35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchaj to było z 12 lat temu - myślę, że teraz na pewno są jeszcze dużo lepsze metody. Jak przez mgłę pamiętam, że mówiła coś o jakichś kwasach? Chemicznych pilingach? Cos takiego...w każdym razie zapamiętałam to - że najważniejsze dla każdego sposobu to - świeżość ran rozstępowych (czerwone lub fioletowe) - to najlepszy czas na terapię. Potem to już po herbacie...paszczakin wrote:Bozia, ale pamietasz czym? Bo ja nie mam zadnych zaufanych gabinetow, wiec wcisnac mi kazdy kit moga

Może idź na konsultację w PL teraz w wakacje - polecam Bona Dea albo Bielenda w Krakowie, ale jest też dużo innych ok ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 12:30
Elfik, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja i brzuchol z zawartością dziękujemy za komplementy

J jestem z tych "wybiórczo otłuszczonych"
grube ramiona, uda i kark, obecnie KARK...
tfu...
Pisałam już, że moja ginka na pytanie - kiedy schodzą z człowieka skutki sterydów ? (wiecie, myślałam, że jak opuchlizna) opowiedziała:
czasem nigdy...
Gdyby to był mój jedyny problem, to bym rzuciła się gryźć jej wykładzinę w gabinecie, ale tak westchnęłam tylko - no tak, a jakże ...
))))))))))))))))
Żeby odkryć brzuch podniosłam grube ramiona do góry i jak się człowiek wyciągnie, to nawet szczuplej wygląda..
sprzedaję ten patent. Od teraz na zdjęciach zawsze będę stała z jakimś transparentem w obu dłoniach - hej!
Bozia3, ania.g, moremi, SolarPolar, BISCA, iwcia77, megan8, Parka, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, malgos741, Mega, gretka, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Beates, jak przeczytałam, że test z drugą kreską, to mi adrenalina skoczyła

Oby się potwierdził
Jak człowiek sam się tyle starał, to trudno się nie wczuwać w sytuację - oczywiście test nalezy oglądać 8 razy dziennie, żeby się nie utlenił
A w ogóle zgodnie z recepturą koleżanki Kapty, nalezy obsikać wszystkie możliwe testy z okolicy, łącznie z testem na prostatę, żeby miec po dwa obsikane testy w każdym pomieszczeniu, łącznie z piwnicą
)))))))))))))))))))))))))))))0
Kapta, low ja
BISCA, iwcia77, Zofia8, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, malgos741, Sonya, Mega, beates, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Czy solar polar to dawny polarmis. Kiedyś mocno się udzielałam ale teraz to chyba już nikogo nie znamSolarPolar wrote:A ja do lozka z torba tabletek itp. Leze do piatku. Bede zagladac czesciej.
iwcia77, megan8, nick nieaktualny, Bliska 77, Mega, anna maria, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Polar - zaczynam podejrzewać, że zemdlałaś z głodu i nadmiaru ćwiczeń..hmm
Ale to nie tabletki z tasiemcem?
Trzymaj się, cokolwiek to jest i na Allaha, nie ucz syna gotować, bo jak Krakonka będziesz musiała łóżko poszerzać
BISCA, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik, wow... Ja mam większy bęben a ciaza sporo młodsza
moze kiedyś sie odważę go wam pokazać
i wierzyć mi sie niechce w tłuszcz gdziekolwiek 
Zrobiłam leczo, zmieniłam pościel i marze o drzemce
moremi, nick nieaktualny, Elfik, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Super, już zaczynają się gadki. Corunia rośnie jak na drożdżach. Zaczynam myśleć o drugimmegan8 wrote:angela napisz jak Lenka ??
megan8, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, nick nieaktualny, Elfik, Aasiula, ania.g, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość