35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie, dla mnie Bazyli za oryginalne. Ale jak Ci zależy to Twój wybór.
Mój mąż nie dał się przekonać do imienia Ragnar (jeśli będzie chłopiec) mimo że mam przodków Wikingów.
MartaDidi, moremi, Dziobak, kapturnica, Mega, kkisia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
SolarPolar wrote:Kometa a komu nie goraco? Plywam w autobusie,
proszzzz..... się częstować
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d101d2909317.jpg
stara.krycha, Niuta, SolarPolar, Mega, kkisia, malgos741, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
Witam... Kurde, moj York tak plywa....ja piedziele, to sa jeszcze gdzies takie psy?ComeToMeBaby wrote:rozruszać chciałam foruma ciekawostką, która zwabić Was tu wszystkie miała, ale widzę, że wszystkim chyba dziś za gorąco i pochowały się po basenach czy gdzie tam...
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/stoned/stoned03 watermark.gif[/img]
Nie licząc Magdali, która wpadła na chwilę
no to ten... to ja chyba wezmę zimny prysznic.
ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, kapturnica, Mega, kkisia, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Duzo zalezy od nazwiska... powinno pasowac do imienia... Nie powinnam tego pisac, ale napisze, trochę zmienię nazwisko, ale brzmienie tez mięsne było...Jessica Kiełbaska...ania.g wrote:Dorbie, dla mnie Bazyli za oryginalne. Ale jak Ci zależy to Twój wybór.
Mój mąż nie dał się przekonać do imienia Ragnar (jeśli będzie chłopiec) mimo że mam przodków Wikingów.
ania.g, moremi, Dziobak, kapturnica, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Daj spokoj, bierz przyklad ze starszej kolezanki- czyli mla- cala ceremonia trwala 15 min... Mialam mega luz- ja nas zawiozlam do urzedu... Przyszedl jakis gostek- czy mam grac?- pytaComeToMeBaby wrote:nom, masz rację.
a bo mnie dzisiaj dobił wiadomością, że wraca tydzień później niż miał. no cóż... tęsknię.
a ja z terminami zawsze tak mam, bo niby wszystko załatwione a czuję presję że termin zero się zbliża i w końcu i tak się spóźniam
spinam się pewnie na zapas.
jak jestem marudna to proszę o wybaczenie- za gorąco mi dzisiaj
- Graj pan- mowie
- 3 dychy- on na to- i marsza weselnego na casio na 2 baterie pieknie zagral!!!
aaach... co to byl za slub...
ComeToMeBaby, Dziobak, stara.krycha, Magdala, paszczakin, kapturnica, SolarPolar, Mega, kkisia, Simba, Bozia3, malgos741, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
Podzielam Twoje zdanie. Nam by pasowało ☺MartaDidi wrote:Duzo zalezy od nazwiska... powinno pasowac do imienia... Nie powinnam tego pisac, ale napisze, trochę zmienię nazwisko, ale brzmienie tez mięsne było...Jessica Kiełbaska...
edit: oczywiście nie mówię o imieniu Jessica...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 18:05
MartaDidi, moremi, stara.krycha, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
a wezmę wezmęMartaDidi wrote:Daj spokoj, bierz przyklad ze starszej kolezanki- czyli mla- cala ceremonia trwala 15 min... Mialam mega luz- ja nas zawiozlam do urzedu... Przyszedl jakis gostek- czy mam grac?- pyta
- Graj pan- mowie
ten przykład.
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
A propos Bazyli- moja koleżanka ma kota o tym imieniu a kolega psa- człeka o tym imieniu nie znam...ania.g wrote:Dorbie, dla mnie Bazyli za oryginalne. Ale jak Ci zależy to Twój wybór.
kapturnica, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Bosz... Lza mi sie w oku zakrecila. Te 2 baterie w casio tak mnie wzruszyly.MartaDidi wrote:Daj spokoj, bierz przyklad ze starszej kolezanki- czyli mla- cala ceremonia trwala 15 min... Mialam mega luz- ja nas zawiozlam do urzedu... Przyszedl jakis gostek- czy mam grac?- pyta
- Graj pan- mowie
Ale mejkap mialas perfekcyjny, gofny krolewskiego slubu!
MartaDidi, stara.krycha, kapturnica, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Chociaz mejkap- tak jak mowilam, weszlam, siadlam, a moja kosmetyczka rzekla- zrobie cie na Kardashian, a ze ich duzo jest, tych Kardashian, to nie protestowalam...nie wiedzialam na ktora mnie robi...Dziobak wrote:Bosz... Lza mi sie w oku zakrecila. Te 2 baterie w casio tak mnie wzruszyly.
Dziobak, stara.krycha, kapturnica, kkisia, Mega, Simba, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aaaa i czuj ten bit... Z takiego CASIO... Cyk-cyk... Cyk-cyk... I mi sie lza kreci...Dziobak wrote:Bosz... Lza mi sie w oku zakrecila. Te 2 baterie w casio tak mnie wzruszyly.
Dziobak, kapturnica, kkisia, Mega, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez postawilismy onegdaj na minimalizm. Warto bylo jak cholera! Niezadowolona mina tesciowej-BEZCENNE!MartaDidi wrote:Daj spokoj, bierz przyklad ze starszej kolezanki- czyli mla- cala ceremonia trwala 15 min... Mialam mega luz- ja nas zawiozlam do urzedu... Przyszedl jakis gostek- czy mam grac?- pyta
- Graj pan- mowie
MartaDidi, Mega, Simba, Dziobak, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH