35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry znowu
Reniek, ja i tak wierze.
Elfik, po opisie Twojej osoby spodziewalabym sie gigantycznej, lysej baby, a tu sie okazuje ze jest jakas rusalka z dlugimi piorami, mysle ze wazysz jakies 35 kg i masz anoreksje, ale nic sie nie martw, zalatwie Ci miejsce w szpitalu, tutaj to swietnie lecza.
Angela, witaj witaj
Andzej,przez ile dni Clo i w jakiej dawce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 15:51
Bliska 77, BISCA, Simba, Sabina, malgos741, kkisia, Bozia3, Mega, kapturnica, Parka, moremi, Elfik, iwcia77, SolarPolar, angela lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Magdala, przed odstawieniem lutki prosze pokazac negatywny test
Pomimo wszystko tzn ladnej owu, bzykow w czasie i tmpki, a nawet ladnego progesteronu w 23 dniu (ponad 20) nie czulam sie w ciazy nic a nic. Dlatego nie robilam testu. Dzis rano jeszcze wzielam progesteron, a zaraz potem dostalam @.
I tyle.
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Pomimo wszystko tzn ladnej owu, bzykow w czasie i tmpki, a nawet ladnego progesteronu w 23 dniu (ponad 20) nie czulam sie w ciazy nic a nic. Dlatego nie robilam testu. Dzis rano jeszcze wzielam progesteron, a zaraz potem dostalam @.
I tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 15:56
Magdala, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Pomimo wszystko tzn ladnej owu, bzykow w czasie i tmpki, a nawet ladnego progesteronu w 23 dniu (ponad 20) nie czulam sie w ciazy nic a nic. Dlatego nie robilam testu. Dzis rano jeszcze wzielam progesteron, a zaraz potem dostalam @.
I tyle.
A moze to pseudo @???
Zofia8
-
Ello. U nas 16 stopni, wiec szał i pelnia lata... Eh, tesknie za polskimi upalami. Nie dogodzisz czlowiekowi...
Adas dostal dzis lyzeczke do samodzielnego jedzenia obiadu. Byl przejety i skupiony. Makaron z pesto i losos byly wszedzie, ale musze przyznac, ze kilka razy trafil do dzioba. Wieczorem dostanie sam zjesc kaszke, oj, bedzie sie dzialo.
Trzymam kciuki za bety!Magdala, malgos741, Sabina, Bliska 77, ania.g, BISCA, Aasiula, kkisia, Bozia3, Mega, beates, Parka, Simba, moremi, Elfik, megan8, iwcia77, dorbie, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Ja tak ukradkiem z pracy zaglądam... Elfi cudo brzusio ja też chcę... I taka figura fiu fiu..
Sabina, ania.g, Bliska 77, Aasiula, kkisia, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Bozia, ale pamietasz czym? Bo ja nie mam zadnych zaufanych gabinetow, wiec wcisnac mi kazdy kit moga
odnosnie rozstepow -dodam ze mnie sie zrobily w zeszlym roku po sterydach na kregslup- mialam taka sieczke na wew. stronie ud- ze sie prawie zalamalam- ale podzialalo smarowidlo z ziai- z serii multi modeling-reduktor rozstepow- a mnie zniknely calkiem- koszt jakies 12 zl( no 24 zl -zuzylam 2 op)
brynadrabiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 18:22
paszczakin, Aasiula, Bliska 77, moremi, Elfik, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka