35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Goraco, goraco, goraco....
Cala noc snila mi sie walizka z 200 tys €.
Jechalam z nia do siostry metrem ( wiecie, ta linia z Lyonu do Stokholmu
) . Zarabali mi ta walizke i cala noc sie w tym metrze meczylam, zeby Ja znalezc bo nie naleza la do mnie, tylko mialam przekazac komus. Przedziwni ludzie byli w moim snie. Ah a, byly tez pandy ?!?!
Ide sobie wlaczy jeden odcinek "Nurse Jackie" , zeby "odetchnac"
.
Ale najpierw kawa. Kto chce ?
kkisia, moremi, anna maria, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja dziś dyżur. Jest upał i o 12.00 jadę na wyjazd 15km. Ale jednak jak przyjde na dyżur od rana, to jest inaczej niz gdybym byla juz po nocce na dyzurze. Juz w lipcu nie mam skumulowanych dyżurów dzien po dniu. Obym wytrzymala jak najdłużej.
Moje chlopaki jada na Jeziorak na jacht z dziadkiem do piątku, potem od razu na obóz w góry na 12 dni. Odpoczne na maksa od dzieci, zatesknie 100 razy
kkisia, Dziobak, moremi, Bliska 77, kapturnica, macduska, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry,
Goraco, goraco, goraco....
Cala noc snila mi sie walizka z 200 tys €.
Jechalam z nia do siostry metrem ( wiecie, ta linia z Lyonu do Stokholmu
) . Zarabali mi ta walizke i cala noc sie w tym metrze meczylam, zeby Ja znalezc bo nie naleza la do mnie, tylko mialam przekazac komus. Przedziwni ludzie byli w moim snie. Ah a, byly tez pandy ?!?!
Ide sobie wlaczy jeden odcinek "Nurse Jackie" , zeby "odetchnac"
.
Ale najpierw kawa. Kto chce ?
Poproszę z mlekiem i w dużym kubku.
kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! Czy mogę do Was dołączyć?? Mam 34 lata ale bliżej mi do Was niż do tych dziewczyn po 30
O drugie dziecko staram się ponad rok. Nie wiadomo co w końcu jest nie tak
Moje cykle od początku starań bardzo się rozregulowały są krótkie od 24 do 26 dni. Ostatni trwał 23 dni, miesiączka też skąpa około 3 dni. Jestem po laparoskopii , jajowody drożne, ale jak leżałam w szpitalu to pielęgniarka powiedziała mi że z nią było tak samo jak ze mną, tzn. po cc była tak mocno oczyszczona że nie udało jej się zajść w drugą ciążę. Czuję owulację co miesiąc, może troszkę gorzej jest teraz ze śluzem. TSH za wysoki bo 2,7 ale biorę Euthyrox, mam Hashimoto , FSH też za wysokie bo 10, w 21 dniu cyklu progesteron 16, a prolaktyna 11, miałam dwa monitoringi. Mąż zbadał się i nie jest też źle , więc dlaczego się nie udaje??? W sobotę 11 lipca idę do ginekologa , nowego , wiążę z nim wielkie nadzieje że podobno jest bardzo dobry. Jestem też trochę ograniczona finansowo , nie mogę sobie pozwolić na jakieś wyjazdy bo nie mam za co
Z mężem ciągle się ostatnio kłócimy , nie mam w nim wsparcia:( nie potrafi mnie zrozumieć , przytulić, chociaż też chce drugiego dziecka. Na dodatek moja koleżanka z którą razem się starałyśmy właśnie zaciążyła i jest mi jeszcze gorzej. Kochane proszę Was o wsparcie bo już nie wyrabiam
anna maria, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, ania.g, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, paszczakin, malgos741, Arwena, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Po wczorajszym koszmarnym dniu wreszcie odżyłam. Ciśnienie leży na podłodze to pozwoliłam sobie na małą kawkę z mlekiem
My imiona mamy już wybrane jak będzie dziewczynka to Julia a jak chłopiec to Antoni. Mało oryginalnie ale co dla mnie ważne te imiona nie mają zdrobnień które mi się nie podobają. Np. bardzo podoba mi się imię Jan ale jak by ktoś wołał mi na dziecko Jaś to by mnie szlag trafił, albo Gabriel ale Gabryś to już odpada na całego i tak z większością.
W każdym razie czy to będzie Julka czy Antek to najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.
Miłego
anna maria, dorbie, Bliska 77, kapturnica, Sabina, Dziobak, macduska, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, moremi, gosia7122, malgos741, Arwena, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Cześć Yesenia

Zaraz jeszcze dziewczyny zrobią Ci test
parę pytań typu jakie masz cycki, czy kupy noworodka smierdzą i jaki masz stosunek do Kubusia Puchatka 
A bardziej poważnie - ile czasu się staracie? A mąż przebadany? Ile lat ma Twoje pierwsze dziecko?
Mnie prawdopodobnie za mocno wyłyżeczkowali po poronieniu, a później lekarz dobił moje endometrium clo, ale nawet przy endo 6 mm ciąża jest możliwa. Nie wierz pielęgniarce
dorbie, anna maria, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, ania.g, Magdala, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w ten cholerny upal

Anna Maria, obiecuje ze wrzuce jakies zdjecie agatki,
Ania g., pewnie ze kawka z mlekiem nie zaszkodzi
Dorbie, masz calkowita racje, idealne do zajscia tsh t w granicach 1
Milego dnia laski
dorbie, kapturnica, macduska, Mega, gretka, iwcia77, ania.g, kkisia, moremi, anna maria, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
My zaraz zmykamy nad wodę, czekamy tylko na dzieciaka, bo poleciała z koleżanka do sklepu na chwile i ja wsysło
pewnie za długo w tym upale nie wysiedzimy, ale zawsze coś 
Witam nowa koleżankę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 16:32
Bliska 77, macduska, iwcia77, dorbie, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska słodki ten twój kwiatuszek
nareszcie go ujawniłas
cudna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 16:31
Bliska 77, iwcia77, dorbie, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
DziekiMega wrote:Bliska słodki ten twój kwiatuszek
nareszcie go ujawniłam
cudna
rozrabia jak diabli, tu siedzi w szufladzie na plyty, czywscie sama do niej wlazi....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:16
dorbie, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
witam nowy narybek i stare piranieyesenia wrote:Witam! Czy mogę do Was dołączyć?? Mam 34 lata ale bliżej mi do Was niż do tych dziewczyn po 30
O drugie dziecko staram się ponad rok. Nie wiadomo co w końcu jest nie tak
Moje cykle od początku starań bardzo się rozregulowały są krótkie od 24 do 26 dni. Ostatni trwał 23 dni, miesiączka też skąpa około 3 dni. Jestem po laparoskopii , jajowody drożne, ale jak leżałam w szpitalu to pielęgniarka powiedziała mi że z nią było tak samo jak ze mną, tzn. po cc była tak mocno oczyszczona że nie udało jej się zajść w drugą ciążę. Czuję owulację co miesiąc, może troszkę gorzej jest teraz ze śluzem. TSH za wysoki bo 2,7 ale biorę Euthyrox, mam Hashimoto , FSH też za wysokie bo 10, w 21 dniu cyklu progesteron 16, a prolaktyna 11, miałam dwa monitoringi. Mąż zbadał się i nie jest też źle , więc dlaczego się nie udaje??? W sobotę 11 lipca idę do ginekologa , nowego , wiążę z nim wielkie nadzieje że podobno jest bardzo dobry. Jestem też trochę ograniczona finansowo , nie mogę sobie pozwolić na jakieś wyjazdy bo nie mam za co
Z mężem ciągle się ostatnio kłócimy , nie mam w nim wsparcia:( nie potrafi mnie zrozumieć , przytulić, chociaż też chce drugiego dziecka. Na dodatek moja koleżanka z którą razem się starałyśmy właśnie zaciążyła i jest mi jeszcze gorzej. Kochane proszę Was o wsparcie bo już nie wyrabiam 

ano co mamy robic? przygarniem cie , troche sie tu posmiejemy, troche opierniczymy, troche ponabijamy, troche poprzytualmy, troche pomorzemy , wyspowiadamy no wiec wilkommen
Bliska 77, dorbie, kapturnica, ania.g, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH