35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, noga nie tylko przestała mnie wkurzać, a wizja 4 tyg w gipsie+ileśtam orteza+ilestam rehabilitacja przerażać.
Mój syn gotuje. Wychodzi mu rewelacyjnieNie sam, bo mówię mu dokładnie co i jak, ale wiadomo, ze w kuchni nie da się dac 100% instrukcji. Do tej reszty ma mój nastolatek talent
Teraz mogę się tylko bać, że za miesiąc nie stoczę się z kanapy...
Chyba po prostu będę jadła to, co mi poda, a znów przestanę jeść mąkę i dołożę cukierMega, Sabina, SolarPolar, kkisia, Bliska 77, Heretyczka, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Uwaga, chwalę się. Marcel sam wstaje przy meblach
kkisia, ania.g, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, Mimik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hej KObiety Kochane. Milczenie jest zlotem- pomilczlam wiec troche... Mialam mega nerwowke po maturze syna, czekalismy na wyniki rekrutacji. I udalo sie! Mam studenta stomatologii! Kamien spadl mi z serducha... Reni- kciuki trzymam. w ogole trzymam za Was wszystkie kciuki- intencja dowolna! Pozdrawiam serdecznie
kkisia, ania.g, Heretyczka, Zofia8, moremi, Dziobak, Aasiula, Sabina, kapturnica, megan8, Elfik, paszczakin, Mega, beates, iwcia77, SolarPolar, Bliska 77, BISCA, Reni, Simba, ComeToMeBaby, Sonya, Mimik, Arwena, Krakonka, mama78 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Hej KObiety Kochane. Milczenie jest zlotem- pomilczlam wiec troche... Mialam mega nerwowke po maturze syna, czekalismy na wyniki rekrutacji. I udalo sie! Mam studenta stomatologii! Kamien spadl mi z serducha... Reni- kciuki trzymam. w ogole trzymam za Was wszystkie kciuki- intencja dowolna! Pozdrawiam serdecznie
kkisia, MartaDidi, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Marta, pasmo sukcesów u syna! Gratulacje! Takie udane dzieci masz, może jeszcze jedno?
A ja w ogóle pytanie do Cie mam profesjonalne- mogłabyś mi powiedzieć, jaki zabieg se trzachnac na rozstępy? Ogólnie olala bym sprawę i wzięła bym się za nie po Julce, ale doczytałam, że za rozstępy trzeba się zabrać najpóźniej do roku..
Kremy mi gowno dały, a smarowalam grzecznie i dalej smaruje.. Laserem nie chce jeszcze, bo to za inwazyjne, to później.. Jakieś zabiegi splycajace? Daje to coś?Mega, MartaDidi, iwcia77, Sabina, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Iwcia, ja też się ciesze, że cię widzę, skrobnę do cię więcej.
nie wiem czy to ty w awatarze, ale działasz mi na nerwy
i jeszcze Ivo jak z reklamy Gerbera, a ja nawet dzieci nie lubię.)
ładna w Was para
Powiem Ci w tajemnicy (jak siostra Kim Kardashian informująca w samochodzie przy włączonej kamerze męża, że musi kupić lubrykant, ale żeby się nikt o tym nie dowiedział..), że chyba Ivo bedzie miał imiennika swego, bo jakoś u nas wciąż decyzja nie podjęta, a tu brzuch mi faluje jak publicznośc na Maryli Rodowicz...i to jeszcze z 3 miasta - czad! masz moje blogoslawienstwo
moremi, Mega, MartaDidi, megan8, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową pora !
Nie mam szans żeby nadrobić . Remont pochłonął nas na maxa. Miała być tylko mała przeróbka i odświeżenie . No ale ściany bardzo krzywe, a mąż budowlaniec więc kłują go w oczy. Wszystko robimy sami, więc mamy bardzo pracowite wakacje.moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Marta, pasmo sukcesów u syna! Gratulacje! Takie udane dzieci masz, może jeszcze jedno?
A ja w ogóle pytanie do Cie mam profesjonalne- mogłabyś mi powiedzieć, jaki zabieg se trzachnac na rozstępy? Ogólnie olala bym sprawę i wzięła bym się za nie po Julce, ale doczytałam, że za rozstępy trzeba się zabrać najpóźniej do roku..
Kremy mi gowno dały, a smarowalam grzecznie i dalej smaruje.. Laserem nie chce jeszcze, bo to za inwazyjne, to później.. Jakieś zabiegi splycajace? Daje to coś?moremi, Dziobak, iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę