35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziekuje... Dziobu buciki do mnie wrocily...
Zly adres podalam. Moge jeszcze raz wyslac? I na jaki adres.Daj na priva
Dziobak, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Wczoraj byliśmy na weselu .
Rano zrobiłam testa dla pewności i pojawił się "blady bladzioch". Pierwszy raz pojawiło się coś obok kreski kontrolnej. To był test z rossmana i coś obiło mi się o uszy ,że mogą wychodzić fałszywie dodatnie .
Od wczoraj mam też małe plamienia i brzuch boli jak na okres.
Betę mam zleconą na piątek dopiero , ale zastanawiam się czy nie pójść już jutro.MartaDidi, moremi, Dziobak, iwcia77, megan8, paszczakin, SolarPolar, Sabina, Bliska 77, ania.g, Zofia8, Mega, anna maria, BISCA, Parka, kkisia, Aasiula, caffe, Elfik, ComeToMeBaby, malgos741, Mimik, Arwena, mama78 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Marta-brawo dla Was!
ogladam tvn24, mówia ze 30% dzieci z ivf choruje częściej, czy to prawda?moremi, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
beates wrote:Wczoraj byliśmy na weselu .
Rano zrobiłam testa dla pewności i pojawił się "blady bladzioch". Pierwszy raz pojawiło się coś obok kreski kontrolnej. To był test z rossmana i coś obiło mi się o uszy ,że mogą wychodzić fałszywie dodatnie .
Betę mam zleconą na piątek dopiero , ale zastanawiam się czy nie pójść już jutro.
Pokaż fotke tego bladziocha
I jak najbardziej idź na betębeates, Heretyczka, iwcia77, megan8, Sabina, Zofia8, Mega, kkisia, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aaaa i nie wiem czy juz wczesniej to pisalam, ale faktycznie, po slubie wszystko sie zmienia- jak to mowia- Moj York przestal smierdziec!
moremi, Dziobak, beates, paszczakin, SolarPolar, Sabina, Mega, BISCA, kkisia, Aasiula, caffe, iwcia77, Simba, Elfik, ComeToMeBaby, Sonya, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
beates wrote:Wczoraj byliśmy na weselu .
Betę mam zleconą na piątek dopiero , ale zastanawiam się czy nie pójść już jutro.moremi, MartaDidi, beates, Sabina, Mega, BISCA, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Marta-brawo dla Was!
ogladam tvn24, mówia ze 30% dzieci z ivf choruje częściej, czy to prawda?MartaDidi, megan8, Heretyczka, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:KOchana, rozstepy to pekniecia jak sam wiesz, wiec ich nie zlikwidujesz, niestety... Mozna je splycic- sprobuj mezoterapie, fale radiowe albo zostaw sobie ta piekna pamiatke po Adasiu. Ja mam takich pamiątek mnóstwo po Mateuszu...A likwidacja- tylko chirurgia
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:43
moremi, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Już się na PiS przestawiają. Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że oni grają tak jak chce partia przy korycie. Bzdury jakieś.
moremi, paszczakin, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
moremi wrote:Plamienia miała też Paszcza. Ja też. A brzuch też bolał jak na okres
Pokaż fotke tego bladziocha
I jak najbardziej idź na betę
Zdjęcia niestety nie wkleję. Jestem u rodziców, rodzina się zjechała i prywatność ograniczona.
Ale mąż też widział kreskę , więc to chyba nie moje urojenia
Jeśli @ się nie pojawi do rana to może skuszę się na bete
moremi, Sabina, ania.g, Mega, BISCA, kkisia, Aasiula, caffe, iwcia77, Elfik, malgos741, Mimik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A to splycenie coś daje? Bo ja mam dużo rozstepow z czasów jak rozłam, ale praktycznie ich nie widać jak zbladły.. Wiec może nie ma sensu? Znowu mi popekaly jak mi się uda z drugim (a uda
)
i nie bedzie zle wygladalo...
moremi, megan8, kapturnica, Sabina, Dziobak, Mega, kkisia, Aasiula, iwcia77, Elfik, ComeToMeBaby, Mimik lubią tę wiadomość
beates wrote:Zdjęcia niestety nie wkleję. Jestem u rodziców, rodzina się zjechała i prywatność ograniczona.
Ale mąż też widział kreskę , więc to chyba nie moje urojenia
Jeśli @ się nie pojawi do rana to może skuszę się na bete
Nie pojawi się żadna @beates, Zofia8, Mega, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:to sa juz za stare- blizny- oczywista... Daj spokoj, naprawde tak Tobie to przeszkadza? Ja mam wszystko potrzaskane... cycki nogi, tylek oprocz brzucha...ale trenuje i na miesniu tego nie widac, skora sie ladnie napina... Sport Kochana oraz gry
i nie bedzie zle wygladalo...
Jak te na brzuchu będą wyglądać jak reszta, to mi nie będą przeszkadzać.. Teraz tak, bo są sine..
Nie to, że nie mogę z nimi żyć, tylko myślałam, że da się je jakoś zniknacmoremi, kapturnica, MartaDidi, Mega, kkisia, caffe, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:EEE, sport to nie.. Sport to zabójstwo..
Jak te na brzuchu będą wyglądać jak reszta, to mi nie będą przeszkadzać.. Teraz tak, bo są sine..
Nie to, że nie mogę z nimi żyć, tylko myślałam, że da się je jakoś zniknacMartaDidi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:O to...to... I moze jeszcze skaze maja, czy ryse? Jakos tak to szlo... i amerykańscy naukowcy to stwierdzili....
Mój nie ma, mam sposób.. Trza karmić dużo, to się bruzdy wyprostuja. Co prawda dziecko wygląda potem jak Ryszard Kalisz, ale za to nie widać, że z IVFkapturnica, MartaDidi, Heretyczka, Sabina, moremi, Mega, megan8, BISCA, kkisia, caffe, iwcia77, Elfik, ComeToMeBaby, Mimik lubią tę wiadomość