35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Jestem w Mielnie
Właśnie wróciłam z Koszalina. Upuscilam krwi
Jutro na maila wyśląmalgos741, ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, SolarPolar, iwcia77, Bozia3, Zofia8, Elfik, moremi, megan8, Parka, kkisia, Bursztyn, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
À le mam popierniczony tydzien. Idz pan w uj. Mnostwo spotkan (nie koniecznie interesujacych), sam stres. Zaczyna sie od dzsiejszego popoludnia a konczy w czwartek.
Oby do piatku.
Jak ja sobie to odbije na wakacjach ! Jak ja sobie to odbije !Dziobak, Simba, iwcia77, Elfik, megan8, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mam dokladnie taki sam tydzien wujowy...BISCA wrote:À le mam popierniczony tydzien. Idz pan w uj. Mnostwo spotkan (nie koniecznie interesujacych), sam stres. Zaczyna sie od dzsiejszego popoludnia a konczy w czwartek.
Oby do piatku.
Jak ja sobie to odbije na wakacjach ! Jak ja sobie to odbije !Mega lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja mam dokladnie taki sam tydzien wujowy...
Wsolczuje. Na sama mysl, mam ochote siegnac po lampke z Twojego awataraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 11:39
iwcia77, Simba, Elfik, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - nie czekaj rok. Ja poszłam po pierwszej ciąży właśnie gdzieś tak po roku - byłam w dobrym gabinecie. Powiedziano mi, że ze starymi rozstępami - takimi bladymi - już się nic nie da zrobić - oprócz spłycenia itp. Natomiast najlepsze do ratowania ciała są takie świeże - czerwone lub fioletowe - bo to jak świeże rany - można je jeszcze w miarę dobrze i łatwo wyprowadzić (choć wiadomo, że nie całkowicie - ale są dobre efekty). Takie stare - blade to już dupa zbita. DObra kosmetyczka takie świeżynki powinna CI ogarnąć...
Bozia, ale pamietasz czym? Bo ja nie mam zadnych zaufanych gabinetow, wiec wcisnac mi kazdy kit moga -
nick nieaktualnydobry
czy niedobry?
wie
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:37
iwcia77, SolarPolar, Simba, Dziobak, kkisia, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
bry, no to czeka mnie sesja nadrabiania, hoho… wyautowało mnie, powrót męża i ćwiczenia z nocnikowania małej pozarly caly czas wolny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 12:06
Elfik, moremi, iwcia77, megan8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bry,
Wczoraj mój M mial stłuczkę i rozwalił przód samochodu, zabawi u mechanika z tydzień, dziś
moją mamę zabrało pogotowie, będzie miała wszczepiany rozrusznik, Wojtek znowu kaszle i ma katar, mam kurwa dość tego życia.
ale kumulacja, przetrwasz i bedzie tylko dobrze
iwcia77 lubi tę wiadomość