35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zdziwiona bo jeszcze da się u mnie żyć. W mieszkaniu siedzę, okno jeszcze otwarte bo jeszcze słońce na parapet nie wlazło. Nawet jeszcze nie mam wiatraka odpalonego. A już prawie 14sta. Dziś miał być najgorętszy dzień, ale jest trochę chmur, więc nie ma dramatu. Może w jakiejś normalności dotrwam do 17 stej, bo potem wychodzę na miasto. Powinno być ok.
Wczoraj wyszlam dopiero o 19:30 i jeszcze był skwar. Wracałam do domu przed 23cia to dopiero było przyjemnie. Człowiek w takich temp powinien funkcjonować tylko rano i wieczorem. Bez kitu, resztę najlepiej przespać.
Bliska 77, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo usranej menopykapturnica wrote:Phii ból to można se czuc a jajo może nie pekac i tak sie można starac do usranej menopy. Coś wiem na ten temat

Ja siedze co chwile z recznikiem na głowie a nogi w misce z woda.Pierdziele te tempki!!! Lodu i sniegu mi teraz trza

no kurwa własnie otóz to
Bliska 77, kapturnica, nick nieaktualny, Magdala, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto znaczy że mogła byc ale mogło jej tez nie byćyesenia wrote:Mialam dwa i owu jest, zresztą jak to jest ??? Jeśli np. w 12 dniu cyklu był pęcherzyk w jajniku a potem w 14 dniu już go nie było, to znaczy że owu była???
jak to mówią- jedynym dowodem na owulacje jest ciąża
iwcia77, Magdala, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie w calej rozciaglosciComeToMeBaby wrote:A ja zdziwiona bo jeszcze da się u mnie żyć. W mieszkaniu siedzę, okno jeszcze otwarte bo jeszcze słońce na parapet nie wlazło. Nawet jeszcze nie mam wiatraka odpalonego. A już prawie 14sta. Dziś miał być najgorętszy dzień, ale jest trochę chmur, więc nie ma dramatu. Może w jakiejś normalności dotrwam do 17 stej, bo potem wychodzę na miasto. Powinno być ok.
Wczoraj wyszlam dopiero o 19:30 i jeszcze był skwar. Wracałam do domu przed 23cia to dopiero było przyjemnie. Człowiek w takich temp powinien funkcjonować tylko rano i wieczorem. Bez kitu, resztę najlepiej przespać.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tO PODOBNIE JAK MOJA Hela 71cm i 8330 :-)czyli Helka nie odstaje od dzieci urodzonych w terminie
Sliczna Agatka jest
Bliska 77 wrote:Dzieki dzieki
, jesli chodzi o pomiary to jest calkiem niewielka, ma 74cm i 8,7wazy
Bliska 77, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze nie ,a jesli tak to niech zadzwoni po moja Hele i razem rozniosa towarzystwo
Bliska 77 wrote:Mam nadZieje, ze nikt nie bedzie jej dokuczal z powodu rudomiedzianych wloskow,bo za naszych czasow to roznie bywalo
Bliska 77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzieki, nie ma to jak znajomosc od poczeciaanna maria wrote:Mam nadzieje ze nie ,a jesli tak to niech zadzwoni po moja Hele i razem rozniosa towarzystwo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 14:51
nick nieaktualny, ania.g, Mega, Iwone, anna maria lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam jeszcze, ze moje starsze dziecie zazdrosci koloru wlosow mlodszej, czesto oyta dlaczego ona ma takie zwykle brazowe a jej siostra takie piekne zlotorude...no coz zaczyna sie...
ania.g, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, anna maria, Bozia3, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Powiem Wam jeszcze, ze moje starsze dziecie zazdrosci koloru wlosow mlodszej, czesto oyta dlaczego ona ma takie zwykle brazowe a jej siostra takie piekne zlotorude...no coz zaczyna sie...
Nic sie nie martw.
Rudzielce piekne sa, madre. I maja powodzenie. I sliczna skore.
A na zwyklych brazowych... mozna lekko rozjasnic I zrobic strawberry blond. Najladniejszy blond pod sloncem. Starsza I tak bedzie dla mlodszej wzorem.
Takze dwie wygraly los na loterii wlosowej.
Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, moremi, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
No dzieki za podpowiedz, za pare lat Twoja podpowiedz bedzie pewnie na wage zlota:-)Magdala wrote:Nic sie nie martw.
Rudzielce piekne sa, madre. I maja powodzenie. I sliczna skore.
A na zwyklych brazowych... mozna lekko rozjasnic I zrobic strawberry blond. Najladniejszy blond pod sloncem. Starsza I tak bedzie dla mlodszej wzorem.
Takze dwie wygraly los na loterii wlosowej.
nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki w pracowity weekend że jeszcze zdycham
a upał mi tego nie ułatwia... proszsę o chłód..
Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mogła byćyesenia wrote:Mialam dwa i owu jest, zresztą jak to jest ??? Jeśli np. w 12 dniu cyklu był pęcherzyk w jajniku a potem w 14 dniu już go nie było, to znaczy że owu była???
Ale tylko po wykresie masz pelna wizję. Ja bym nie rezygnowala z wykresu
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny