35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ciuchy ciążowe dostałaś?
Pochwal sięElfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Spokojnie. Tutaj też deszcze, burze, tornada jakieś. Właśnie przez Białystok idzie. Do Trójmiasta pewnie za parę godzin dotrze.
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ale ee burza
Akurat grilla rozpalilismy
Na szczęście my tu w ośrodku jak u siebie, więc zalatwilismy zadaszenie
Pieslaw panika, ja panika, jeszcze chwila i kiełbasy spieprzalyby w panice z rusztu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 21:46
Aasiula, Bliska 77, Bursztyn, Mala79, malgos741, Elfik, Sabina, megan8, caffe, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Nie, spoko. Zbiera mi sie n'a takie sprzatanie raz n'a kilka miesiecy. Zazwyczaj zlecam .... Chuopowi. Tylko ze on po mesku sprzata. Np, nie przestawia preedmiotow przy odkurzaniu tylko je omija. Wiec od czasu do czasu wlacza mi sie "trans" i jade na szmacieAasiula, malgos741, Elfik, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
A ja tez dzis ok 1,5h prasowalam...
Zapomnialam Wam powiedziec ze od dzis do przyszlej soboty mam na stanie myszoskoczka mojego brata, nasz psiak i jego myszoskoczek to mieszanka wybuchowa, wlasnie roznosci swoja chalupe i psu spac nie daje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 22:11
Mala79, Aasiula, Bursztyn, malgos741, Elfik, Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Te moje allegrusy mają datę do 2017
Ale macie rację, że dziwne są
Podziobane, porysowane
wiesz, to nawet testy do sikania po in vitro już mają "bruzdę dotykową"?
wszystko jasne...
ło matko, a ja myślałam, że ksiezule p... (solą)
))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Reni, moremi, Sabina, Bozia3, Mega, kkisia, kapturnica, Mimik, paszczakin, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Małgoś a gdzie w Olsztynie zrobię jutro betę i będę miała wyniki online?
Bo mam jakieś 500 do przejechania nad morze, więc nie będę czekać
On-line to ciężko - te to zamknięte w niedzielę, musiałabyś poczekać, jest całodobowo Szpital Miejski i Szpital wojewódzki, ja robię w Sz. Miejskim bo mam znajomą...
http://medis.info.pl/lekarz-olsztyn/calodobowe-laboratorium-analityczne-szpitala-miejskiego-olsztyn
Ps. mogę się jutro spytać czy jest na dyżurze i poda ci telefonicznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 22:19
Elfik, moremi, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziobak, dziękuję dobra duszo, ale mam!
nic nie oddawałam, bo przecież zaraz w ciązy mialam być...
wiesz, wanienka na balkonie, krzesełka, gondole w magazynie.. butelki i laktator za łózkiem...
normalnie jak psychiczna w ciązy urojonej))))))))))0
małz mnie zgłosił do tego programu, gdzie wpada brygada i Ci z domu wywalają 5 ton rzeczy, ale mnie nie przyjęli, bo takich wielkich kontenerów nie mieliSabina, Aasiula, Bliska 77, malgos741, megan8, moremi, Mega, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, kapturnica, Dziobak, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Sama już nie wiem co robić
może poczekam do pon
siedzę tam tydzień, więc po prostu podjadę albo poczekamBliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość