35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:O tej godzinie o magnesach??? tu powinno sie rozmawiac o filmach dla doroslych, a nie takie....nudy
ksiadz powinien stanowczo cos z tym zrobic
ide spac
jedyne moje rozrywki to kupy, papki, cycek i tak w kolko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 00:25
Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oj a ja zapomnialam ze jeszcze jest cos takiego jak sex...daj spokoj ja od seksu stronie , do tego pic nie moge..normalnie piiiiii jak w radzieckim czolgu...
jedyne moje rozrywki to kupy, papki, cycek i tak w kolko...
przesrane....iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:e tam nie ma Reni ani Morki- tylko one uzywaja przemocy
Jutro nowa partia ołówków. Dzisiaj dobranoc.iwcia77, Bursztyn, ComeToMeBaby, Reni, kkisia, Simba, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:dlaczego nie ma sexu?
przesrane....dorbie, Dziobak lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:duzo by opowiadac...na razie sex boli...poza tym jakos mnie niezbyt interesuje...hurmony ponoc tak dzialaja ..wina karmienia cyckiem, zmeczenie i ogolny rozpizdziel emocjonalno-hurmonalny...ponoc mija ...
to moze juz wystarczy tego karmienia?
mam nadzieje ze Ci minie, chodzicie dalej do psycho?iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:oj, to juz dlugo boli
to moze juz wystarczy tego karmienia?
mam nadzieje ze Ci minie, chodzicie dalej do psycho?
juz sie nie moge doczekac! brakuje mi tych sesji czuje sie po nich tak pozytywnie nastawiona, pelna nadzieii..Alojz tez sie robi milszyBursztyn, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, moremi, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:teraz jest przerwa wakacyjna ale kartoteka zalozona i od wrzesnia znowu zaczynamy
juz sie nie moge doczekac! brakuje mi tych sesji czuje sie po nich tak pozytywnie nastawiona, pelna nadzieii..Alojz tez sie robi milszyiwcia77, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny