35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Udar mozna latwo rozpoznac. Kaze sie osobie zrobic 3 rzeczy: usmiechnac, podniesc ramiona do gory, powiedziec pelne zdanie. Jesli tego nie udaje sie zrobic natychmiast dzwonimy po pogotowie.
Moja corka jest wyszkolona w tym temacie, obudzona w nocy bedzie wiedziala jak sprawdzic, czy mamy do czynienia z udarem.
nie zawsze to się sprawdza moja mama wszystkie te polecenia wykonała prawidłowo i ratownicy zawieźli ją do szpitala w którym nie leczy się udarów chociaż ja to sugerowałam po zachowaniu,dopiero po tomografie jak stwierdzono krwotok to do własciwego szpitala pojechała.Heretyczka, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwcia dobrze że wszystko jest ok i nie był to właściwy udar u mojej mamy jest jak na stan po wylewie dość dobrze.
Niestety nie będzie mogła z mała zostawać i od września do żłobka startujemy.Heretyczka, Dziobak, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:nie zawsze to się sprawdza moja mama wszystkie te polecenia wykonała prawidłowo i ratownicy zawieźli ją do szpitala w którym nie leczy się udarów chociaż ja to sugerowałam po zachowaniu,dopiero po tomografie jak stwierdzono krwotok to do własciwego szpitala pojechała.
-
Witam się i ja. Doczytałam
Lepiej późno niż wcale
Iwcia, jesteś superłumen. Alojz pomnik Ci wisi.
Asiula, się przystymulujesz i będzie si!
U mnie dziś dzień szalony był. Monty pyton to mało, Belgia trzyma poziom. W natłoku zajęć byliśmy reklamować lodówkę. Juz jak stałam w obsłudze klienta, to napisalam do M, że jakaś z letka tepa dzida mnie obsługuje. Pokazałam jej fakturę, zdjęcie pęknięcia, a ta się mnie pyta, czy mam "produkt" ze sobą. Mówię babie:to 1,5metrowa lodówka, czy myśli pani, że noszę ze sobą lodówkę?
Poszła, pogledzila z innymi, wraca, mowi:trza przywieźć, zeby zobaczyli i ocenili. Zapytalam, czy serio mówi, bo to LODÓWKA, ale powiedziała, że tak. Ok. Dziwne, ale w tym kraju wiele rzeczy jest dziwnych.
Zaszczepilismy dziecko, zapisalismy do żłoba, kimnal się chwilę w domu, wykrecilismy lodowe z zabudowy, do samochodu i jedziemy.
Dzidy nie było (całe jej szczęście), a jej kolega zrobił wielkie oczy, jak mu powiedziałam, po co ta lodówka. No i oczywiście, że to nie tak, że trzeba zadzwonić i technik przyjedzie. No to po opier..leniu ich z góry na dół, zabraliśmy lodówkę do domuTaka fajna przejażdżka
Pan dal nam 4 kupony na obiad w ich restauracji mimo mojego komentarza, zeby nie był smieszny. Strasznie mnie to, ku..wa, usatysfakcjonowalo, bo przecież przejażdżki z lodówka to sama frajda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:27
Mega, Dziobak, macduska, Heretyczka, moremi, iwcia77, peppapig, ania.g, Aasiula, kapturnica, Reni, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Oj tam, ja lekkie prasowanie uskuteczniam
Warka radler tylko 2 % ma
Aaaa i postanowiłam na urlopie odłożyć termometr, a co! Tez mi sie coś od zycia nalezy
Dobranoc drogie panieHeretyczka, paszczakin, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
A na koniec dnia, Adam dostał gorączki po szczepieniu, dozownik syropu przeciwgoraczkowego się zdezintegrowal, a ja w tym zamieszaniu zawiesiłam się i miałam problem w przeliczeniu dawki z mg/kg dziecka na ml. Kto ku..wa podaje dawkę w mg w syropie? Znaczy jak mi się mózg odwiesil, to nie było to trudne, ale w pośpiechu, jak dzidz leżał na kanapie plackiem, jak nacpany, z 40 stopniami to jakoś mi to ciężko szło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:34
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Qrwa, mnie się coś po porodzie popierdoliło. Włosy mi się zaczęły kręcić. Nad szyją z tyłu mam 3 loczki
paszczakin, caffe, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zatem dobranoc moje drogie. Jutro może, ja wiem, wezmę pralkę na spacer. Albo zmywarkę do teatru.. A potem wszyscy pojedziemy na klopsy z konia do Ikea. Trzeba mieć jakieś rozrywki w życiu..
Heretyczka, caffe, macduska, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kapturnica, SolarPolar, Dziobak, Mega, kkisia, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Paszcza
Myślałam, że tylko mi się takie rzeczy przytrafiają!
macduska, moremi, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Zatem dobranoc moje drogie. Jutro może, ja wiem, wezmę pralkę na spacer. Albo zmywarkę do teatru.. A potem wszyscy pojedziemy na klopsy z konia do Ikea. Trzeba mieć jakieś rozrywki w życiu..
moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny