35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
prosze bardzo
ale to wcale nie dobrze
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 lipca 2015, 11:45
SolarPolar, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Bliska 77, Reni, Reni, Aasiula, caffe, kkisia, kapturnica, paszczakin, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Mega, powiedz o kt sikasz, żebym neta dopadła
Trzymam kciukasy, będzie duet, młodego zapiszesz na harmonijkę ustną, żeby siostrze miał kto wiolonczelę dźwigać
Jak sikne to rano, tak myśle 6:45Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, kapturnica, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My po grillu, wyprasowalam 4 chmielowe, zaliczyłam seks, mogę isc spać
U nas leje
Dobranoc
Heretyczka, megan8, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hera mnie gin powiedział ze clo od 3 dc, bo wtedy powinnaś byc już na 100% pewna ze to @ a nie plamienie, podobno clo nie jest dobre na ciąże, wiec poczekaj do 3 dc
jeden dzien cie nie zbawi
Elfik, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Tez tak myśle
,
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 lipca 2015, 11:45
megan8, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I co to? Ja znowu za nockę robię ?
O kurczę, jestem naprasowana. Ale zanim zanknę oczęta (przepraszam) do snu, to wam powiem, że kurczę fajne jesteście
DobranocMargolcia88, Bliska 77, Sabina, Aasiula, kapturnica, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Bliska u mnie bez zmian
Nawet cycki mnie nie bolą
Nic ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 08:37
ania.g, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w drugim trymestrze
W zeszłym roku dokładnie tego samego dnia zaczynałam trzeci trymestr.
Dziękuję w swoim imieniu za życzenia:)
Która wpada do mnie na tiramisu ? Zaraz zabieram się za robienie
Wszystkim Annom, Hannom i Grażynom najlepszego
Wczorajsza burza pozbawiła nas prądu. Nie było go do północy. Siedzieliśmy z przyjaciółmi przy świeczkach a potem jak przestało padać to przy ognisku.
Elfie, cieszę się że się pokazałaś i że Twoja córka robi postępy
Bliska 77, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, megan8, Dziobak, Zofia8, Krakonka, SolarPolar, Elfik, BISCA, Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:Bliska u mnie bez zmian
Nawet cycki mnie nie bolą
Nic cisza
Powtarzało mi to dwóch ginów i wiem to po swoim przykładzie.
Renek cały czas trzymam kciukiMega, Bliska 77, Sabina, moremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien bry. U nas od wczesnego popołudnia burza za burza .ChUop w przypływie dsperacji grilował kiełbase pod dachem coby goście zjedli. Ale potem tak zaczęło szaleć ,że głowa mała. Na szczęście koło 8mej wieczorem na chwile przeszło to dokończylismy grilowac przed domem. Ale w nocy sobie odrobiło bo jedna za druga burza przechodziła. A ,że ja dośc czujnie spie to co chwilę się budziłam
Asiula ja do Zakopca mam prawie 100kilosów niestety . Więc bliżej po drodze masz Pepciole. Ona ma rzut beretem w tamtą strone .
Aasiula, Mega, Bliska 77, Sabina, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość