35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Iwcia,ups te upały...współczuję
Mam prośbę moglabys zerknąć na moje próby watrobowe? Wyszły podwyższone
Aspat 226 norma do 38 alat 574 norma do 41 bilirubina 14 norma do 20.. czy to oznacza szpital?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 18:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:pepecia ale ja sie nie znam na watrobie ..., sorki ale nie potrafie ci pomoc w interpretacji wynikow
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:tesciowa miala TIA, przewiezli ja na neurochirurgie , bedzie pod obserwacja kilka dni
No i oby sie to juz nie powtorzylo, w zadnej postaci.moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:bosze!!!!!!!!! dziewczyny1111111111111111
moja tesciowa dostala wylewu u nas w domu !!!!!!!!!!!wlasnie pojechala karetka do szpitala a ja rycze jak gupia , nie moge sie uspokoic ...iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ojojoj, nadgoniłam. Kurczę, Iwcia, wygląda na to, że będzie dobrze, trzymam kciuki. Ale co się stresu najadłaś to twoje.
A ja dziś wyprasowałam dwie chmielowe koszulki oraz ekskluzywną białą sangrię i powiem wam, że mnie lekko trzepło przy tych temperaturach, a m, który nie pił bo prowadził, twierdzi, że mam niezłe wyziewy... Hyhyhy no to staram się do niego nie gadaćszorowanie zębów i płyn do płukania nie pomogły. No trudno. Co zrobię. Mogę mu dać najwyżej coś przeprasować
iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wiedźmy!
Iwcia - gratuluję opanowania i trzeźwości umysłu! Oby dobrze się skończyło.
Kometa - baw się dobrze na panieńskim. I nie przeżywaj jak coś pójdzie nie tak. W końcu to tylko impreza z koleżankami.
Pepa- mam nadzieję, ze już się skontaktowałaś z lekarzem. Jeśli nie to marsz na IP!
U mnie goście. Brakuje już miejsc do spania. Porozstawiane wszędzie torby z ubraniami doprowadzają mnie do szału. Drugi dzień służę za kierowcę i obwożę towarzyatwo po okolicznych miasteczkach. Jeszcze tylko dwa dni! W sumie nie jest tak źle...
Pozdrawiam ozięble!
ComeToMeBaby, kkisia, moremi, ania.g, iwcia77, malgos741, Dziobak, Aasiula, Mega, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
I w ogóle mam teraz wszystkowdupiemiejstwo... Rozebrałam się do rosołu (nie Bisca, nie do tego), bo w mieszkaniu Afryka, i tak siedzę przed tv, z nogami zarzuconymi na ławę, popijając kawę. I chyba dziś dużo więcej nie zrobię
moremi, Heretyczka, Aasiula, Mega, krycha.stara, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam wiedźmy!
Iwcia - gratuluję opanowania i trzeźwości umysłu! Oby dobrze się skończyło.
Kometa - baw się dobrze na panieńskim. I nie przeżywaj jak coś pójdzie nie tak. W końcu to tylko impreza z koleżankami.
Pepa- mam nadzieję, ze już się skontaktowałaś z lekarzem. Jeśli nie to marsz na IP!
U mnie goście. Brakuje już miejsc do spania. Porozstawiane wszędzie torby z ubraniami doprowadzają mnie do szału. Drugi dzień służę za kierowcę i obwożę towarzyatwo po okolicznych miasteczkach. Jeszcze tylko dwa dni! W sumie nie jest tak źle...
Pozdrawiam ozięble!
Ale z tym pozdrawiam ozieble to masz na myśli, że życzysz nam ciut lzejszego klimatu, a nie to, że nas nie lubisz?tak tylko bym chciała uściślić...
macduska, moremi, ania.g, iwcia77, kkisia, malgos741, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Fenkz.
Ale z tym pozdrawiam ozieble to masz na myśli, że życzysz nam ciut lzejszego klimatu, a nie to, że nas nie lubisz?tak tylko bym chciała uściślić...
Piątka z interpretacji tekstu!ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość