35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciła z wakacji juz kilka dni temu z tego co pamiętam. Ale czemu ma dziunie zamiast macicy w awatarze ??
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:35
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Z mioch obserwacji wynika ze odbily od nas Parka i Gretka (czy sie myle )i dlaczego Duska ma chujowy awatar ?
Anna Maria, nie odbiłam, tylko na urlopie byłam, na campingu zagranicą,, gdzie neta praktycznie nie było. Wróciłam przed godziną do domu. Po 3 tygodniach pobytu na campingu zażyłam kąpieli w wannieHeretyczka, kapturnica, megan8, Aasiula, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, SolarPolar, kkisia, malgos741, Sabina, Arwena, anna maria lubią tę wiadomość
-
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:35
iwcia77, Heretyczka, Simba, megan8, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Anna Maria, nie odbiłam, tylko na urlopie byłam, na campingu zagranicą,, gdzie neta praktycznie nie było. Wróciłam przed godziną do domu. Po 3 tygodniach pobytu na campingu zażyłam kąpieli w wannie
Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bry,
Wczoraj mój M mial stłuczkę i rozwalił przód samochodu, zabawi u mechanika z tydzień, dziś
moją mamę zabrało pogotowie, będzie miała wszczepiany rozrusznik, Wojtek znowu kaszle i ma katar, mam dość tego życia.
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:35
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny