35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPojawiam sie i znikam, bylam tu raz albo i dwa. Ostatecznie spowaznialam (buahaha) i zagoscilam tu na dobre, po roku czytania zza krzaczorow. Wczesniejszych nickow wole nie ujawniac, bo sie przed chlopem kamufluje.Bursztyn wrote:jasniej prosze
moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze Was widziec

U mnie wiele sie wydarzylo, duzo by opowiadac, moj ukochany Leon odszedl- bardzo to przezylam i przezywam chyba nadal, remont sie nie skonczyl, starania sa na luzie, bez cisnienia, w sierpniu jade do mojego Krakowa i nastawiam sie na inseminacja evie, skonczylam kurs, i po wakacjach bede musiala nadal podnosic kwalifikacje, no i takie tam...
Heretyczka, kkisia, Bliska 77, Simba, ComeToMeBaby, macduska, Reni, stara.krycha, kapturnica, Sabina, Nenaaa, Aasiula, BISCA, Mega, paszczakin, peppapig, Bozia3, efcia, moremi, gretka, gosia7122, Arwena, megan8, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn napisałabys coś konkretnego
mam ochote dać ci porządnego klapsa na ta chudą dupine za tyle nieobecności nieusprawiedliwionych
Bursztyn, Reni, stara.krycha, Sabina, Aasiula, BISCA, Bozia3, efcia, moremi, gosia7122, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dobrze Was widziec

U mnie wiele sie wydarzylo, duzo by opowiadac, moj ukochany Leon odszedl- bardzo to przezylam i przezywam chyba nadal, remont sie nie skonczyl, starania sa na luzie, bez cisnienia, w sierpniu jade do mojego Krakowa i nastawiam sie na inseminacja evie, skonczylam kurs, i po wakacjach bede musiala nadal podnosic kwalifikacje, no i takie tam...
Lubie ale bez Leona
Za Leona
Bursztyn, stara.krycha, Sabina, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
hmm....cos mi tu znajomo zalatuje.......stara.krycha wrote:Pojawiam sie i znikam, bylam tu raz albo i dwa. Ostatecznie spowaznialam (buahaha) i zagoscilam tu na dobre, po roku czytania zza krzaczorow. Wczesniejszych nickow wole nie ujawniac, bo sie przed chlopem kamufluje.
Biedrona........

Simba, macduska, stara.krycha, kkisia, Aasiula, Mega, paszczakin, efcia, moremi, Arwena, iwcia77, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynku, przytulam a za insemke trzymam kciuki, jakies konkrety?Bursztyn wrote:Dobrze Was widziec

U mnie wiele sie wydarzylo, duzo by opowiadac, moj ukochany Leon odszedl- bardzo to przezylam i przezywam chyba nadal, remont sie nie skonczyl, starania sa na luzie, bez cisnienia, w sierpniu jade do mojego Krakowa i nastawiam sie na inseminacja evie, skonczylam kurs, i po wakacjach bede musiala nadal podnosic kwalifikacje, no i takie tam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:59
Bursztyn, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
lece 5 sierpnia, potem monitoring no i wtedy data bede znala, ale na pewno pod koniec sierpniaHeretyczka wrote:wszystko
masz konkretny termin w Krakowie?
Bliska 77, Heretyczka, ComeToMeBaby, macduska, Reni, stara.krycha, Simba, Sabina, kkisia, Aasiula, BISCA, Mega, efcia, moremi, gosia7122, Arwena, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem, doczytalam. Już nie wiem co pisać.
Reni, trzymam kciuki!
Bursztyn, ale ty masz dzisiaj fejma
super, że się pojawiłaś, akcja widać i u ciebie do przodu.
A czy ja was zdenerwuję,jeśli wam powiem ile zobaczyłam dziś rano na wadze? kto wrażliwy niech nie czyta. Równe 53 kg. Chyba muszę odstawić Koniowatą bo zaraz zniknę
Heretyczka, Bursztyn, Bliska 77, stara.krycha, kkisia, BISCA, Mega, peppapig, efcia, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
mój człowiek!
dzielny Zuch!
Bursztyn wrote:lece 5 sierpnia, potem monitoring no i wtedy data bede znala, ale na pewno pod koniec sierpnia
Bursztyn, stara.krycha, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH