X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pozdrawiam Olsztyn
    O której będzie beta?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będzie
    Nie robię dzisiaj

Heretyczka, moremi, Krakonka, Sabina, kkisia, Bliska 77, Mimik lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

w niedziele beta?
    w niedziele sie hodzi do kościoła
    no!
    A.

Reni, moremi, Bliska 77, Aasiula, BISCA, ania.g, paszczakin, Mega, kkisia, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, noga nie tylko przestała mnie wkurzać, a wizja 4 tyg w gipsie+ileśtam orteza+ilestam rehabilitacja przerażać.
    Mój syn gotuje. Wychodzi mu rewelacyjnie :) Nie sam, bo mówię mu dokładnie co i jak, ale wiadomo, ze w kuchni nie da się dac 100% instrukcji. Do tej reszty ma mój nastolatek talent :)
    Teraz mogę się tylko bać, że za miesiąc nie stoczę się z kanapy...
    Chyba po prostu będę jadła to, co mi poda, a znów przestanę jeść mąkę i dołożę cukier :)

Mega, Sabina, SolarPolar, kkisia, Bliska 77, Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73560ecc9d9e.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc54dc5f9353.jpg

Takie ustrojstwo dzis zrobilismy do okna :)
    Koty nie zwieja ;)

megan8, moremi, MartaDidi, paszczakin, Mega, malgos741, Mimik lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, chwalę się. Marcel sam wstaje przy meblach :)

moremi, MartaDidi, kkisia, Dziobak, Sabina, kapturnica, megan8, paszczakin, Mega, iwcia77, SolarPolar, Bliska 77, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, Sonya, Mimik lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Uwaga, chwalę się. Marcel sam wstaje przy meblach :)
    To w drugim trymestrze będziesz miała niezły jogging ;-)

kkisia, ania.g, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej KObiety Kochane. Milczenie jest zlotem- pomilczlam wiec troche... Mialam mega nerwowke po maturze syna, czekalismy na wyniki rekrutacji. I udalo sie! Mam studenta stomatologii! Kamien spadl mi z serducha... Reni- kciuki trzymam. w ogole trzymam za Was wszystkie kciuki- intencja dowolna! Pozdrawiam serdecznie

kkisia, ania.g, Heretyczka, Zofia8, moremi, Dziobak, Aasiula, Sabina, kapturnica, megan8, Elfik, paszczakin, Mega, beates, iwcia77, SolarPolar, Bliska 77, BISCA, Reni, Simba, ComeToMeBaby, Sonya, Mimik, Arwena, Krakonka, mama78 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Hej KObiety Kochane. Milczenie jest zlotem- pomilczlam wiec troche... Mialam mega nerwowke po maturze syna, czekalismy na wyniki rekrutacji. I udalo sie! Mam studenta stomatologii! Kamien spadl mi z serducha... Reni- kciuki trzymam. w ogole trzymam za Was wszystkie kciuki- intencja dowolna! Pozdrawiam serdecznie
    Gratuluję Twojemu synowi :)

kkisia, MartaDidi, Elfik lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta gratuluje synowi i Tobie. Dostac sie na stomatologie to super osiagniecie.

MartaDidi, Elfik, Mega, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, wiadomość super :-) gratuluję :-)

Elfik, Mega, MartaDidi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, gratulacje! No to teraz wakacje! :-)

Elfik, Mega, MartaDidi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, pasmo sukcesów u syna! Gratulacje! Takie udane dzieci masz, może jeszcze jedno? ;)
    A ja w ogóle pytanie do Cie mam profesjonalne- mogłabyś mi powiedzieć, jaki zabieg se trzachnac na rozstępy? Ogólnie olala bym sprawę i wzięła bym się za nie po Julce, ale doczytałam, że za rozstępy trzeba się zabrać najpóźniej do roku..
    Kremy mi gowno dały, a smarowalam grzecznie i dalej smaruje.. Laserem nie chce jeszcze, bo to za inwazyjne, to później.. Jakieś zabiegi splycajace? Daje to coś?

Mega, MartaDidi, iwcia77, Sabina, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Iwcia, ja też się ciesze, że cię widzę, skrobnę do cię więcej.

nie wiem czy to ty w awatarze, ale działasz mi na nerwy ;)

i jeszcze Ivo jak z reklamy Gerbera, a ja nawet dzieci nie lubię. :))
    ładna w Was para :)

Powiem Ci w tajemnicy (jak siostra Kim Kardashian informująca w samochodzie przy włączonej kamerze męża, że musi kupić lubrykant, ale żeby się nikt o tym nie dowiedział..), że chyba Ivo bedzie miał imiennika swego, bo jakoś u nas wciąż decyzja nie podjęta, a tu brzuch mi faluje jak publicznośc na Maryli Rodowicz...;)
    aj lofe ju!!!!!!! ja chce imiennika!!!!!!super gdyby Ivo mial imiennika Iwo ;D i to jeszcze z 3 miasta - czad! masz moje blogoslawienstwo <3 ;D

moremi, Mega, MartaDidi, megan8, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową pora !
    Nie mam szans żeby nadrobić . Remont pochłonął nas na maxa. Miała być tylko mała przeróbka i odświeżenie . No ale ściany bardzo krzywe, a mąż budowlaniec więc kłują go w oczy. Wszystko robimy sami, więc mamy bardzo pracowite wakacje.

moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomimo tego ,że nie jestem na bieżąco to oczywiście trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące!

Mega, iwcia77, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beates, ale nie napisałaś o najważniejszym. Czy nie miałaś teraz testować?

Mega, iwcia77, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta gratulacje dla syna :)
    Beates?

MartaDidi, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak , już piszę tylko zżera mi posta ciągle

iwcia77, Mega, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Marta, pasmo sukcesów u syna! Gratulacje! Takie udane dzieci masz, może jeszcze jedno? ;)
    A ja w ogóle pytanie do Cie mam profesjonalne- mogłabyś mi powiedzieć, jaki zabieg se trzachnac na rozstępy? Ogólnie olala bym sprawę i wzięła bym się za nie po Julce, ale doczytałam, że za rozstępy trzeba się zabrać najpóźniej do roku..
    Kremy mi gowno dały, a smarowalam grzecznie i dalej smaruje.. Laserem nie chce jeszcze, bo to za inwazyjne, to później.. Jakieś zabiegi splycajace? Daje to coś?
    KOchana, rozstepy to pekniecia jak sam wiesz, wiec ich nie zlikwidujesz, niestety... Mozna je splycic- sprobuj mezoterapie, fale radiowe albo zostaw sobie ta piekna pamiatke po Adasiu. Ja mam takich pamiątek mnóstwo po Mateuszu...A likwidacja- tylko chirurgia

moremi, Dziobak, iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
‹‹ 10642 10643 10644 10645 10646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ