35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mazurskie pływanie różni się od morskiego. Mały jachcik, krotkie fale... A Grecję chcemy w wakacje - najmniej sztormów, krótkie przeloty między wyspami. Zobaczymy. Na razie walcze z reakcją alergiczną na ostre słońce.
Była czapka z daszkiem, okulary, a oczy mi łzawią. Chyba jednak trzeba będzie do okulisty się wybrać.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Nie trafiliscie na szanty w Sztynorcie? Szkoda. Do Ogonek mam pewne zastrzezenia, choc nie powinnam, bo to osrodek znajomych. Ale ilosc zeglarzy ich w tym roku przerosla
Chyba, ze nie masz na mysli Ognistego ...Simba lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnywrócilismy z kliniki, EEG dobre , bedziemy schodzić ze sterydu i zobaczymy co sie bedzie działo, skierowanie na badanie serduszka czy sie co złego nie dzieje z tego leku....
naprawde mam juz dość na dzis a tutaj nawet prasować nie wypada z tym jajcem wychodzącym...echanna maria, SolarPolar, Mega, caffe, moremi, Sabina, ania.g, Dziobak, macduska, kkisia, Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, Sonya, peppapig, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Hera wysiaduj piekne jajo, będziesz sama pękać czy ze wspomagaczem?
Bry, słońce grzeje, po obiedzie i spacerze teraz odpoczynekuwielbiam urlop
anna maria, Sabina, Mala79, kkisia, moremi, Bliska 77, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:A jak do wanny wsypiesz worek soli?
Oki?
Ale chociaż sobie twarz opryskam i będzie morska bryzaania.g, Zofia8, Aasiula, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mam na myśli właśnie Ognistego ptaka. Jest miło, kulturalnie, można sie kawy napić, w basenie potaplać, czysto i schludnie. A w Sztynorcie samo barachło. Ale i tak to nie moje klimaty. Od słodkiej wody tylko żaby się lęgną. Na Mazurach za dużo buractwa. Na słoną wodę mi się chce.
Sztynort to port naszego psa, jego krolestwo. Dlatego, ze zawsze jest tam mile widziany. Nigdy nikt nie zwrocil nam uwagi, ze sobie biega. Wrecz przeciwnie jak jest uwiazany przy lodce, to co chwila podchodza dzieci i pytaja sie, czy moga sie z nim pobawic. Sa urocze, bo pozniej dziekuja ale to my jestesmy wdzieczni
Na dyskoteki nie chodzimy, wiec nawet nie wiem, co za piosenki tam puszczaja.
A Ognisty to idealne miejsce na wypoczynek z malymi dziecmi (caly czas o tym myslalam bedac tam w tym roku). Natomiast dwa zenskie prysznice przy pelnym oblozeniu lodkowym to nieporozumienie. Teraz nie byloby problemu, bo sam tam moi Rodzice ale ostatniego dnia moglam wziac prysznic dopiero po 10.00, bo taka byla kolejka.
A co do towarzystwa, to zaluje, ze zaglarstwo pojawilo sie w naszym zyciu tak pozno. Na pewno 20 lat temu bylo inaczej.
Simba lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Co tu taka cisza
Ja po działce, super było ...moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zosia, trzeba było iść na basen
zapłaciliśmy 15 zł, siedzielismy z dzieciakami ze trzy godziny, prysznic oczywiście przed basenem, a po basenie nie musiałam się nigdzie śpieszyć.
Zauważ, że w Ogonkach prysznic jest w cenie cumowania, za to w Sztynorcie płacisz 15 zł za 7 minut przyjemności. Jakaś porażka. W żadnej nadmorskiej miejscowości nie płacisz tyle za prysznic.
I w Sztynorcie nie trzeba było iść na dyskotekę. Wszystko słyszeliśmy na kei.Simba lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Opaliłaś się?
Nuuuda. Wyspałam się
Troszeczkę, bałam się żeby się nie spalićmoremi lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Zosia, trzeba było iść na basen
zapłaciliśmy 15 zł, siedzielismy z dzieciakami ze trzy godziny, prysznic oczywiście przed basenem, a po basenie nie musiałam się nigdzie śpieszyć.
Zauważ, że w Ogonkach prysznic jest w cenie cumowania, za to w Sztynorcie płacisz 15 zł za 7 minut przyjemności. Jakaś porażka. W żadnej nadmorskiej miejscowości nie płacisz tyle za prysznic.
I w Sztynorcie nie trzeba było iść na dyskotekę. Wszystko słyszeliśmy na kei.
To fakt. Sztynort jest nie tylko chyba najdrozszym portem ale bardzo zaniedbanym. W zeszlym roku slyszelismy, ze firma zarzadzajaca marina jest bankrutem.
Zofia8