X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 03:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Count_Sheep.gif

moremi, kkisia, Simba, Mega, malgos741, iwcia77, Sonya lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry! Wacia co z Toba ?A liczyłaś baranki ???
    Miłego bzdźiągwy dnia. Obiecuje ,że jak małżon pojedzie w sobote będe sie udzielać wiecej.
    Mua dla wszystkich <3

Aasiula, moremi, kkisia, Simba, Mega, Mala79, malgos741, Bursztyn, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Wacia a moze ty w ciazy jestes :)
    Milego dnia , jutro pedze do ginki poleconej przez Dorbie
    Moze jakas stymulacje zapoda , trzymajcie kciuki :)

dorbie, moremi, kkisia, Simba, Mega, gretka, Mala79, malgos741, Bursztyn, iwcia77, Niuta, macduska, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Wacia, co z tym spaniem. Może jakaś seksa na dobranoc to odrazu lepiej się zasypia ;)
    Czekam aż nasz ksiondz nam się tu wyspowiada.

Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Mala79, Bursztyn, macduska lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzindybry Wiedzmy. W ten upalny dzien zycze chlodnych pomieszczen. Obecna.

Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Mala79, Bursztyn, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry
    Znowu się spoznie. Trudno. Musiałam się zatrzymać i podpisać się pod petycją, o nie finansowaniu religii w szkołach z publicznych pieniędzy. Tak sobie myślę, że to sprawa przegrana, bo sekta dochodzi do władzy i pingwiny robią ludziom wodę z mózgu, ale co tam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:15

dorbie, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, Simba, Mega, gretka, paszczakin, SolarPolar, Mala79, malgos741, Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, Sonya lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle po wczorajszych wieczornych wiadomościach stwierdzam..
    do kościołów, na misję zajmować się biednymi, chorymi i potrzebującym. Won z polityki
    Zabrać kasę państwową niech się utrzymują z datków.

"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
    forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:43

moremi, kapturnica, Sabina, Simba, Mega, paszczakin, SolarPolar, malgos741, peppapig, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z ksiondzem naszym? Ma te jaja?

Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Jesteś! :-D
    Jak było? Opowiedz jak będzie dzień dobry.

Bry :-)
    Co tu opowiadać? Żar z nieba, mimo kremów z filtrami 50 co godzinę zjarałam sobie nawet małżowiny uszne. Wiatru nie było, ale codziennie ambitnie stawialiśmy żagle. Chłodziliśmy się w jeziorze (na linieza jachtem). Towarzystwo super :-) szatańskie bliźnięta namalowały nam laurki i powiedziały, że będą za nami tęsknić.
    Zobaczymy jak będziemy sobie z Toto radzić i jeżeli będzie ok, to za rok w tym towarzystwie może do Grecji wyskoczymy. Upatrzylismy już sobie jacht dwa razy większy, z pełnym wyposażeniem. Da radę z dzieckiem.
    Idę nadrabiać.
    Ps. W ciągu 4 dni widziałam jedną ciężarną. W lustrze ;-)

kkisia, Aasiula, kapturnica, Reni, Sabina, Simba, Mega, Margolcia88, paszczakin, SolarPolar, Mala79, dorbie, malgos741, peppapig, Bursztyn, Dziobak, iwcia77, Niuta, macduska, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Dzis mam dyzur
    Pilnuje corki brata :)
    I robilam jej placki ziemniaczane na sniadanie bo chciala
    Chyba zle ze mna ;)

Reni, Sabina, moremi, Mega, gretka, SolarPolar, Mala79, malgos741, peppapig, Bursztyn, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ksiondz ma zawsze jaja ;)

Heretyczka, moremi, kkisia, Aasiula, peppapig, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Poplyncie do Sztynortu. Tam zawsze sie cos dzieje :-)
    Byliśmy. Nie nasze klimaty. Szanty "Biały miś", "Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka" i inne. Schodzi na psy ten Sztynort. Za to jedzenie dobre :-) Fajnie było w Ogonkach.

Reni, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

jest pecherzyk 1,6
    za dwa dni podobno owulka
    hormony w normie, progesteron troche niski , znowu dzis pobierał krew, mam dzwonic jutro po wynik jak dalej bedzie niski to mi da tablety

AMH 0,50

moremi, Simba, kkisia, Aasiula, Mega, ania.g, Sabina, SolarPolar, Mala79, malgos741, peppapig, Bursztyn, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo jejuśku uwielbiam Ogonki byłam tam 2 razy na obozie sportowym ze studiów. Tam też uczyliśmy się żeglować.
    moremi wrote:
    Byliśmy. Nie nasze klimaty. Szanty "Biały miś", "Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka" i inne. Schodzi na psy ten Sztynort. Za to jedzenie dobre :-) Fajnie było w Ogonkach.

kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym ledwo na oczy widze mały szaleje od 5 rano

Reni, kkisia, Simba, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera AMH chyba niskie :-/
    coś wspominałaś o ivf jak się nie uda normalnie
    ale chyba przy takim nie robią?

no nic zaciskam wedżajnę tzn keglam niech się znosi złote jajo

Heretyczka, Mega, ania.g, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hera AMH chyba niskie :-/
    coś wspominałaś o ivf jak się nie uda normalnie
    ale chyba przy takim nie robią?

no nic zaciskam wedżajnę tzn keglam niech się znosi złote jajo

Renek u nad robia ale komercyjnie
    Na nfz za niski

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ok rozumiem
    tak mi się własnie wydawało, że komercyjnie jadą z koksem

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:57 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:44

Reni, Mega, moremi, kkisia, Sabina, SolarPolar, malgos741, Bursztyn, caffe, Dziobak, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przepisal Ci cos na ten niski prog?
    Heretyczka wrote:
    jest pecherzyk 1,6
    za dwa dni podobno owulka
    hormony w normie, progesteron troche niski , znowu dzis pobierał krew, mam dzwonic jutro po wynik jak dalej bedzie niski to mi da tablety

AMH 0,50

a8vSp1.png
‹‹ 10722 10723 10724 10725 10726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ