X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja witam :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Peppa ale to swędzenie masz największe na wieczór ?Bo podobno cholestaza swędoli własnie rece i nogi bardzo dokuczliwie po całym dniu.No nic lepiej się rpzebadac niż gdybać .

Ja mam problem z silnym bólem pleców po prawicy ciąg dalszy.Jak poleże to jest oki ale po połażingu chodze jak połamaniec.A leżeć się cały czas też nie da przecież .Wczoraj wreszcie komode młodego zapełniłam ciuszkami.Wyprane , wyprasowane i czekaja. Złożylismy huśtawke dla małego.Śliczna jest(fenks Iwcia). Chociaz sie wystrachalam ,ze cos sie moglo zepsuc bo baterie sie france wylaly) Ale jest gitara wszystko gra i buczy :)

No i wzięłam się za pakowanie torby do szpitala.W chVj tego i torba ciężka.Brakuje mi jedynie klapek pod prysznic i pasty by załadować .ChUop dostał przeszkolenie z montażu bazy i fotelika (jak znam życie i tak zapomni ) No i najważniejsze wie co gdzie leży w razie W .Chociaz planuje nie rodzić wcześniej niż planuje zjechać , a więc przed 10września.
    Poza tym wizytuje sie dzis u ordynatorka i zapytam jak tu u nas jest z ta cukrzyca i ciaza .No i dopytam o znieczulacza przy porodzie(jak nie zapomne) bo juz kanalie kombinuja. Sami niech sie z psychologiem spotykaja.Najlepiej w trakcie wbijania kolka w dupe.
    Rozpisalam sie heh Milego baby!

Aasiula, malgos741, peppapig, Simba, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może i ja w końcu zwlekę się z łóżka i pójdę do pracy ?
    Tylko w co się ubrać ?

moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry baby :)
    Miłego upalnego dnia :)
    Za tydzien wakacje :) juz sie nie moge doczekać :) a dzisiaj ginekolog :)
    Ciekawe co mi powie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 07:52

Simba, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry

Kometa mówiłam Ci, że z panieńskim chujnia z patatajnią.
    Dlatego ja odwolalam i jedziemy do spa. Posiedzimy w jacuzzi z kielonem wina i kij im wszystkim w oko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 08:16

peppapig, Simba, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki ;)
    Kometa to nie zła ta twoja koleżanka, patrzy tylko na siebie a nie na ciebie że to twój dzień...
    A u mnie przylazła menda @.. eh

Simba, ComeToMeBaby, Mega, Bliska 77, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja siedze i czekam na pobranie.
    Wczoraj poczyta£am o tej chujostazie..i sie przestraszyłam bo cos podobnego miałam przy młodej i urodziła sie miesiac wcześniej. Wiec Kapcia ja też sie spakuje na wszelki..
    Potem nikt nic nue znajdzie..

malgos741, Dziobak, iwcia77, Mega, Bliska 77, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wlasnie dokladnie o tym samym mysle!
    Jakie badania mam zrobic prosze higienistyki?
    Dziobak wrote:
    Simba, a moze to tarczyca? Ona moze dawac slabosci i tycie.

moremi, Dziobak, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgłaszam

proszę o zmianę ubrań w awatarach Peppa i Kapta, bo obie jesteście tak samo ubrane w sensie na czarno i się mylicie

Simba, moremi, iwcia77, peppapig, Bliska 77, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    17 - 25 Lublin
    W miedzyczasie Krakow - jak sie uda - lub kurwa RADOM
    macduska wrote:
    Powiedz kiedy będziesz mniej więcej.

moremi, Dziobak, iwcia77, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to dobre wiesci som <3
    Buziaki dla Tomeczka <3 <3 <3
    Heretyczka wrote:
    wrócilismy z kliniki, EEG dobre , bedziemy schodzić ze sterydu i zobaczymy co sie bedzie działo, skierowanie na badanie serduszka czy sie co złego nie dzieje z tego leku....
    naprawde mam juz dość na dzis a tutaj nawet prasować nie wypada z tym jajcem wychodzącym...ech

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 09:43

malgos741, moremi, Mega, peppapig, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa to jak Radom, to już wbijajcie do WWy
    animaatjes-serious-12612.gif
    Simba wrote:
    17 - 25 Lublin
    W miedzyczasie Krakow - jak sie uda - lub kurwa RADOM

Simba, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, Mega, kkisia, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie Wawe tez musimy zaliczyc.
    No coz - czuje ze se odpoczne
    Reni wrote:
    Kurwa to jak Radom, to już wbijajcie do WWy
    animaatjes-serious-12612.gif

malgos741, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - powiem Ci ze chuj nie kolezanka. Gwiazdorzy i kradnie Ci blask. Olej ja.
    Peppa - ja mialam cholestaze, ni ma zartow.

Iwcia - wlasnie sobie o Tobie myslalam ostatnio. Nie znam Twojej sytuacji, ale kurde troche nie klawo ze Ty ubezpieczenia nie masz i na czarno robisz. Wez Alojza pogon niech Ci troche w tej sytuacji pomoze. Wiesz, wiem ze to odlegly temat, ale emerytura jakas, lekarze...Tym bardziej teraz jak jest Ivo musisz o tym pomyslec. A Alojz nie moze sie z Toba ozenic?

moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77, Mega, Bliska 77, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)

Kometa, ja z rozmysłem panieńskiego nie robiłam. Jakoś nie kręcą mnie takie imprezy. Poszlismy wszyscy na piwo w przeddzień ślubu.
    Spa z koleżanką też by mi się podobało.

Zobaczymy. Może i mi się uda do Lublina przyjechać.

Simba, ComeToMeBaby, Mega, Bliska 77, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama3 pewnie świętuje

Simba, caffe, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mama3 pewnie świętuje
    :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANdżej coś dzisiaj nie zaglądał
    pewnie jest na Krakowskim Przedmieściu ;-)

moremi, Simba, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę patrzeć na miny Dudy i te jego mrużenie oczu. wygląda jakby nasrał w gacie...

kapturnica, Simba, moremi, Dziobak, iwcia77, Mega, peppapig, Bliska 77, kkisia, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przestań to nie jego wina, że wygląda jak pacynka
    sprawia wrażenie jakby miał twarz z gumy
    może jest kompetentny i zmieni nasz kraj
    będziemy żyć w luksusie a jak się nie uda, to zawsze można zwalić winę na innych
    caffe wrote:
    Nie mogę patrzeć na miny Dudy i te jego mrużenie oczu. wygląda jakby nasrał w gacie...

Simba, moremi, Dziobak, iwcia77, Mega, kkisia, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 10731 10732 10733 10734 10735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ