35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Byliśmy. Nie nasze klimaty. Szanty "Biały miś", "Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka" i inne. Schodzi na psy ten Sztynort. Za to jedzenie dobre
Fajnie było w Ogonkach.
Nie trafiliscie na szanty w Sztynorcie? Szkoda. Do Ogonek mam pewne zastrzezenia, choc nie powinnam, bo to osrodek znajomych. Ale ilosc zeglarzy ich w tym roku przerosla
Chyba, ze nie masz na mysli Ognistego ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:38
Zofia8
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jak na razie 33 stopnie w cieniu. W pokoju mam sliczna kolezanke, ktora nie toleruje klimy i mowi ze przy 35 stopniach dopiero sie rozkreca. I jak tu byc mila i kolezenska. Na szczescie niedlugo sie wyprowadza ale niedlugo nie bedzie takich ulalow. Ja juz przy 25 nie mysle tylko usypiam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 14:14
Simba, kkisia, SolarPolar, Mega, moremi, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobra dobra - nie sprowokujesz mnie
A tak swoja droga - do Lublina jest tyle samo kilometrow! Nas jest wiecej! Jak do higienistki to wszyskie nad morze jechaly
Ja przyjadę jakby co....iwcia77, Simba, Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
a u mnie jak u Paszczy- Ivo usiedzi 10 min przy jednym zajeciu, spac nie ma mowy..ewentualnie pol godzinna drzemka po obiedzie a wieczorem ...ryk na cale osiedle ze dziecko chca polozyc do lozka
..po prostu Ivo wie , ze zyje w interesujacym swiecie i nie chce niczego przegapic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 14:39
Simba, kkisia, Mega, Sabina, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Musisz zaczac puszczac jej baki - wtedy na pewno temperatura wzrosnie. Wiecej rzodkiewek, Polar, wiecej rzodkiewekSolarPolar wrote:Jak na razie 33 stopnie w cieniu. W pokoju mam sliczna kolezanke, ktora nie toleruje klimy i mowi ze przy 35 stopniach dopiero sie rozkreca. I jak tu byc mila i kolezenska. Na szczescie niedlugo sie wyprowadza ale niedlugo nie bedzie takich ulalow. Ja juz przy 25 nie mysle tylko usypiam .
iwcia77, Reni, kkisia, SolarPolar, Mega, Sabina, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny