35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Jestem w Mielnie
Właśnie wróciłam z Koszalina. Upuscilam krwi
Jutro na maila wyślą
malgos741, ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, SolarPolar, iwcia77, Bozia3, Zofia8, Elfik, moremi, megan8, Parka, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
À le mam popierniczony tydzien. Idz pan w uj. Mnostwo spotkan (nie koniecznie interesujacych), sam stres. Zaczyna sie od dzsiejszego popoludnia a konczy w czwartek.
Oby do piatku.
Jak ja sobie to odbije na wakacjach ! Jak ja sobie to odbije !
Dziobak, Simba, iwcia77, Elfik, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć
Wreszcie jest czym oddychać, szkoda ze znowu zapowiadają afrykańskie upały.
Reni, mam nadzieje ze lutke będziesz musiała brać dalej
Beates trzymam kciuki za betę!
Miłego dnia
Simba, Aasiula, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mam dokladnie taki sam tydzien wujowy...BISCA wrote:À le mam popierniczony tydzien. Idz pan w uj. Mnostwo spotkan (nie koniecznie interesujacych), sam stres. Zaczyna sie od dzsiejszego popoludnia a konczy w czwartek.
Oby do piatku.
Jak ja sobie to odbije na wakacjach ! Jak ja sobie to odbije !
Mega lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja mam dokladnie taki sam tydzien wujowy...
Wsolczuje. Na sama mysl, mam ochote siegnac po lampke z Twojego awatara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:39
iwcia77, Simba, Elfik, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - nie czekaj rok. Ja poszłam po pierwszej ciąży właśnie gdzieś tak po roku - byłam w dobrym gabinecie. Powiedziano mi, że ze starymi rozstępami - takimi bladymi - już się nic nie da zrobić - oprócz spłycenia itp. Natomiast najlepsze do ratowania ciała są takie świeże - czerwone lub fioletowe - bo to jak świeże rany - można je jeszcze w miarę dobrze i łatwo wyprowadzić (choć wiadomo, że nie całkowicie - ale są dobre efekty). Takie stare - blade to już dupa zbita. DObra kosmetyczka takie świeżynki powinna CI ogarnąć...
Bozia, ale pamietasz czym? Bo ja nie mam zadnych zaufanych gabinetow, wiec wcisnac mi kazdy kit moga
-
nick nieaktualnydobry
czy niedobry?
wie
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:37
iwcia77, SolarPolar, Simba, Dziobak, nick nieaktualny, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
bry, no to czeka mnie sesja nadrabiania, hoho… wyautowało mnie, powrót męża i ćwiczenia z nocnikowania małej pozarly caly czas wolny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 12:06
Elfik, moremi, iwcia77, megan8, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bry,
Wczoraj mój M mial stłuczkę i rozwalił przód samochodu, zabawi u mechanika z tydzień, dziś
moją mamę zabrało pogotowie, będzie miała wszczepiany rozrusznik, Wojtek znowu kaszle i ma katar, mam kurwa dość tego życia.
ale kumulacja, przetrwasz i bedzie tylko dobrze
iwcia77 lubi tę wiadomość