35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Hera AMH chyba niskie
coś wspominałaś o ivf jak się nie uda normalnie
ale chyba przy takim nie robią?
no nic zaciskam wedżajnę tzn keglam niech się znosi złote jajo
gin powiedziałam ze wyniki mam niezłe...hmm niewiem co miał na mysliSimba, Mega, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A przepisal Ci cos na ten niski prog?
Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
no to jak tak gin powiedział, to tego się trzymajmy
idę po dziennik i śledzia wędzonego przywiezionego z nad morza
bende go zjadł!Simba, Heretyczka, moremi, kkisia, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dzien dobry drogie parafianki
Andzej, mam nadzieje, ze sie tam za Twoje jajca wezno.
Aasiula - powodzenia u ginki
Bursztyn dobrego odlotu na ten lot. Ja sie jeszcze chcialam ustosunkowac, ze tak ladnie powiem, do naszej wizyty w Kraku. Sprawa jest prosta - wszystko zalezy od pogody (chcialam zauwazyc ze nasza pogodynka ma spore zaleglosci w temacie). Nie mamy klimy w samochodzie...tak to jest jak sie dostanie samochod sluzbowy po murzynie...
Jesli beda upaly - siedzimy w Lublinie, jesli nie, wybierzemy sie do Kraka.
Co ja tam jeszcze mialam?
Aaaaa ja tez chce do Grecji za rok na jacht - moze potrzebujecie kolejnej pary blizniakow?
Ehhh...
No musze ponarzekac, musze no!
Codziennie chodzimy z twixami na spacer wokol jeziorka - wg endomondo to jest 5km, teren pofaldowany. Zrobilismy juz kilka razy z M eksperyment wazenia sie przed i po spacerze. M za kazdym razem wazyl 400-500 gr mniej po spacerze. A ja? Kurwa 500 gr wiecej!!! Dziekuje za uwage. Ide sobie wstawic gume do dzinsow.
Simba lubi tę wiadomość
-
bry:-) pije dzisiaj 1 kawe od 6 dni alez smakuje
Amh Hery niezle jak na wiek- niejedna 30tka ma nizsze
ja wczoraj chlopa umawialam na badanie (jest w pl- nie bylo latwo okres urlopowy i jeszcze niemobilny i nie zna Kraka- mam nadzieje ze sie nie zgubi
kkisia, Sabina, moremi, ania.g, Heretyczka, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
Ewka, niech się jajko sprawi.
Asiula, powodzenia.
Gretka, jak to ze chuopa samego wysłałaś do Kraka? Mam prosbe - możesz przypomnieć mi nazwę tego kremu na zrobione juz rozstępy?Aasiula, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ehhh...
No musze ponarzekac, musze no!
Codziennie chodzimy z twixami na spacer wokol jeziorka - wg endomondo to jest 5km, teren pofaldowany. Zrobilismy juz kilka razy z M eksperyment wazenia sie przed i po spacerze. M za kazdym razem wazyl 400-500 gr mniej po spacerze. A ja? Kurwa 500 gr wiecej!!! Dziekuje za uwage. Ide sobie wstawic gume do dzinsow.
Zasysasz jego kilogramy. Równowaga w przyrodzie musi być
Musisz zabierać ze sobą kogoś ze skłonnością do tycia, wtedy Twoje kg przejdą na ta osobę..
moremi, Sabina, Simba, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ewa a jakie wyszlo fsh, lh i estradiol - badali Ci. Dorbi ma nizsze amh i popatrz jaka plodna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 09:50
ania.g, gretka, Sabina, Bursztyn, Heretyczka, iwcia77, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Co tu opowiadać? Żar z nieba, mimo kremów z filtrami 50 co godzinę zjarałam sobie nawet małżowiny uszne. Wiatru nie było, ale codziennie ambitnie stawialiśmy żagle. Chłodziliśmy się w jeziorze (na linieza jachtem). Towarzystwo superszatańskie bliźnięta namalowały nam laurki i powiedziały, że będą za nami tęsknić.
Zobaczymy jak będziemy sobie z Toto radzić i jeżeli będzie ok, to za rok w tym towarzystwie może do Grecji wyskoczymy. Upatrzylismy już sobie jacht dwa razy większy, z pełnym wyposażeniem. Da radę z dzieckiem.
Idę nadrabiać.
Ps. W ciągu 4 dni widziałam jedną ciężarną. W lustrzemoremi, Simba, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość