35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Bozia, ale pamietasz czym? Bo ja nie mam zadnych zaufanych gabinetow, wiec wcisnac mi kazdy kit moga
Może idź na konsultację w PL teraz w wakacje - polecam Bona Dea albo Bielenda w Krakowie, ale jest też dużo innych ok ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 12:30
Elfik, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja i brzuchol z zawartością dziękujemy za komplementy
J jestem z tych "wybiórczo otłuszczonych"
grube ramiona, uda i kark, obecnie KARK...
tfu...
Pisałam już, że moja ginka na pytanie - kiedy schodzą z człowieka skutki sterydów ? (wiecie, myślałam, że jak opuchlizna) opowiedziała:
czasem nigdy...
Gdyby to był mój jedyny problem, to bym rzuciła się gryźć jej wykładzinę w gabinecie, ale tak westchnęłam tylko - no tak, a jakże ...))))))))))))))))
Żeby odkryć brzuch podniosłam grube ramiona do góry i jak się człowiek wyciągnie, to nawet szczuplej wygląda..
sprzedaję ten patent. Od teraz na zdjęciach zawsze będę stała z jakimś transparentem w obu dłoniach - hej!
Bozia3, ania.g, moremi, SolarPolar, BISCA, iwcia77, megan8, Parka, kkisia, Aasiula, peppapig, Sabina, Dziobak, malgos741, Mega, gretka, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Beates, jak przeczytałam, że test z drugą kreską, to mi adrenalina skoczyła
Oby się potwierdził
Jak człowiek sam się tyle starał, to trudno się nie wczuwać w sytuację - oczywiście test nalezy oglądać 8 razy dziennie, żeby się nie utlenił
A w ogóle zgodnie z recepturą koleżanki Kapty, nalezy obsikać wszystkie możliwe testy z okolicy, łącznie z testem na prostatę, żeby miec po dwa obsikane testy w każdym pomieszczeniu, łącznie z piwnicą
)))))))))))))))))))))))))))))0
Kapta, low jaBISCA, iwcia77, Zofia8, Heretyczka, Bozia3, moremi, kkisia, ania.g, peppapig, Sabina, Bliska 77, malgos741, Sonya, Mega, beates, kapturnica, Arwena, ComeToMeBaby, dorbie, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:A ja do lozka z torba tabletek itp. Leze do piatku. Bede zagladac czesciej.
iwcia77, megan8, peppapig, Bliska 77, Mega, anna maria, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Polar - zaczynam podejrzewać, że zemdlałaś z głodu i nadmiaru ćwiczeń..hmm
Ale to nie tabletki z tasiemcem?
Trzymaj się, cokolwiek to jest i na Allaha, nie ucz syna gotować, bo jak Krakonka będziesz musiała łóżko poszerzaćBISCA, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik, wow... Ja mam większy bęben a ciaza sporo młodsza
moze kiedyś sie odważę go wam pokazać
i wierzyć mi sie niechce w tłuszcz gdziekolwiek
Zrobiłam leczo, zmieniłam pościel i marze o drzemcemoremi, kkisia, Elfik, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:angela napisz jak Lenka ??
megan8, Bozia3, moremi, kkisia, BISCA, iwcia77, Heretyczka, Elfik, Aasiula, ania.g, Bliska 77, Mega, Arwena, SolarPolar lubią tę wiadomość