wrote:Nie Kapta. Nie pokażę nawet palca. Uzgodniliśmy z mężem, że w necie nie będą krążyć żadne zdjęcia naszego dziecka czy mojego brzucha. Jak to ładnie Kometa napisała - nie i chu to nie i chu.
Hmmmm
Chyba sie zawezne i skasuje Twixiaki z neta
-
Reni, ale to ja wiem
sama tu niejednej pisałam instrukcje.
Mam na mysli komórkę. Jak zrobię zdjęcie fołnem to ono się zapisuje gdzieś w aparacie, czy w albumie. Wchodzę na zapodaj i jest wyszukaj plik. I tam są takie tylko miejsca, w których tej fotki nie ma. Próbowałam raz i dałam spokój. Może się potem jeszcze przyjrzę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podzielimy się. Czym chata bogatastara.krycha wrote:Kometa ma. Ale 5 dla mnie

Jakby zabrakło to jedziemy do Kapty, dopóki jej nie ma to można ogołocić jakieś drzewko
Idę na trening dziewczęta. Si ja!
stara.krycha, kapturnica, dorbie, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI to jest mysl. Zwalimy na szpaki i bedzie git!ComeToMeBaby wrote:Podzielimy się. Czym chata bogata

Jakby zabrakło to jedziemy do Kapty, dopóki jej nie ma to można ogołocić jakieś drzewko
Idę na trening dziewczęta. Si ja!
ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH