WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Nocnej zmiany nie ma? ..
    Byłam u lekarza,moja na wakacjach odpisała po 3 godzinach.Obie podobna opinia by powtorzyć te badanie za 2 dni i jesli bedzie to samo to szpital.. sory że nie pisałam nie wxiełam telefonu,potem zasnęłam...
    Z Kajtkie ok czuje że bryka.
    No to zbieramy sie do szpitala, będą na bieżąco monitorować a w razie co rodzimy. Łaa! Próbuje nie panikować. Zachować spokój. Musi być dobrze, dam znać jak już bede w szpitalu.
    Jakie rodzimy ?Jakie rodzimy ??Kurde daj Kajtkowi dojrzec jeszcze. Mam nadzieje ,że kolejne wyniki wyjdą lepiej i nie beda Cie rozwiązywać bo to jeszcze nie nasz czas <3

iwcia77, macduska, Margolcia88, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to dzien dobry bardzo ! ChUop ostatni dzień i jutro jedzie i jakos tak smutno trochu mimo ,że wiem ,że za 4tyg znów zjedzie i będzie mi grał na nerwach .
    Poza tym plecy dalej bolOM. AAAAA!!!Byle do wrzesnia wytrzymac :(

Margolcia88, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Peppa! trzymam kciuki zeby wyniki byly lepsze

u mnie nie dzien dobry

chyba stracilam mleko..tzn ivo ssie i sie denerwuje a mi drugi cycek nie dretwieje i nie czuje zeby mleko nachodzilo a potem jak scisne to tylko kropelka leci...dziec sie niecierpliwi...

od ktorego miesiaca moge dawac mleko krowie?

Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, krowie to chyba po roku.. Lepiej daj mu te specjalne dla dzieciow, zeby alergii nie wyhodować.
    Niemniej nie martw się moja droga, ma to swoje plusy. Ty też wtedy będziesz mogła butle, a jak cykl wróci i Ci się piczkins zresetuje, to i radość z seksu wróci..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 07:36

iwcia77, macduska, Dziobak, Mega, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wiec i ja sie witam. Znalazlam sposob na upal w komunikacji! Mam ze soba dwa wklady do lodowki (w pracy tez mam lodowke wiec na powrot beda zmrozone) i taki zimny , zelowy oklad na czolo - ten w kieszeni przedniej lub w dloni a tamte dwa w torobce trzymane na sciance przylegajacej do ciala ( torebke nosze na listonosza). Powiem wam ze calkiem przyjemnie. Do tego zimna butelka wody. I upal mi nie straszny! Pozdrawiam, obecna, dziekuje za uwage.
    Polar, w torebce? Nie bądź leszczem, bierz lód w woreczkach do kieszeni i pod pasek ;) i w stanik ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 07:41

iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby, Margolcia88, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ojej Peppa! trzymam kciuki zeby wyniki byly lepsze

u mnie nie dzien dobry

chyba stracilam mleko..tzn ivo ssie i sie denerwuje a mi drugi cycek nie dretwieje i nie czuje zeby mleko nachodzilo a potem jak scisne to tylko kropelka leci...dziec sie niecierpliwi...
    Iwcia spokojnie mysle ,że wczorajsyz stres tu namieszał i może dlatego. Jak sie nie najadał to tak jak Paszczu pisze daj mleko dla dzieciOOOFFF a przystawiac przystawiaj go dalej

iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Nocnej zmiany nie ma? ..
    Byłam u lekarza,moja na wakacjach odpisała po 3 godzinach.Obie podobna opinia by powtorzyć te badanie za 2 dni i jesli bedzie to samo to szpital.. sory że nie pisałam nie wxiełam telefonu,potem zasnęłam...
    Z Kajtkie ok czuje że bryka.
    No to zbieramy sie do szpitala, będą na bieżąco monitorować a w razie co rodzimy. Łaa! Próbuje nie panikować. Zachować spokój. Musi być dobrze, dam znać jak już bede w szpitalu.
    Ej no, przecie nawet jak się ma cholestaze, to są na to leki. Simba sporo czasu z tym lazila.. Tak czy inaczej trzymam kciuki Peppa!

moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A tak wogóle to dzien dobry bardzo ! ChUop ostatni dzień i jutro jedzie i jakos tak smutno trochu mimo ,że wiem ,że za 4tyg znów zjedzie i będzie mi grał na nerwach .
    Poza tym plecy dalej bolOM. AAAAA!!!Byle do wrzesnia wytrzymac :(
    Kapta, a nie możesz se jakiegoś masaża ciążowego strzelić?

kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    Peppa, trzym się będzie dobrze <3
    Paszczak, masz wredną lodówkę która jest w zmowie z panią z ikea ;) ale uśmiałam się jak nie wiem :)
    Iwcia, mleko mogłaś stracić na skutek wczorajszego przykrego wydarzenia. Bywa że wraca po kilku dniach. W każdym razie tu w PL mleko krowie podajesz dziecku jak skończy rok. Mój Marcel je mleko krowie od miesiąca i doskonale je toleruje. Nie namawiam bo działam instynktownie i biorę pod uwagę jak kiedyś dzieci były karmione.
    Mam dziś wizytę u gina na 9. Nie wiem czy będzie robił usg. W kazdym razie trzymajcie kciuki za to żeby wsio było ok a wizyta udana :)

iwcia77, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, malgos741, Margolcia88, Mega, moremi, gretka, caffe, kkisia, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dalam mu bulte wypil 100 ml i zasnal..i tak sukces , bo on z butli nie potrafi pic..ide jeszcze pospac troche.

alojz pojechal do mamy do szpitala - ja pojade dzis po poludniu

kapturnica, macduska, Mega, moremi, kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj czyli jest szansa , ze wroci? czyli mam probowac dostawiac malego ?

tak plakalam nad tym karmieniem cyckiem a teraz kiedy wiem , ze moge stracic mleko to mi przykro i zal sie robi...no nie dogodzisz...

kapturnica, Mega, moremi, caffe, kkisia, Reni, Simba, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    we wloszech krowie podaja od 9 miesiaca ale aj tez slyszalam, ze dopiero po roku...

moj Ivo je ricotte bio z krowiego mleka...nic mu nie jest...czy to dobry znak?

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniag- kciuki bede trzymac za wizyte :)

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    oj czyli jest szansa , ze wroci? czyli mam probowac dostawiac malego ?

tak plakalam nad tym karmieniem cyckiem a teraz kiedy wiem , ze moge stracic mleko to mi przykro i zal sie robi...no nie dogodzisz...
    Podobno trzeba właśnie dostawiać ( ja nie jestem ekspertką w tym temacie tylko tak słyszałam) ale i tak nie masz gwarancji czy wróci.

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    we wloszech krowie podaja od 9 miesiaca ale aj tez slyszalam, ze dopiero po roku...

moj Ivo je ricotte bio z krowiego mleka...nic mu nie jest...czy to dobry znak?
    Dobry :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kapta, a nie możesz se jakiegoś masaża ciążowego strzelić?

Tak robia mi chlopaki co chwileale wczoraj mnie gineX uswiadomil ,ze maly tak lezakuje ,ze uciska mi na nerwy i chuja to da na dluzsza mete.Musiala bym caly czas siedziec z wiszacym bebenem by sie rpzesuwal.Jest uparty i wraca w to samo miejsce co chwile :-/

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza jak widzisz na spacer z lodowka mozna :-)

kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, Margolcia88, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Paszcza jak widzisz na spacer z lodowka mozna :-)
    no taka moda na forum ,ze na spacery chodzi sie z lodowka, merynosem i pasnikiem ;D

Mega, dorbie, moremi, kkisia, Reni, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    Moje dziecie konczy dzis rok!
    Bede robic tort truskawkowy, wczoraj upieklam biszkopt, dzis fruzeline. Trzymajcie kciuki, zeby wyszlo!
    Milego dnia wszystkim!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 09:04

Mega, dorbie, moremi, gretka, kkisia, iwcia77, Margolcia88, paszczakin, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Paszcza spacer z lodówka wymiata :)
    Peppa trzymam kciuki zeby wyniki były lepsze, jeszcze masz czasu troche na opakowanie <3
    Ania - kciuki za wizytę
    Miłego dnia :)

kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 10741 10742 10743 10744 10745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ