35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:U mojego męża włączyła się lampka "niezbędna sprzątaczka"

Serio. Stwierdził, że do Paszczaka sprzątaczka musi ze dwa razy w tygodniu przychodzić, bo niemożliwe jest wychowywanie dziecka, gotowanie (i to jak) i polerowanie tego domu.
buahaha.. Paszczak wstala świtem, rankiem, porzucila dziecia w bujaku i zaczela wiekszy syf z domu zeskrobywac przy okazji wrzucajac kilka rzeczy na palnik. To byl po prostu dobry kamuflaż. I zapewniam, ze tak u nas na codzien nie wyglada..
Sabina, Bliska 77, moremi, Aasiula, kkisia, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ania, sny niezle.. te krojenie psow, wilkow..
A jak w ogole z domem? Ten huk to od tych nocnych odwiedzajacych, czy w koncu sie wyprowadzili? Bo pisalas, ze jakis magik Wam ich przepedzil..
Bliska 77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ha, monopolizuje forum..
dla nalogowych czytaczy, co juz nie maja miejsca na ksiazki szykuje sie dobra oferta
http://swiatczytnikow.pl/czytnik-inkbook-za-zlotowke-i-abonament-na-e-booki-z-legimi/
moremi, Niuta, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
A niestety pojawia się i znika. Odgłosy to jedno, na kilku zdjęciach mamy zarejestrowane jeszcze inne ciekawe zjawisko. Czytałam że nawet jak ktoś oczyści dom to i tak zewsząd można za sobą przyprowadzić jakąś energię.paszczakin wrote:Ania, sny niezle.. te krojenie psow, wilkow..
A jak w ogole z domem? Ten huk to od tych nocnych odwiedzajacych, czy w koncu sie wyprowadzili? Bo pisalas, ze jakis magik Wam ich przepedzil..Matka fantastycznej 4
-
ania.g wrote:A niestety pojawia się i znika. Odgłosy to jedno, na kilku zdjęciach mamy zarejestrowane jeszcze inne ciekawe zjawisko. Czytałam że nawet jak ktoś oczyści dom to i tak zewsząd można za sobą przyprowadzić jakąś energię.
poooka! -
To brzmi b.intrygujaco, podobne rzeczy dzialy sie w naszym starym domu, dom z 38roku rozne dzieje przezyl, od 3 lat mamy nowy dom ale na tej samej dzialce co stary ale to temat na inne forum....ania.g wrote:A niestety pojawia się i znika. Odgłosy to jedno, na kilku zdjęciach mamy zarejestrowane jeszcze inne ciekawe zjawisko. Czytałam że nawet jak ktoś oczyści dom to i tak zewsząd można za sobą przyprowadzić jakąś energię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 12:17
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Andżej ostatnio coś daje ciała z tym swoimi naukami i egzorcyzmami
ja nie wiem.. może odszedł od wiary?
to kto Nas będzie spowiadał???
Simba wrote:Andzej!!! Chodz! Robota jest do zrobienia.
Wez kropidlo
Aniaaa...wspolczuje Ci takiej nocy. Takie sny potrafia czlowieka wiele dni przesladowac
moremi, Bliska 77, Aasiula, Simba, kkisia, Mega, BISCA, Bozia3, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Muszę się nauczyć takiego kamuflażu, bo u mnie nawet po tygodniu sprzątania daleko do czystości.paszczakin wrote:buahaha.. Paszczak wstala świtem, rankiem, porzucila dziecia w bujaku i zaczela wiekszy syf z domu zeskrobywac przy okazji wrzucajac kilka rzeczy na palnik. To byl po prostu dobry kamuflaż. I zapewniam, ze tak u nas na codzien nie wyglada..
Aasiula, Sabina, paszczakin, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
jestem, wróciłam
musiałam szybko przebierać nogami, bo takie krople deszczu zaczęły nieśmiało spadać, że bałam się, że wstrząsu mózgu dostanę, jak mnie która trafi w głowę
duchota, ale ten przedburzowy wiatr jest boski
niech już tak konkretnie pierdzielnie
moremi, Bliska 77, Aasiula, Simba, Sabina, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
dostałam jeszcze jeden zastrzyk cetrotide na jutro
punkcja w czwartek
transfer w niedzielę
endometrium ok 10
P - 18,17,13
L - 18,16,16,14,14,13
coś przystopowałyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 12:22
moremi, Bliska 77, Aasiula, Simba, Sabina, ania.g, macduska, paszczakin, anna maria, kkisia, peppapig, Zofia8, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Bozia3, efcia, gretka, gosia7122, beates, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Ale z tego co pamiętam wcześniej było 7 jajek, a teraz jest 9Reni wrote:dostałam jeszcze jeden zastrzyk cetrotide na jutro
punkcja w czwartek
transfer w niedzielę
endometrium ok 10
P - 18,17,13
L - 18,16,16,14,14,13
coś przystopowały
I co wymysliłaś z weekendem? Jedziesz z szefową?
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No właśnie.Bliska 77 wrote:To brzmi b.intrygujaco, podobne rzeczy dzialy sie w naszym starym domu, dom z 38roku rozne dzieje przezyl, od 3 lat mamy nowy dom ale na tej samej dzialce co stary ale to temat na inne forum....
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Te te te! Ty mie tu nie gwiazduj, bo jak cie gwiazdne!
CO! Jaki funpage? Normalny profil, Morek tez ma. Na funpage'a to trzeba miec wieksze aspiracje zyciowe
paszczakin wrote:Hej, Ty sie tez przecie nie publikujesz, prosze nie zwalac na mnie. Tylko gwiazda Simba ma swoj funpage
Adas nie byl wcale zdegustowany, tak w glebi duszy sie cieszyl. Tylko, ze przez to, ze on jest taki duzy to sie zapomina, ze w gruncie rzeczy to jeszczce malenstwo dwumiesieczne i troche tak jakos sie wiecej po nim spodziewa, jak po chopakach Simby- ze sie beda chichrac w odpowiedzi na głupie miny.. A to jeszczce chwilka, na razie chichranie jest zarezerwowane dla rodzicow
Morce jest w ciazy przeslicznie, zazdraszczam wdzieku chodzenia w ciazowych sukienkach- ja w takich rzeczach wygladalam jak walen na plazy, a Morek jak gwiazda. Tylko pogoda nam nie dopisala i odpadlo siedzenie w ogrodzie..
Reni, Bliska 77, paszczakin, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
No to cudnie, trzymam kciuki dalej.Reni wrote:dostałam jeszcze jeden zastrzyk cetrotide na jutro
punkcja w czwartek
transfer w niedzielę
endometrium ok 10
P - 18,17,13
L - 18,16,16,14,14,13
coś przystopowały
Reni, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
niby tak, ale z tego co zrozumiałam muszą być min 17
prawy jak zwykle nawalił
w sumie potrzebuję jedno mega jajo
albo dwa
moremi wrote:Ale z tego co pamiętam wcześniej było 7 jajek, a teraz jest 9
I co wymysliłaś z weekendem? Jedziesz z szefową?
Simba, ania.g, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, efcia, moremi, gretka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH