35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gorąco ma być tylko do 18
dacie radę
QUOTE=Bursztyn]
Simba, no to nie przyjedziecie bo bedzie goraco, do zobaczenia w 2065 na emeryturze
Dobra, ide konczyc pakowanie[/QUOTE]
Simba, moremi, Bursztyn, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie mogę spać! Co jest do cholery????
Nie wiem czy tajemnica tkwi w tym, ze chlop nie pachnie mlekiem i Adas sie nie wtbudza, czy sie wybudza i dalej spi, bo chlop nie reaguje ( bo sam spi)
Bry tak w ogole.
Ide dalej spac.malgos741, moremi, iwcia77, Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:
co zrobic? urlop planowy, juz terminy, a ivf sie nam przesunelo, ja dodatkowo uziemiona teraz, a ostatnie badanie ze stycznia, jak ruszymy w listopadzie, to najpierw sama pojade, on na krotko- wiadomo jak z urlopami
a kosmetyki- mnie pani z firmowego ziaji doradzila stosowac naprzemiennie:
http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?p523,ziaja-multimodeling-reduktor-pierwszych-rozowych-rozstepow-i-rozstepow-trwalych
http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?p522,ziaja-multimodeling-balsam-do-ciala-wysmuklajacy
a do tego jeszcze peeling:
http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?p525,ziaja-multimodeling-energetyzujacy-peeling-od-ciala
Zapisane! DziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:45
-
dorbie wrote:Da radę z dzieckiem, tylko wybierzcie taki termin, zeby nie było za duzych fal,bo zwariujecie. My pływaliśmy z maluchami. Hubi miał pół roku, leżał sobie i spał, Kuba miał 10 mcy, zaczynał chodzić, było git, fotelik samochodowy stał pomiędzy kojami(Sasanka, także mały jachcik) i nawet przy halsowaniu nie machało nim i spał w dzień po kilka godzin. Był 3 tyg na swoich pierwszych wakacjach. Ale pływaliśmy po Mazurach tylko
Czy mam oczekiwać, że mu przejdzie na trochę?Simba, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Kurna chata!
Najgorzej irytuje mnie to, ze znam swoj organizm i wiem ze jak ogranicze wegle i cukier oraz zwieksze ruch, to ZAWSZE dziala na chudniecie. A teraz ni chu chu. Nie wiem czy to po ciazy? Czy mi hormony sfiksowaly? Czy to wkladka? Nie wiem do czlonka!SolarPolar wrote:Simba - zycie odchudAjacych nie jest latwe. Ja zjem jedna malusia czekoladke to juz mam 1 kg do przodu. Dlugie chodzenie u mnie tez niedziala pro-minusowo- kilogramowo. No meskie pracie w zadek!Reni, moremi, Aasiula, Dziobak, Sabina, iwcia77, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Kurna chata!
Najgorzej irytuje mnie to, ze znam swoj organizm i wiem ze jak ogranicze wegle i cukier oraz zwieksze ruch, to ZAWSZE dziala na chudniecie. A teraz ni chu chu. Nie wiem czy to po ciazy? Czy mi hormony sfiksowaly? Czy to wkladka? Nie wiem do czlonka!
Ja wiem, ale Ci nie powiem..Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Andżej mógłbyś z łaski swojej przyciszyć ten dzwon! ileż można dzwonić! łeb mi zaraz odpadnie
Heretyczka, malgos741, moremi, Bursztyn, Dziobak, Sabina, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja bym oczywiscie chciala zeby bylo goraco. Oraz zeby nie bylo goraco. Moze Ty sie wybierasz na emeryture w 2065 - ja za 5 lat
I nie podskakuj, bo nowy samochod bede miec w listopadzie. Z klimo!Bursztyn wrote:Juz doczytalam o Andzejowych jajkach (was o cos poprosic....)
Mysle ze amh w tym wieku to wcale takie mikroskopijne nie jest, za oplata robia ivf przy takim, wazne ze cala reszta dziala, tak wiec Andzeju- jestem dobrej mysli.
Mala, wspolczuje szpitala i trzymam mocno kciuki zeby bylo dobrze.
Peppa, bardzo romantyczny twoj maz, u was zar jak w piecu, podoba mi sie
Aska,powodzenia u gienka
Reniek, dziekuje za zaproszenia, napewno skorzystam, przed wojna to byly czasy
Simba, no to nie przyjedziecie bo bedzie goraco, do zobaczenia w 2065 na emeryturze
Dobra, ide konczyc pakowaniemoremi, Bursztyn, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
No oczywiscie, karwa bo przyjezdzamy 17ego.
W 2013 matka cale lato narzekala na upaly, mysmy tylko przyjechali, wysiadamy z samochodu - zaczyna padac. I tak przez caly urlop. Tfu w dupe psu!Reni wrote:gorąco ma być tylko do 18
dacie radę
QUOTE=Bursztyn]
Dobra, ide konczyc pakowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 11:11
moremi, Dziobak, Sabina, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
co Ci pies zawinił!
czy miało być pisowi w dupe?
Simba wrote:No oczywiscie, karwa bo przyjezdzamy 17ego.
W 2013 matka cale lato narzekala na upaly, mysmy tylko przyjechali, wysiadamy z samochodu - zaczyna pada. I tak przez caly urlop. Tfu w dupe psu!Simba, moremi, Bursztyn, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny