35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Nocnej zmiany nie ma? ..
Byłam u lekarza,moja na wakacjach odpisała po 3 godzinach.Obie podobna opinia by powtorzyć te badanie za 2 dni i jesli bedzie to samo to szpital.. sory że nie pisałam nie wxiełam telefonu,potem zasnęłam...
Z Kajtkie ok czuje że bryka.
No to zbieramy sie do szpitala, będą na bieżąco monitorować a w razie co rodzimy. Łaa! Próbuje nie panikować. Zachować spokój. Musi być dobrze, dam znać jak już bede w szpitalu.iwcia77, macduska, Margolcia88, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
A tak wogóle to dzien dobry bardzo ! ChUop ostatni dzień i jutro jedzie i jakos tak smutno trochu mimo ,że wiem ,że za 4tyg znów zjedzie i będzie mi grał na nerwach .
Poza tym plecy dalej bolOM. AAAAA!!!Byle do wrzesnia wytrzymacMargolcia88, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ojej Peppa! trzymam kciuki zeby wyniki byly lepsze
u mnie nie dzien dobry
chyba stracilam mleko..tzn ivo ssie i sie denerwuje a mi drugi cycek nie dretwieje i nie czuje zeby mleko nachodzilo a potem jak scisne to tylko kropelka leci...dziec sie niecierpliwi...
od ktorego miesiaca moge dawac mleko krowie?Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwcia, krowie to chyba po roku.. Lepiej daj mu te specjalne dla dzieciow, zeby alergii nie wyhodować.
Niemniej nie martw się moja droga, ma to swoje plusy. Ty też wtedy będziesz mogła butle, a jak cykl wróci i Ci się piczkins zresetuje, to i radość z seksu wróci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 07:36
iwcia77, macduska, Dziobak, Mega, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wiec i ja sie witam. Znalazlam sposob na upal w komunikacji! Mam ze soba dwa wklady do lodowki (w pracy tez mam lodowke wiec na powrot beda zmrozone) i taki zimny , zelowy oklad na czolo - ten w kieszeni przedniej lub w dloni a tamte dwa w torobce trzymane na sciance przylegajacej do ciala ( torebke nosze na listonosza). Powiem wam ze calkiem przyjemnie. Do tego zimna butelka wody. I upal mi nie straszny! Pozdrawiam, obecna, dziekuje za uwage.
i w stanik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 07:41
iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby, Margolcia88, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ojej Peppa! trzymam kciuki zeby wyniki byly lepsze
u mnie nie dzien dobry
chyba stracilam mleko..tzn ivo ssie i sie denerwuje a mi drugi cycek nie dretwieje i nie czuje zeby mleko nachodzilo a potem jak scisne to tylko kropelka leci...dziec sie niecierpliwi...iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Nocnej zmiany nie ma? ..
Byłam u lekarza,moja na wakacjach odpisała po 3 godzinach.Obie podobna opinia by powtorzyć te badanie za 2 dni i jesli bedzie to samo to szpital.. sory że nie pisałam nie wxiełam telefonu,potem zasnęłam...
Z Kajtkie ok czuje że bryka.
No to zbieramy sie do szpitala, będą na bieżąco monitorować a w razie co rodzimy. Łaa! Próbuje nie panikować. Zachować spokój. Musi być dobrze, dam znać jak już bede w szpitalu.moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A tak wogóle to dzien dobry bardzo ! ChUop ostatni dzień i jutro jedzie i jakos tak smutno trochu mimo ,że wiem ,że za 4tyg znów zjedzie i będzie mi grał na nerwach .
Poza tym plecy dalej bolOM. AAAAA!!!Byle do wrzesnia wytrzymackapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobry
Peppa, trzym się będzie dobrze
Paszczak, masz wredną lodówkę która jest w zmowie z panią z ikeaale uśmiałam się jak nie wiem
Iwcia, mleko mogłaś stracić na skutek wczorajszego przykrego wydarzenia. Bywa że wraca po kilku dniach. W każdym razie tu w PL mleko krowie podajesz dziecku jak skończy rok. Mój Marcel je mleko krowie od miesiąca i doskonale je toleruje. Nie namawiam bo działam instynktownie i biorę pod uwagę jak kiedyś dzieci były karmione.
Mam dziś wizytę u gina na 9. Nie wiem czy będzie robił usg. W kazdym razie trzymajcie kciuki za to żeby wsio było ok a wizyta udanaiwcia77, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, malgos741, Margolcia88, Mega, moremi, gretka, caffe, kkisia, Aasiula, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dalam mu bulte wypil 100 ml i zasnal..i tak sukces , bo on z butli nie potrafi pic..ide jeszcze pospac troche.
alojz pojechal do mamy do szpitala - ja pojade dzis po poludniukapturnica, macduska, Mega, moremi, kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
oj czyli jest szansa , ze wroci? czyli mam probowac dostawiac malego ?
tak plakalam nad tym karmieniem cyckiem a teraz kiedy wiem , ze moge stracic mleko to mi przykro i zal sie robi...no nie dogodzisz...kapturnica, Mega, moremi, caffe, kkisia, Reni, Simba, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oj czyli jest szansa , ze wroci? czyli mam probowac dostawiac malego ?
tak plakalam nad tym karmieniem cyckiem a teraz kiedy wiem , ze moge stracic mleko to mi przykro i zal sie robi...no nie dogodzisz...Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:Kapta, a nie możesz se jakiegoś masaża ciążowego strzelić?
Tak robia mi chlopaki co chwileale wczoraj mnie gineX uswiadomil ,ze maly tak lezakuje ,ze uciska mi na nerwy i chuja to da na dluzsza mete.Musiala bym caly czas siedziec z wiszacym bebenem by sie rpzesuwal.Jest uparty i wraca w to samo miejsce co chwileMega lubi tę wiadomość
-
Bry!
Moje dziecie konczy dzis rok!
Bede robic tort truskawkowy, wczoraj upieklam biszkopt, dzis fruzeline. Trzymajcie kciuki, zeby wyszlo!
Milego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 09:04
Mega, dorbie, moremi, gretka, kkisia, iwcia77, Margolcia88, paszczakin, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry
Paszcza spacer z lodówka wymiata
Peppa trzymam kciuki zeby wyniki były lepsze, jeszcze masz czasu troche na opakowanie
Ania - kciuki za wizytę
Miłego dniakkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość