35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
angela wrote:Czy solar polar to dawny polarmis. Kiedyś mocno się udzielałam ale teraz to chyba już nikogo nie znam
Jak tam Lenka? Staracie się o kolejnego bobasa?
Byłaś tutaj pionierką - a teraz juz kilka kobitek jest po in vitro...kkisia, iwcia77, Elfik, Bliska 77, Mega, SolarPolar, angela lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:moja też już duża ,ale ja o czwartym nie myślę
"
Elfik, laska jesteś i nie słucham innego gadania
Ja na tym etapie będę się już toczyć
Magdala moze potwierdzić, że już mam większy brzuch
Dzisiaj miałam przyjemność wypić kawę z Magdaląteraz jadę do bratanicy
Jeszcze o pracę zahaczęiwcia77, megan8, Elfik, Zofia8, kkisia, Sabina, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tak!Reni wrote:Wy na prawdę jeszcze wierzycie w betę?
Po takim czasie powinien cień wyjść. Ja juz w to nie wierzę, ale mam dzwonić do mojego szpitala, żeby podać wynikmoremi, Natka_79, kkisia, iwcia77, Elfik, Reni, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Ja też nie myślałam
u Ciebie nic mi się nie zgadza)
Raz - patrzę na suwak, Marcel jeszcze mocno nieletni..
i u Ciebie ten dolny suwak pomyka..
powiem Ci, że jestem pełna podziwu.
Pewnie jak masz podrosłą dwójkę, to już inne podejście i wiesz, że dajesz radę z macierzyństwem..
mnie, gdyby przyszło do głowy następne (hehehe) to tylko z surogatką, a w Polsce to szkoda gadać... kryminał..ania.g, Sabina, Mega, kapturnica, moremi, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dzięki Elfik, sama się podziwiam za porywanie się z motyką na słońce
Dziewczyny mają 16 i 8 lat i wiecznie jest wojna, jak pomyślę jaki mnie od stycznia czeka armagedon to mnie przerażenie ogarnia. Dzisiaj jęczałam matce przez tel " ale przyjedziesz na chwilę na pomoc" Problem w tym że znając siebie i mając jeszcze jedno dziecko i tak będę próbowała wykonać stały plan zajęć domowych, bo mam adhd i póki nie ma błysku to spokojnie nie usiedzę.
Dziobak, kkisia, Mega, moremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzięki Elfik, sama się podziwiam za porywanie się z motyką na słońce
Dziewczyny mają 16 i 8 lat i wiecznie jest wojna, jak pomyślę jaki mnie od stycznia czeka armagedon to mnie przerażenie ogarnia. Dzisiaj jęczałam matce przez tel " ale przyjedziesz na chwilę na pomoc" Problem w tym że znając siebie i mając jeszcze jedno dziecko i tak będę próbowała wykonać stały plan zajęć domowych, bo mam adhd i póki nie ma błysku to spokojnie nie usiedzę.
Bursztyn, BISCA, kkisia, Bozia3, Mega, kapturnica, moremi, Elfik, megan8, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Czuje sie wywolana.
Bylam dzis u mojej sasiadki (!) moremi. I jest tak: Brzuch urosl, ale jest zgrabny i sliczny. Dostalam kawe z pianka. Obejrzalam mieszkanie, ktore bardzo mi sie podoba, szczegolnie akcenty morsko-zeglarskie. Brawa dla architektki za funkcjonalnosc. Koty bardzo przyjazne, ale przynioslam w torbie mieso mielone na kotlety i kurczaka bez gmo to pewnie dlatego.
A umnie coz, nowy cykl, a nie ukrywam, ze robilam sobie nadzieje. Mialam ladna owulacje. Sierpien bedzie bez staran, poniewaz dawca 600 km oddalony. Stawiam na wrzesien i w ogole jesienia bede stawac na glowie (zeby zajsc).
Wspieram i kciukam za wszystkie.ania.g, Zofia8, Sabina, Bliska 77, Dziobak, BISCA, malgos741, Sonya, Aasiula, kkisia, Mega, Mimik, Parka, ComeToMeBaby, moremi, Elfik, iwcia77, dorbie, Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.