35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gretka, jak to ze chuopa samego wysłałaś do Kraka? Mam prosbe - możesz przypomnieć mi nazwę tego kremu na zrobione juz rozstępy?[/QUOTE]
co zrobic? urlop planowy, juz terminy, a ivf sie nam przesunelo, ja dodatkowo uziemiona teraz, a ostatnie badanie ze stycznia, jak ruszymy w listopadzie, to najpierw sama pojade, on na krotko- wiadomo jak z urlopami
a kosmetyki- mnie pani z firmowego ziaji doradzila stosowac naprzemiennie:
http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?p523,ziaja-multimodeling-reduktor-pierwszych-rozowych-rozstepow-i-rozstepow-trwalych
http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?p522,ziaja-multimodeling-balsam-do-ciala-wysmuklajacy
a do tego jeszcze peeling:
http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?p525,ziaja-multimodeling-energetyzujacy-peeling-od-ciala
moremi, paszczakin, iwcia77, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
gretka -
SolarPolar wrote:Simba - zycie odchudAjacych nie jest latwe. Ja zjem jedna malusia czekoladke to juz mam 1 kg do przodu. Dlugie chodzenie u mnie tez niedziala pro-minusowo- kilogramowo. No meskie pracie w zadek!
znam bol tycia z powietrza...ech....
przez 6 mcy schudlam 5 kg na diecie z niskim Ig i plus metformina
teraz jeszcze - 3- wynik diety bulionowo- bananowo-jogurtowej- ciekawe jak szybko wroca......
dodam ze lipiec praca fizyczna- ostro zadna silka by mnie nie zmusila do takiego wysilku- i co - nic!!!!Sabina, moremi, Simba, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
Bry dziewczynki
ale upał... a ja wolne
Mala79, Aasiula, dorbie, Sabina, iwcia77, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzien dobry chociaz wcale niej jest dla mnie dobry pisze lewa reka prawej nie czuje jest zdretwiala razem z gira dokustykalam sie do tel zadzwonilam do lekarza a on co ze mam rie pojawic w szpitalu chyba mam juz dosyc tego wszystkiego o!
Hera bedzie jajo jak ta lala! Nie ma innej opcji
Kapta naciesz sie malzem to normalne przy takim systemie Jego pracy
Morka Ty juz daj spokoj tym olowkom bo jeszcze troche to lasow zabraknie na ich otoczke:-P
Asiula powodzenia u nowego gina
Burszta udanego lotu bo za bardzo nie wiem jak to napisac i owocnych badan
Wiecej nie pamietam na teraz musze sie najesc i wziasc leki wrrAasiula, Sabina, Bursztyn, Simba, iwcia77, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:To na plażę?
moremi, dorbie, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:Morek, a nie byłabyś się mieć pelzaka na jachcie?
kapok i szelki zdają egzamin. Znajomi już z trzymiesięcznym dzieckiem pływali. Teraz chłopiec ma 5 lat i nadal pływa
Sabina, dorbie, malgos741, Reni, Aasiula, paszczakin, Simba, iwcia77, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:To już opracowane - nie my pierwsi
kapok i szelki zdają egzamin. Znajomi już z trzymiesięcznym dzieckiem pływali. Teraz chłopiec ma 5 lat i nadal pływa
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
polecam przed wypłynięciem w rejs obejrzeć
http://www.filmweb.pl/film/Ocean+strachu+2-2006-343872
na podkładzie zostaje tylko niemowle
paszczakin wrote:Morek, a nie byłabyś się mieć pelzaka na jachcie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:24
moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry,normalnie was zaniedbuje
nie mam siły czytać nawet,niedobrze...
Ostatnio tylko sie śmigamy z moim,kurde mam nacisk na mózgu czy nna punkt g? Jesli takowy jest bo są spory na ten temat. Chłodu życze,aa ja na basenie właśnie.moremi, malgos741, Aasiula, Bursztyn, Sabina, paszczakin, iwcia77, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Da radę z dzieckiem, tylko wybierzcie taki termin, zeby nie było za duzych fal,bo zwariujecie. My pływaliśmy z maluchami. Hubi miał pół roku, leżał sobie i spał, Kuba miał 10 mcy, zaczynał chodzić, było git, fotelik samochodowy stał pomiędzy kojami(Sasanka, także mały jachcik) i nawet przy halsowaniu nie machało nim i spał w dzień po kilka godzin. Był 3 tyg na swoich pierwszych wakacjach. Ale pływaliśmy po Mazurach tylko
Była czapka z daszkiem, okulary, a oczy mi łzawią. Chyba jednak trzeba będzie do okulisty się wybrać.Aasiula, peppapig, Sabina, malgos741, iwcia77, ania.g, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAaa chicałam tylko sie pochwalić,brzydka ja!
Że w łikend w jakimś miłosnym uniesieniu mój chłop gładzi mi włosy,buzi i mówi..jakaś ty ładna...
Boszee no i chodze jak naćpana od tej pory,oh ah jak mi dobrzeBursztyn, Sabina, malgos741, Reni, paszczakin, caffe, Dziobak, Simba, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz doczytalam o Andzejowych jajkach (was o cos poprosic....)
Mysle ze amh w tym wieku to wcale takie mikroskopijne nie jest, za oplata robia ivf przy takim, wazne ze cala reszta dziala, tak wiec Andzeju- jestem dobrej mysli.
Mala, wspolczuje szpitala i trzymam mocno kciuki zeby bylo dobrze.
Peppa, bardzo romantyczny twoj maz, u was zar jak w piecu, podoba mi sie
Aska,powodzenia u gienka
Reniek, dziekuje za zaproszenia, napewno skorzystam, przed wojna to byly czasy
Simba, no to nie przyjedziecie bo bedzie goraco, do zobaczenia w 2065 na emeryturze
Dobra, ide konczyc pakowanieAasiula, Sabina, Reni, Dziobak, malgos741, Simba, moremi, iwcia77, kkisia, Mala79, Heretyczka lubią tę wiadomość