35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś się resetuję ale jutro orka od 8.00 w salonie a później wesele do 5.00, która mi dotrzyma towarzystwa jutro?
Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, kapturnica, Bozia3, Bliska 77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyMasz żelazne zdrowiemalgos741 wrote:Dziś się resetuję ale jutro orka od 8.00 w salonie a później wesele do 5.00, która mi dotrzyma towarzystwa jutro?
Ale to dobrze, przy bliźniakach nie bedziesz się wysypiać, taki trening może Ci potem zdrowie i życie uratować
malgos741, Simba, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, kapturnica, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
ja mam zawsze siłę.. tylko dać mi szansęSabina wrote:Masz żelazne zdrowie
Ale to dobrze, przy bliźniakach nie bedziesz się wysypiać, taki trening może Ci potem zdrowie i życie uratować 

ps dziś w pracy od 9.30 do 18.30...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 23:05
Simba, Sabina, moremi, kkisia, kapturnica, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
a ja trzy browarySimba wrote:Spalić 350 kalorii na silce po to żeby z czystym sumieniem wypić dwa martini. To ja

Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualny
-
A ja winko czerwone smakuje mi ,po ciezkim trudzie usypiania Heli ,ktora najpierw 10 min Machala swoimi gatkami niczym choragwia,potem nasladowala psa,i trzecie 10 min probowala uwolnic sie z pampersa.To chyba przez te upaly
caffe, Krakonka, moremi, kkisia, kapturnica, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja też mam fajne dziecię. Obiecał ze mną chałupę malować, jakbym nie dała rady kasowo. I zajmie się wyprzedażą mebli

I zrobił dzisiaj 19 okrążeń osiedla na rolkach. Obliczył, że to 25 km. Oby mu te rolki zostały, to mu nawet kupię jakieś fajne nowe.
anna maria, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, gretka, stara.krycha, Bliska 77, Mega, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Spoko. Ja poszłam spać po północy, Toto mnie skopał o 2, a wstałam o 4 i od prawie dwóch godzin jesteśmy w drodze. Po raz pierwszy byliśmy spakowani dzień wcześniej. Czy to już? Starzejemy się?peppapig wrote:A ja obudziłam się o 5..
Cudnie, siku mi się chcę,pić,jeść,
Good morning łikend

Bry
kkisia, kapturnica, gretka, paszczakin, stara.krycha, Bozia3, ania.g, anna maria, Mega, Magdala, efcia, megan8, gosia7122, peppapig, dorbie, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
To sie prZyzwyczajaj ,ze slabiej kopał juz nie bedzie tylko jak Ci dowali to chwilami zgina w połowie .moremi wrote:Spoko. Ja poszłam spać po północy, Toto mnie skopał o 2, a wstałam o 4 i od prawie dwóch godzin jesteśmy w drodze. Po raz pierwszy byliśmy spakowani dzień wcześniej. Czy to już? Starzejemy się?

Bry
Dzień doberek moje panie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 08:06
moremi, stara.krycha, kkisia, anna maria, Magdala, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
O widzisz! Dobre , dobre. Mnie trenuje młody ze3razy w nocy jak mi dopchnie i docisnie sikanie.Trza pędem bieckkisia wrote:Bry

Morek nie tylko po prostu trenujecie jak to bedzie z dzieciem
A potem zanim sie znów znajdzie pozycje to prawie budzik dzwoni na wziecie euthyroxu i po spaniu
ComeToMeBaby, stara.krycha, kkisia, anna maria, Sabina, Bliska 77, Magdala, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

-
Witam się
Krew oddana. Czekam na wyniki i usg
moremi, gretka, Zofia8, ComeToMeBaby, caffe, paszczakin, Dziobak, stara.krycha, Bozia3, kkisia, ania.g, anna maria, Sabina, Heretyczka, Magdala, Mega, efcia, Simba, megan8, gosia7122, BISCA, dorbie, beates lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH