35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jestem zmordowana, goście, Marcel który dziś uparł się na wspinanie po mnie. Normalnie siedzę w kuchni i nie mam siły. Chyba coś zjem, może mi się poprawi
moremi, Mega, BISCA, kkisia, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Ale jestem zmordowana, goście, Marcel który dziś uparł się na wspinanie po mnie. Normalnie siedzę w kuchni i nie mam siły. Chyba coś zjem, może mi się poprawi
niezawodne....
o kurcze, zapomniałam że nie mozeszMega, ania.g, anna maria, megan8, moremi, kkisia, iwcia77, Sonya lubią tę wiadomość
-
Mam pyt,bo jestem z Forum pare dni do tylu ,czy teraz nie wolno przeklinac nic anic,czy mozna jedana mala wstawic ?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:29
Mega, paszczakin, iwcia77, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymozna pic przeklinać i
nikt nam nie bedzie starym babom mówił co mamy robić
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:29
anna maria, BISCA, beates, kapturnica, megan8, Mega, Aasiula, paszczakin, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, ania.g, SolarPolar, Bursztyn, Sonya, malgos741, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:31
BISCA, Heretyczka, Mega, Aasiula, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, SolarPolar, Bursztyn, Sonya, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie.
Wszystkim Aniom serdeczne życzenia imieninowe
Jutro zawozimy moją sis do Wieliczki bo chca jeszcze 2,3 dni pozwiedzać kopalnie no i oczywiśce Kraków. I kurcze troche smutno ,że już wyjeżdża. Pocieszam się ,że może na święta znów ją zobacze.
Poza tym ściskam kciukole za wszystkie potrzebujące.
I coby nie wyjść z wprawy to sobie muszę rzucic
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:30
anna maria, Heretyczka, Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, Elfik, ania.g, BISCA, Bursztyn, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Z mioch obserwacji wynika ze odbily od nas Parka i Gretka (czy sie myle )i dlaczego Duska ma awatar ?
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 lipca 2015, 17:30
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny