35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia ja pierdole
ale co zemdlała? upał? przytomna?
szybko przyjechali?
Iwcia spokojnie. Lekarze się nią zajeli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 14:29
krycha.stara, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:iwcia ja pierdole
ale co zemdlała? upał? przytomna?
szybko przyjechali?
Iwcia spokojnie. Lekarze się nią zajeli.
Sabina, moremi, Dziobak, macduska, kkisia, Arwena, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
teraz ivo spi , wiec moge wiecej opowiedziec.
dzieki dziewczyny ale ja tu nawet nie mam komu sie wyzalic..moglam tylko tesciowej..na Alojza tez ...martwie sie strasznie , ale dzis widzialam Alojza po raz pierwszy jak czule mowil do mamy..a on jak wiecie- bardzo na dystans do niej jest ustosunkowany..ta akcja tez mnie wzruszyla...Reni, moremi, caffe, Dziobak, ania.g, SolarPolar, macduska, kkisia, Arwena, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Myślisz ?? Bo ja mam wrażenie ,że kurwa w Pl Afryka dzika . Pierdole już nigdy nie będe narzekac na zime!!
kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
szykowalam obiad w kuchni, tesciowa byla z Ivo w sypialni i go usypiala , Ivo zasnal a ona zaczela sie dziwnie zachowywac...bawic jego miskiem, wolalam ja do stolu , bo obiadl stygl chyba 10 razy i nie przychodzila , wiec stanelam w drzwiach i zaczelam ja obserwowac, ona jakby wogole nieobecna, zaczela obsesyjnie glaskac poduszki wokolo Ivo, i ugniatac go ( pomyslalm , ze cos jest nie tak , bo przeciez widzi ze ivo spi a ona sie zachowywala tak jakby go chciala obudzic) , potem tak juz agresywniej naciskala mu na brzuszek i sie nad nim pochylila i w tym momencie zaczela sie trzasc, zesztywniala, wiec ja ja znad Ivo na podloge do pozycji bocznej ustalonej, i za telefon. przyjechali w 10 min za nimi alojz, wypytali o szczegoly chyba pol godziny przy niej siedzieli no i zabarli do szpitala.
ps na moje pytania " czy wszystko ok, czy sie dobrze czula" uslyszalam ciche tak ale takie nieobecne i oczy jakby w obledzie- to bylo jak sie misiem bawila...
jestem w szoku....Dziobak lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Aasiula, mów o której ta wizyta. Będziemy trzymać kciuki. Oby lekarz znalazł pomysł na Ciebie
A witki mi lataja jak kurwa przed matura
JA pierdole czemu TAK sie stresujeiwcia77, moremi, kapturnica, Heretyczka, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Iwcia jesteś dzielna. Poważnie. Brawo za szybką i prawidłową reakcję. Pewnie jej życie uratowałaś.
Uspokój się już. Pewnie niedługo zadzwoni Alojz, a teściowa szybko z tego wyjdzie.iwcia77, kapturnica, Bliska 77, SolarPolar, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!