35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to jak miałaś owu i wiesz już, że na pewno była, to możesz przez 10 dni sieknąć dupka (2 dni po owu)
ja jestem zwolenniczką "nic bez wiedzy lekarza" do sierpnia nie daleko, więc możesz poczekać
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia tylko spokój nas ratuje
ja już wiem, że lutki więcej sama nie biorę bez wiedzy lekarze
nigdy w życiu nie miałam cyklu 37 dniowego! max 31
moremi, iwcia77, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
I co? To wszystko na co Was stac? Nie bylo mnie dwie godziny i tyle?
Bosz...odebralam paszporty i dowody moich dzieci. Jednak to dziwne uczucie ze sa Estonczykami
Musze im w PL wyrobic NASZE POLSKIE papiery!moremi, caffe, malgos741, Bursztyn, Sabina, Reni, SolarPolar, iwcia77, kkisia, Heretyczka, Mega, Mala79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:I co? To wszystko na co Was stac? Nie bylo mnie dwie godziny i tyle?
Bosz...odebralam paszporty i dowody moich dzieci. Jednak to dziwne uczucie ze sa Estonczykami
Musze im w PL wyrobic NASZE POLSKIE papiery!
A oni są całymi Estończykami...Simba, Bursztyn, Reni, iwcia77, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
yesenia wrote:moremi a gdzie się dokładnie leczyłaś?
malgos741, Bursztyn, Sabina, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Nie, na Ruskich (
) nie mieli szans - M nie ma obywatelstwa. Sa calkowitymi Estonczykami i beda calkowitymi Polakami, a jesli zdecyduja w wieku 18 lat wziac belgijskie obywatelstwo to beda tez calkowiymi Belgami
moremi wrote:Ale jak to? Ja myślałam, że będą półRosjanami
A oni są całymi Estończykami...moremi, Sabina, Reni, iwcia77, kkisia, Heretyczka, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No ja bym oczywiscie chciala zeby bylo goraco. Oraz zeby nie bylo goraco. Moze Ty sie wybierasz na emeryture w 2065 - ja za 5 lat
I nie podskakuj, bo nowy samochod bede miec w listopadzie. Z klimo!
troche przesadzilam z tym 2065, bede pracowac do 2060 bo lubie swoja pracemoremi, kapturnica, Sabina, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No oczywiscie, karwa bo przyjezdzamy 17ego.
W 2013 matka cale lato narzekala na upaly, mysmy tylko przyjechali, wysiadamy z samochodu - zaczyna padac. I tak przez caly urlop. Tfu w dupe psu!
i tak nie przyjedzieszSimba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:I co? To wszystko na co Was stac? Nie bylo mnie dwie godziny i tyle?
Musze im w PL wyrobic NASZE POLSKIE papiery!Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Mogo.
W Estonii to w ogole sa takie jaja, ze formalnie po ukonczeniu 18 roku musza zdecydowac czy chca miec estonskie obywatelstwo, lecz zgodnie z konstytucja i tak nie moga sie zrzec tego ktore juz i tak majaDziobak wrote:Ale jak to? Ale jak to? Moga miec podwojne obywatelstwo? A potem musza sie ktoregos zrzec?moremi, Sabina, Dziobak, iwcia77, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość