X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy przy tych lekach mizna leciutko poprasowac :)

moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A czy przy tych lekach mizna leciutko poprasowac :)
    nie

moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie
    No jak nie , kurwa a taka mialam ochote na winko :-/

iwcia77, krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie
    Jakie nie? Czerwoną wytrawną sukienkę można. Byle z umiarem.

Aasiula, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No jak nie , kurwa a taka mialam ochote na winko :-/
    mysle ze każdy alkohol i tabletki to porazka

Reni, krycha.stara lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Udar mozna latwo rozpoznac. Kaze sie osobie zrobic 3 rzeczy: usmiechnac, podniesc ramiona do gory, powiedziec pelne zdanie. Jesli tego nie udaje sie zrobic natychmiast dzwonimy po pogotowie.
    Moja corka jest wyszkolona w tym temacie, obudzona w nocy bedzie wiedziala jak sprawdzic, czy mamy do czynienia z udarem. :-)

nie zawsze to się sprawdza moja mama wszystkie te polecenia wykonała prawidłowo i ratownicy zawieźli ją do szpitala w którym nie leczy się udarów chociaż ja to sugerowałam po zachowaniu,dopiero po tomografie jak stwierdzono krwotok to do własciwego szpitala pojechała.

Heretyczka, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry Asiula, taki klimat ;)

Aasiula, krycha.stara lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia dobrze że wszystko jest ok i nie był to właściwy udar u mojej mamy jest jak na stan po wylewie dość dobrze.
    Niestety nie będzie mogła z mała zostawać i od września do żłobka startujemy.

Heretyczka, Dziobak, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    nie zawsze to się sprawdza moja mama wszystkie te polecenia wykonała prawidłowo i ratownicy zawieźli ją do szpitala w którym nie leczy się udarów chociaż ja to sugerowałam po zachowaniu,dopiero po tomografie jak stwierdzono krwotok to do własciwego szpitala pojechała.
    No to kiszka, ale moze dlatego, ze udar byl wczesnie wylapany. Z jakiegos powodu zrobili jednak TK. Dobrze, ze mamie juz lepiej!

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Doczytałam
    Lepiej późno niż wcale ;)

Iwcia, jesteś superłumen. Alojz pomnik Ci wisi.
    Asiula, się przystymulujesz i będzie si!

U mnie dziś dzień szalony był. Monty pyton to mało, Belgia trzyma poziom. W natłoku zajęć byliśmy reklamować lodówkę. Juz jak stałam w obsłudze klienta, to napisalam do M, że jakaś z letka tepa dzida mnie obsługuje. Pokazałam jej fakturę, zdjęcie pęknięcia, a ta się mnie pyta, czy mam "produkt" ze sobą. Mówię babie:to 1,5metrowa lodówka, czy myśli pani, że noszę ze sobą lodówkę?
    Poszła, pogledzila z innymi, wraca, mowi:trza przywieźć, zeby zobaczyli i ocenili. Zapytalam, czy serio mówi, bo to LODÓWKA, ale powiedziała, że tak. Ok. Dziwne, ale w tym kraju wiele rzeczy jest dziwnych.
    Zaszczepilismy dziecko, zapisalismy do żłoba, kimnal się chwilę w domu, wykrecilismy lodowe z zabudowy, do samochodu i jedziemy.
    Dzidy nie było (całe jej szczęście), a jej kolega zrobił wielkie oczy, jak mu powiedziałam, po co ta lodówka. No i oczywiście, że to nie tak, że trzeba zadzwonić i technik przyjedzie. No to po opier..leniu ich z góry na dół, zabraliśmy lodówkę do domu ;) Taka fajna przejażdżka ;)
    Pan dal nam 4 kupony na obiad w ich restauracji mimo mojego komentarza, zeby nie był smieszny. Strasznie mnie to, ku..wa, usatysfakcjonowalo, bo przecież przejażdżki z lodówka to sama frajda! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:27

Mega, Dziobak, macduska, Heretyczka, moremi, iwcia77, peppapig, ania.g, Aasiula, kapturnica, Reni, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam, ja lekkie prasowanie uskuteczniam ;) Warka radler tylko 2 % ma :)
    Aaaa i postanowiłam na urlopie odłożyć termometr, a co! Tez mi sie coś od zycia nalezy ;)
    Dobranoc drogie panie :)

Heretyczka, paszczakin, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrwa, mnie się coś po porodzie popierdoliło. Włosy mi się zaczęły kręcić. Nad szyją z tyłu mam 3 loczki o.O

moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kapturnica, Dziobak, Mega, kkisia, Reni, Simba, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na koniec dnia, Adam dostał gorączki po szczepieniu, dozownik syropu przeciwgoraczkowego się zdezintegrowal, a ja w tym zamieszaniu zawiesiłam się i miałam problem w przeliczeniu dawki z mg/kg dziecka na ml. Kto ku..wa podaje dawkę w mg w syropie? Znaczy jak mi się mózg odwiesil, to nie było to trudne, ale w pośpiechu, jak dzidz leżał na kanapie plackiem, jak nacpany, z 40 stopniami to jakoś mi to ciężko szło :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:34

Simba lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Qrwa, mnie się coś po porodzie popierdoliło. Włosy mi się zaczęły kręcić. Nad szyją z tyłu mam 3 loczki o.O
    przestań nosić męża na barana ;)

paszczakin, caffe, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza :-D Myślałam, że tylko mi się takie rzeczy przytrafiają!

paszczakin, moremi, iwcia77, ania.g, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    przestań nosić męża na barana ;)
    Myślisz, że to za sprawą jego lokówki? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:38

moremi, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem dobranoc moje drogie. Jutro może, ja wiem, wezmę pralkę na spacer. Albo zmywarkę do teatru.. A potem wszyscy pojedziemy na klopsy z konia do Ikea. Trzeba mieć jakieś rozrywki w życiu..

Heretyczka, caffe, macduska, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, Dziobak, Mega, kkisia, Reni, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Paszcza :-D Myślałam, że tylko mi się takie rzeczy przytrafiają!
    Aaaa, Duska, aż nie chce mi się myśleć, co by się Tobie przydarzalo, jakbyś mieszkała w BE. ;)

macduska, moremi, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, Reni, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zatem dobranoc moje drogie. Jutro może, ja wiem, wezmę pralkę na spacer. Albo zmywarkę do teatru.. A potem wszyscy pojedziemy na klopsy z konia do Ikea. Trzeba mieć jakieś rozrywki w życiu..
    lepiej wez męża do łózka

moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Myślisz, że to za sprawą jego lokówki? ;)
    jak nie jak tak

caffe lubi tę wiadomość

‹‹ 10739 10740 10741 10742 10743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ