35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeciez nikt nie kaze Ci pojawiac sie z buzia..Dziewczyny chciały sam brzuch zobaczyc.Nie przesadzaj...moremi wrote:Nie. Swoje zdanie na temat umieszczania zdjęć już wyraziłam. Nie ukrywam, że zmieniłam je o 180 stopni dzięki Kapcie.
stara.krycha, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWiecie, dziecka się ze mnie smiejom
bratanica zapytała wczoraj czy jestem w ciąży, bo mam taki gruby brzuch

Edith. Bratanica ma 6 lat. To chyba już ze mną źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:34
Reni, stara.krycha, Aasiula, Simba, ania.g, gretka, moremi, kkisia, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
A bratanica w paszcze nie chce dostac ??Sabina wrote:Wiecie, dziecka się ze mnie smiejom
bratanica zapytała wczoraj czy jestem w ciąży, bo mam taki gruby brzuch

EDIT. No fakt małe dzieice to paszcze trza oszczedzic.
Ps. Poczekaj jak bedzie nastolatką wtedy jej walniesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:38
Reni, Sabina, stara.krycha, Aasiula, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-
Nie Kapta. Nie pokażę nawet palca. Uzgodniliśmy z mężem, że w necie nie będą krążyć żadne zdjęcia naszego dziecka czy mojego brzucha. Jak to ładnie Kometa napisała - nie i chu to nie i chu.kapturnica wrote:Przeciez nikt nie kaze Ci pojawiac sie z buzia..Dziewczyny chciały sam brzuch zobaczyc.Nie przesadzaj...
Reni, ComeToMeBaby, Sabina, stara.krycha, Magdala, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przeciez Cie nikt nie zmusza.Luz...moremi wrote:Nie Kapta. Nie pokażę nawet palca. Uzgodniliśmy z mężem, że w necie nie będą krążyć żadne zdjęcia naszego dziecka czy mojego brzucha. Jak to ładnie Kometa napisała - nie i chu to nie i chu.
Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

-
dlaczego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:48
kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
a tak poważnie
jaki jest sens publikować post (który chcemy zaraz wykasować) na forum nie wiedząc kto w danym momencie siedzi na tym forum
Przecież ktoś może być, ale się nie udzielać
albo może nikogo ze starych staraczek nie być na forum i jak go tak szybko usuniesz, to żadna z nas go nie przeczyta
nie denerwuj się, ja tylko szukam logikiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 12:53
kapturnica, Sabina, stara.krycha, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, megan8, Niuta, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a tak poważnie
nie denerwuj się, ja tylko szukam logiki
No w sumie sama jestem ciekawa .
Bo zanim zdążyła usunąć można skopiowac setki razy.
Myśle,że pasuje wyluzować trochu albo nie pisac wogóle jak sie czegoś ktoś obawia ??
Reni, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

-
może coś uprasuj
podobno pomaga
też miałam podobną akcję, do dzisiaj oglądam się za siebie
ComeToMeBaby wrote:Reni, masz rację, powinnam była napisać pewnie na fb, w naszym wąskim gronie. Ale jakoś tak przyzwyczaiłam się, że tu jesteśmy wszystkie i gadam do wszystkich, nie wybiórczo.
Reni, to były emocje.
Chu, usuwam. Podzieliłam się, wygadalam, zeszło trochę ze mnie.
stara.krycha, ComeToMeBaby, Simba, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, proszę pani.Reni wrote:może coś uprasuj
podobno pomaga
też miałam podobną akcję, do dzisiaj oglądam się za siebie
Dziękuję, proszę pani.
Dobry pomysł, proszę pani.
Właśnie, proszę pani.
stara.krycha, Reni, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH