35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zdziwiona bo jeszcze da się u mnie żyć. W mieszkaniu siedzę, okno jeszcze otwarte bo jeszcze słońce na parapet nie wlazło. Nawet jeszcze nie mam wiatraka odpalonego. A już prawie 14sta. Dziś miał być najgorętszy dzień, ale jest trochę chmur, więc nie ma dramatu. Może w jakiejś normalności dotrwam do 17 stej, bo potem wychodzę na miasto. Powinno być ok.
Wczoraj wyszlam dopiero o 19:30 i jeszcze był skwar. Wracałam do domu przed 23cia to dopiero było przyjemnie. Człowiek w takich temp powinien funkcjonować tylko rano i wieczorem. Bez kitu, resztę najlepiej przespać.
Bliska 77, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo usranej menopykapturnica wrote:Phii ból to można se czuc a jajo może nie pekac i tak sie można starac do usranej menopy. Coś wiem na ten temat

Ja siedze co chwile z recznikiem na głowie a nogi w misce z woda.Pierdziele te tempki!!! Lodu i sniegu mi teraz trza

no kurwa własnie otóz to
Bliska 77, kapturnica, Sabina, Magdala, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto znaczy że mogła byc ale mogło jej tez nie byćyesenia wrote:Mialam dwa i owu jest, zresztą jak to jest ??? Jeśli np. w 12 dniu cyklu był pęcherzyk w jajniku a potem w 14 dniu już go nie było, to znaczy że owu była???
jak to mówią- jedynym dowodem na owulacje jest ciąża
iwcia77, Magdala, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie w calej rozciaglosciComeToMeBaby wrote:A ja zdziwiona bo jeszcze da się u mnie żyć. W mieszkaniu siedzę, okno jeszcze otwarte bo jeszcze słońce na parapet nie wlazło. Nawet jeszcze nie mam wiatraka odpalonego. A już prawie 14sta. Dziś miał być najgorętszy dzień, ale jest trochę chmur, więc nie ma dramatu. Może w jakiejś normalności dotrwam do 17 stej, bo potem wychodzę na miasto. Powinno być ok.
Wczoraj wyszlam dopiero o 19:30 i jeszcze był skwar. Wracałam do domu przed 23cia to dopiero było przyjemnie. Człowiek w takich temp powinien funkcjonować tylko rano i wieczorem. Bez kitu, resztę najlepiej przespać.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tO PODOBNIE JAK MOJA Hela 71cm i 8330 :-)czyli Helka nie odstaje od dzieci urodzonych w terminie
Sliczna Agatka jest
Bliska 77 wrote:Dzieki dzieki
, jesli chodzi o pomiary to jest calkiem niewielka, ma 74cm i 8,7wazy
Bliska 77, Sabina, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze nie ,a jesli tak to niech zadzwoni po moja Hele i razem rozniosa towarzystwo
Bliska 77 wrote:Mam nadZieje, ze nikt nie bedzie jej dokuczal z powodu rudomiedzianych wloskow,bo za naszych czasow to roznie bywalo
Bliska 77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzieki, nie ma to jak znajomosc od poczeciaanna maria wrote:Mam nadzieje ze nie ,a jesli tak to niech zadzwoni po moja Hele i razem rozniosa towarzystwo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 14:51
Sabina, ania.g, Mega, Iwone, anna maria lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam jeszcze, ze moje starsze dziecie zazdrosci koloru wlosow mlodszej, czesto oyta dlaczego ona ma takie zwykle brazowe a jej siostra takie piekne zlotorude...no coz zaczyna sie...
ania.g, Sabina, Mega, dorbie, macduska, moremi, anna maria, Bozia3, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Powiem Wam jeszcze, ze moje starsze dziecie zazdrosci koloru wlosow mlodszej, czesto oyta dlaczego ona ma takie zwykle brazowe a jej siostra takie piekne zlotorude...no coz zaczyna sie...
Nic sie nie martw.
Rudzielce piekne sa, madre. I maja powodzenie. I sliczna skore.
A na zwyklych brazowych... mozna lekko rozjasnic I zrobic strawberry blond. Najladniejszy blond pod sloncem. Starsza I tak bedzie dla mlodszej wzorem.
Takze dwie wygraly los na loterii wlosowej.
Mega, Bliska 77, Sabina, ania.g, macduska, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
No dzieki za podpowiedz, za pare lat Twoja podpowiedz bedzie pewnie na wage zlota:-)Magdala wrote:Nic sie nie martw.
Rudzielce piekne sa, madre. I maja powodzenie. I sliczna skore.
A na zwyklych brazowych... mozna lekko rozjasnic I zrobic strawberry blond. Najladniejszy blond pod sloncem. Starsza I tak bedzie dla mlodszej wzorem.
Takze dwie wygraly los na loterii wlosowej.
Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki w pracowity weekend że jeszcze zdycham
a upał mi tego nie ułatwia... proszsę o chłód..
Mega, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mogła byćyesenia wrote:Mialam dwa i owu jest, zresztą jak to jest ??? Jeśli np. w 12 dniu cyklu był pęcherzyk w jajniku a potem w 14 dniu już go nie było, to znaczy że owu była???
Ale tylko po wykresie masz pelna wizję. Ja bym nie rezygnowala z wykresu
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH