35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Za gorąco...yesenia wrote:Widzę że jeszcze nie śpicie

edit: to znaczy w domu wszyscy śpią tylko nie ja. To ja sobie poczytam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 22:46
Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam nasz nowy narybek

Nie odzywam się, bo u mnie nic nowego. Upał mnie wykancza, a dzieci dają radę
nie wiem skąd u nich takie pokłady energii?!
Pozdrawiam laseczki
Ps. Morcia, Pasczak i Simba - zazdroszczę
moremi, Simba, Bliska 77, Mega, kkisia, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście, że sąyesenia wrote:Czy są tu starające się dziewczyny ?

Ja planuję po porodzie w miarę szybko wrócić do starań. Sabinka, która napisała post przed Tobą jest w trakcie starań. Po weekendzie odezwie się trochę więcej dziewczyn.
Mamy taki "zwyczaj", że nawet w ciąży nie opuszczamy forum. Przez ten okres starań jednak czlowiek się przyzwyczaił, zaprzyjaźnił, wspólnie wylał morze łez, poprasował razem
Simba, anna maria, Bliska 77, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, efcia, kkisia, ania.g, kapturnica, macduska, paszczakin, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJa właśnie od piątku nie mogę przestać płakać, zresztą już od dawna tak mam , cały czas mi smutno
Bardzo liczę na tą sobotnią wizytę , mam nadzieję że coś się dowiem więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 22:59
dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKażda z nas przechodzi przez taki etap. Lekko nie jestyesenia wrote:Ja właśnie od piątku nie mogę przestać płakać, zresztą już od dawna tak mam , cały czas mi smutno
Bardzo liczę na tą sobotnią wizytę , mam nadzieję że coś się dowiem więcej
I wierz, że tu jest dużo dziewczyn, które starają się dłużej i nadal walczą
anna maria, dorbie, moremi, Mega, Bliska 77, kkisia, kapturnica, macduska, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Znaczy czasem. Ale w sumie nie.anna maria wrote:Sabcia okielznalas dzieciory

Za swoimi dziećmi inaczej postępujesz, a te mają swoje przyzwyczajenia i są wychowywane tak jak to pasuje ich rodzicom, A nie mnie, niestety
Jestem nimi zmęczona
anna maria, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, Bliska 77, kkisia, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
Myślicie, że jak pójdę uwalę się obok psa na terakocie w łazience, to będzie zły?
Jaja na twardo za chwilę będę miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 23:20
dorbie, Sabina, anna maria, Krakonka, gretka, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, BISCA, Mega, Bliska 77, efcia, kkisia, ania.g, kapturnica, macduska, Simba, paszczakin, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To PrawdaSabina wrote:Nie. Znaczy czasem. Ale w sumie nie.
Za swoimi dziećmi inaczej postępujesz, a te mają swoje przyzwyczajenia i są wychowywane tak jak to pasuje ich rodzicom, A nie mnie, niestety
Jestem nimi zmęczona
Sabina, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH