35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry! Wacia co z Toba ?A liczyłaś baranki ???
Miłego bzdźiągwy dnia. Obiecuje ,że jak małżon pojedzie w sobote będe sie udzielać wiecej.
Mua dla wszystkichAasiula, moremi, kkisia, Simba, Mega, Mala79, malgos741, Bursztyn, macduska lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wacia a moze ty w ciazy jestes
Milego dnia , jutro pedze do ginki poleconej przez Dorbie
Moze jakas stymulacje zapoda , trzymajcie kciukidorbie, moremi, kkisia, Simba, Mega, gretka, Mala79, malgos741, Bursztyn, iwcia77, Niuta, macduska, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzbry
Znowu się spoznie. Trudno. Musiałam się zatrzymać i podpisać się pod petycją, o nie finansowaniu religii w szkołach z publicznych pieniędzy. Tak sobie myślę, że to sprawa przegrana, bo sekta dochodzi do władzy i pingwiny robią ludziom wodę z mózgu, ale co tam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:15
dorbie, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, Simba, Mega, gretka, paszczakin, SolarPolar, Mala79, malgos741, Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, Sonya lubią tę wiadomość
-
W ogóle po wczorajszych wieczornych wiadomościach stwierdzam..
do kościołów, na misję zajmować się biednymi, chorymi i potrzebującym. Won z polityki
Zabrać kasę państwową niech się utrzymują z datków.
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:43
moremi, kapturnica, Sabina, Simba, Mega, paszczakin, SolarPolar, malgos741, peppapig, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jesteś!
Jak było? Opowiedz jak będzie dzień dobry.
Bry
Co tu opowiadać? Żar z nieba, mimo kremów z filtrami 50 co godzinę zjarałam sobie nawet małżowiny uszne. Wiatru nie było, ale codziennie ambitnie stawialiśmy żagle. Chłodziliśmy się w jeziorze (na linieza jachtem). Towarzystwo superszatańskie bliźnięta namalowały nam laurki i powiedziały, że będą za nami tęsknić.
Zobaczymy jak będziemy sobie z Toto radzić i jeżeli będzie ok, to za rok w tym towarzystwie może do Grecji wyskoczymy. Upatrzylismy już sobie jacht dwa razy większy, z pełnym wyposażeniem. Da radę z dzieckiem.
Idę nadrabiać.
Ps. W ciągu 4 dni widziałam jedną ciężarną. W lustrzekkisia, Aasiula, kapturnica, Reni, Sabina, Simba, Mega, Margolcia88, paszczakin, SolarPolar, Mala79, dorbie, malgos741, peppapig, Bursztyn, Dziobak, iwcia77, Niuta, macduska, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBry
Dzis mam dyzur
Pilnuje corki brata
I robilam jej placki ziemniaczane na sniadanie bo chciala
Chyba zle ze mnaReni, Sabina, moremi, Mega, gretka, SolarPolar, Mala79, malgos741, peppapig, Bursztyn, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Poplyncie do Sztynortu. Tam zawsze sie cos dzieje
Fajnie było w Ogonkach.
Reni, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:Co z ksiondzem naszym? Ma te jaja?
jest pecherzyk 1,6
za dwa dni podobno owulka
hormony w normie, progesteron troche niski , znowu dzis pobierał krew, mam dzwonic jutro po wynik jak dalej bedzie niski to mi da tablety
AMH 0,50moremi, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, ania.g, Sabina, SolarPolar, Mala79, malgos741, peppapig, Bursztyn, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
ooo jejuśku uwielbiam Ogonki byłam tam 2 razy na obozie sportowym ze studiów. Tam też uczyliśmy się żeglować.moremi wrote:Byliśmy. Nie nasze klimaty. Szanty "Biały miś", "Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka" i inne. Schodzi na psy ten Sztynort. Za to jedzenie dobre
Fajnie było w Ogonkach.
kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hera AMH chyba niskie
coś wspominałaś o ivf jak się nie uda normalnie
ale chyba przy takim nie robią?
no nic zaciskam wedżajnę tzn keglam niech się znosi złote jajoHeretyczka, Mega, ania.g, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Hera AMH chyba niskie
coś wspominałaś o ivf jak się nie uda normalnie
ale chyba przy takim nie robią?
no nic zaciskam wedżajnę tzn keglam niech się znosi złote jajo
Renek u nad robia ale komercyjnie
Na nfz za niskimoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:57 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:44
Reni, Mega, moremi, kkisia, Sabina, SolarPolar, malgos741, Bursztyn, caffe, Dziobak, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A przepisal Ci cos na ten niski prog?Heretyczka wrote:jest pecherzyk 1,6
za dwa dni podobno owulka
hormony w normie, progesteron troche niski , znowu dzis pobierał krew, mam dzwonic jutro po wynik jak dalej bedzie niski to mi da tablety
AMH 0,50