35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:
eee...xanax to cienki bolek przy mojej torpedziedo tego kilka wodek i moze da rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:21
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra dobra - nie sprowokujesz mnie
A tak swoja droga - do Lublina jest tyle samo kilometrow! Nas jest wiecej! Jak do higienistki to wszyskie nad morze jechalyBursztyn wrote:ale oczywiscie ze ci wierze ze nie przyjedzieszBursztyn, malgos741, Sabina, moremi, Dziobak, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobra dobra - nie sprowokujesz mnie
A tak swoja droga - do Lublina jest tyle samo kilometrow! Nas jest wiecej! Jak do higienistki to wszyskie nad morze jechaly
ja nie jestem wszystkie i nad morze nie pojechalammoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
eeeee dziwnie byłoby gdyby byli Ruskimi
Simba wrote:I co? To wszystko na co Was stac? Nie bylo mnie dwie godziny i tyle?
Bosz...odebralam paszporty i dowody moich dzieci. Jednak to dziwne uczucie ze sa Estonczykami
Musze im w PL wyrobic NASZE POLSKIE papiery!Simba, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
tak ostatnio
zamiast odstawić 23 lipca ciągnęłam ją do 28 (no ale siła wyższa, bo nie miałam gdzie bety zrobić)
tak czy inaczej @ miała tydzień opóźnienia (to ponad moje siły psychiczne)
yesenia wrote:Reni a Ty próbowałaś bez lekarza ?
ja mam progesteron 16 po owulacji sama nie wiem czy to dobrze, gdzieś tam pisało że dobrze jak jest 20moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ej co Wy z tym Krakowem
bez urazy, ale dupy nie urywa
przyjechałybyście do Żabiej Woli, Zgonu czy innej Szparki
Kraków to takie oklepane i nudneSimba, Bursztyn, moremi, Dziobak, ania.g, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej co Wy z tym Krakowem
bez urazy, ale dupy nie urywa
przyjechałybyście do Żabiej Woli, Zgonu czy innej Szparki
Kraków to takie oklepane i nudne
do Zgonu, koniecznie
chociaz nie wiem czy ja dzisaj nie zalicze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:05
Simba, Reni, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moze grzeczniej, co?
Dobrze - spotkamy sie w pol drogi: Radom
Baby radomskiej nie widzialam.Simba, ania.g, Reni, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość